Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iletişim kutusu yerine JIT hata ayıklamayı çağırma
    hakkında detaylı bilgi için bu iletinin sonuna bakın.

************** Özel Durum Metni **************
    System.UnauthorizedAccessException: 'C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\pes2013.exe' yoluna erişim reddedildi.
    konum: System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
    konum: System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath)
    konum: System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share)
    konum: WindowsFormsApplication1.Form1.changeLeagueFlag(Int32[] numbers)
    konum: WindowsFormsApplication1.Form1.pictureBox5_Click(Object sender, EventArgs e)
    konum: System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    konum: System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
    konum: System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
    konum: System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Yüklü Derlemeler **************
    mscorlib
    Derleme Sürümü: 4.0.0.0
    Win32 Sürümü: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    PESEDIT
    Derleme Sürümü: 2.1.0.0
    Win32 Sürümü: 2.1.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/KONAMI/Pro%20Evolution%20Soccer%202013/PESEDIT.exe
    System.Windows.Forms
    Win32 Sürümü: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    System.Drawing
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    System
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    System.Core
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    System.Configuration
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    System.Xml
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    mscorlib.resources
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/mscorlib.resources/v4.0_4.0.0.0_tr_b77a5c561934e089/mscorlib.resources.dll
    System.Windows.Forms.resources
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/v4.0_4.0.0.0_tr_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll

************** JIT Hata Ayıklama **************
    JIT hata ayıklamayı etkinleştirmek için, bu uygulamanın veya
    bilgisayarın (machine.config) .config dosyasında
    system.windows.forms bölümünde jitDebugging değeri ayarlanmış olmalıdır.
    Ayrıca uygulama hata ayıklama etkin durumdayken derlenmiş
    olmalıdır.

Örneğin:

<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

JIT hata ayıklama etkinken, işlenmemiş özel durumlar
    bu iletişim kutusunda işlenmek yerine bilgisayarda kayıtlı
    JIT hata ayıklayıcısına gönderilir. "

arkadaşlar pesedit 4.1 i kurduğumda modsuz pes2013 e spor toto ligini seçmek istediğimde bu hatayı veriyor. bir anlayan bir yardım edebilen olursa duacısı olucam. o kadar uğraştım bir türlü çözemedim.

off ya sabahtan beri bir sürü forum dolaştım sonunda çözdüm. ben gibi uğraşmasın kimse çözümü paylaşayım.

modsuz dosyaya pesedit 4.1 kurduktan sonra net framework 4.0 kurulu ise sadece yapmanız gereken tek şey;

pes2013.exe dosyası sağ tuş özellikler "salt okunur" tikini kaldırmanız gerekliymiş sadece. sonunda çözdüm ya halloldu. uğraşan varsa çözüm budur. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtonomAktor -- 7 Temmuz 2013; 19:05:02 >

• 4.1 torrent çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampy -- 10 Temmuz 2013; 9:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

4.1 torrent çalışmıyor.

linkte sorun yok çalışıyor. torrent linke tıkla 5sn bekle reklamı geç dedikten sonra torrent dosyasını dosya.tc sitesinden indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

4.1 torrent çalışmıyor.

linkte sorun yok çalışıyor. torrent linke tıkla 5sn bekle reklamı geç dedikten sonra torrent dosyasını dosya.tc sitesinden indirebilirsin.

hocam, başka bir torrent sitesinden buldum, installer.exe diye bir dosyası var 1.25 gb
    acaba sizin verdiğiniz dosya da bu mu?

edit=tamam,doğru dosya imiş,daha hızlı ineni buldum, lazım olan pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Temmuz 2013; 17:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

4.1 torrent çalışmıyor.

hocam, başka bir torrent sitesinden buldum, installer.exe diye bir dosyası var 1.25 gb

paylaştığım torrent dosyası yavaş değilki net hızınız neyse maximum hızla iniyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

4.1 torrent çalışmıyor.

paylaştığım torrent dosyası yavaş değilki net hızınız neyse maximum hızla iniyor.

o zaman yavaş hızlanıyor diyebilirim, tracker'a bakmadım ama, 1 dakika falan bekledim 100ü geçmedi, hızım 8 mps, 800 kps ile indirdim rus tracker'dan

• merhaba arkadaşlar yeni çıktığında pes 2013 almıştım sorunsuz çalışıyordu pc ye format atım bidaha da kurmadım oyunu uzun bir süredir buğün kurup oyniyim dedim online oynamak için bir dünya pach çıkmış günceleme yaptım halde güncel değil diyor hangi

pach kurmalıyım acaba bilgi kısmına girdiğimde böyle bir günceleme listesi veriyor nerden günceleyebilirm acaba oyun içinden olmuyor

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013

• Arkadaşlar ben bu yamayı yüklerken sürekli bu hatayı alıyorum sizce neden olabilir? ve oyuna yine giriyorum ama çoğu takımın lisansı yok karışık hiç güzel değil gibi sanırım doğru yüklenmedi o hatadan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 20 Temmuz 2013; 23:19:52 >
  • Arkadaşlar benimde büyük bir sorunum var bu yamayı yükledikteen sonra başlama vuruşu diyorum ve mavi çark sürekli dönüyor maç başlamıyor nası hallederim
  • arkadaşlar win 8 kullanıyıcısıyım temiz bir şekilde oyunu tekrar yükledim üzerine patch'i yükledim ama giriş yaptığım gibi pes 2013 çalışmayı durdurdu diyor.

çözüldü: uyumluluk modundan win 7 olarak ayarlayarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burba -- 21 Temmuz 2013; 23:56:55 >
  • patch i torrentten indirip kurdum ama aşağıdaki hatayı alıyorum, oyuna giremiyorum.
    yardımcı olabilir misini?

• quote:

Orijinalden alıntı: monamours

patch i torrentten indirip kurdum ama aşağıdaki hatayı alıyorum, oyuna giremiyorum.

Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi acaba?Ayrıca kaç lig aktif olabiliyor oyunda?Sınırsız lig felan bişiler duydum da .

• MrCnR06 kullanıcısına yanıt
    Yönetici olarak da çalıştırdım ama hep aynı hatayı alıyorum. oyuna hiç giremediğim için aktif lig sayısını da bilemiyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Arkadaşlar ben bu yamayı yüklerken sürekli bu hatayı alıyorum sizce neden olabilir? ve oyuna yine giriyorum ama çoğu takımın lisansı yok karışık hiç güzel değil gibi sanırım doğru yüklenmedi o hatadan dolayı

Belgelerimdeki KONAMI klasörünü ismini değiştirin KONAMI2 yapın. Sonra yamayı tekrar kurmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: monamours

patch i torrentten indirip kurdum ama aşağıdaki hatayı alıyorum, oyuna giremiyorum.

Antivirüs var ise dosyalardan birini silmiş olabilir.Antivirüs kapatıp kurun.özel izinle silmek istediği dosyayı dışlayın.
    Netframework güncelleyin.
    kitserver içerisinden install basın.
    -

olmadı sıfırdan kurulum yapın,büyük ihtimal çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 27 Temmuz 2013; 13:42:07 >

• deta53 kullanıcısına yanıt
    Torrent dosyası yavaş deil zaten. direk hiç inmiyor :S
  • quote:

Torrent dosyası yavaş deil zaten. direk hiç inmiyor :S

sorun yok.
  • gayet güzel bir patch herkeze tavsiye ederim
  • Temiz ve güzel bir patch. Kurmak istiyenler rahatlıkla kurabilir.
  • Bende tüm takımların forması mavi ve turuncu oldu yazılanların aynısını uyguladım ayrıca spor toto süper lig bundesliga falan gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.