Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eksiksiz bi şekilde 3.4 ü yükledim sürüm 1.03 dlc 4.00 lakin master lig de stsl oynarken bi maç yapıyorum maç sonu masa üstüne atıyo varmı aynı sıkıntıyı yaşayan ve çözümünü bulan ???????

• arkdaşlar süper toto süper lige tıkalyınca böle bir hata ile karsılaşıyorum nedeni ne olabilir acilen yardım

http://imgur.com/zRX14ah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim402 -- 13 Nisan 2013; 0:12:15 >
  • çık sık aralıklarla çıkarıyorlar şu yamayı. 2.8'den bu yana indiriyorum henüz hiç birini yüklemek nasip olmadı. şimdi de 3.4 çıktı onu indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim402

arkdaşlar süper toto süper lige tıkalyınca böle bir hata ile karsılaşıyorum nedeni ne olabilir acilen yardım

http://imgur.com/zRX14ah

oyunu kaldır yeniden yükle sonra yamayı yönetici olarak çalıştır de belki düzelir hata...
  • PESEdit 3.5 cıkmış torrent linki var mı acaba
  • PESEdit 2013 Patch 3.5 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • la yeter oyundan çok yama kurmakla vakit geçirir oldum çıkarmayın bu kadar çabuk
  • arkadaşlar 2. lig seçimi nasıl yapılıyor ???
  • Chelsea'nin 2013-2014 formaları çıkmış ne zaman eklenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serothonin -- 20 Nisan 2013; 22:51:16 >
  • PESEdit 2013 Patch 3.5 + 3.5.1 FIX Torrent Link ve Tek link ilk mesaja eklendi.
  • ARKADAŞLAR iyi güzel sürekli yama güncelleniyorda ben bir türlü oynayamıyorum xp kurulu pc imde master lig ve ya BAL mode da ilk maçtan sonra oyundan net atıyor...

win7 kurulu pc imde oyuna tıklıyorum kum saatimiz çıkıyor kayboluyor tepki yok hata yok öylece kalıyor bu sorunlara bi çare lütfen
  • Arkadaş sürekli yeni sürüm çıkıyor
  • hocam torrent linki çalışmıyor
  • 3.5.1 FIX Torrent Link ne oluyor bu arkadaşlar? Bir de nereye yüklemem gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D®èâM

hocam torrent linki çalışmıyor

link çalışıyor sorun yok.
  • ben güncellemeyi kurdum 1.sayfada yazıldığı gibi fakat PESEDİT'ten oyuna giremiyorum , daha doğrusu hiç bir şekilde oyuna giremiyorum :(
  • saol kardes cok yardımın oldu tekrardan saol
  • yeni versiyon ne zaman çıkar
    barcelona chelsea gibi bazı takımların yeni formaları çıkmış onlar eklencekmi?
  • 10-15 gün içerisinde yeni patch duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.