Şimdi Ara

PESEdit.com 2010 Patch 0.8 (En son yama Tüm takımlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiye kadar yapılmış en iyi patch biraz evvel yayınlandı. Herkese tavsiye ederim...

Avrupa ligindeki tüm takımlar ve kadroları, ML'nin D2 sindeki Fake takımlar yerinde Bundesliga 2. ligi, oyuncu isimleri ve özellikleri, tüm formalar vs...

All CL teams (Rubin Kazan, Maccabi Haifa etc.)
    3 new teams (RB Salzburg, Rapid Wien, Steaua Bucuresti)
    Complete 2. Bundesliga (Championship option coming later)
    Correct ball namesReplay LogosBundesliga adboardsIncludes
    kitserver 9.05 (-> works with 1.1)
    Updated Bundesliga kits (incl. sleeve patches etc.) Updated player stats

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/11/peseditcom-2010-patch-07.html

Güncelleme: Bazı transferlerin ve logoların güncellendiği 1,5 MB lik güncelleme dosyası yayınlandı. Aşağıdan...

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/11/peseditcom-2010-patch-081.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencguru -- 7 Kasım 2009; 4:53:02 >

• teşekkürler
  • arkadaşlar kitserver 1.1 yaması ile çalışır demiş. bende bu kurulu değil (ilaç yok çünkü) şimdi ben bu yamayı kuramaz mıyım?
  • iyice beter ettiler, bi yamanın kaç tane editi çıkar arkadas kim yapıyor bunları 10 yasında cocuklarmı, oyun cıkalı kaç hafta oldu bunlar her hafta bı versiyon çıkartıyor.
  • iyice beter ettiler, bi yamanın kaç tane editi çıkar arkadas kim yapıyor bunları 10 yasında cocuklarmı, oyun cıkalı kaç hafta oldu bunlar her hafta bı versiyon çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06reis

iyice beter ettiler, bi yamanın kaç tane editi çıkar arkadas kim yapıyor bunları 10 yasında cocuklarmı, oyun cıkalı kaç hafta oldu bunlar her hafta bı versiyon çıkartıyor.

eksikleri düzeltiyolar daha ne istiyosun
  • quote:

iyice beter ettiler, bi yamanın kaç tane editi çıkar arkadas kim yapıyor bunları 10 yasında cocuklarmı, oyun cıkalı kaç hafta oldu bunlar her hafta bı versiyon çıkartıyor.

Çok Biliyorsan Sen Yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu düşüncene göre o zaman pes serisi de her sene yeni bir versiyon çıkartmasın. Alman ligindeki 20 takımı , Alman 2. ligindeki 20 takımı ve Avrupa ligindeki 20 takımı, yani 60 takımın bütün oyuncularını özelliklerine ve oyuncu kartlarına göre ne kadar zamanda düzenleyebilirlerdi sence. Üstelik formaları ile birlikte. size önerdiğim bu yamada en azından MASTER LİG de D2 de çıkan fake takımlar yerine Bundesliga 2. lig takımları çıkıyor. Avrupa ligindeki bir çok fake takım da "Rubin Kazan" gibi orjinal düzenlenmiş. Ben açıkçası Pesedit patch serisini her gün 1. sinden itibaren takip ediyordum ve beklediğim de 7, den onra bu 8. versiyondu. Çünkü bu versiyonda nelerin planlandığını önceden duyurmuşlardı. Böyle bir patch olmadan ciddi ciddi master lige başlamak çok saçma olurdu. Ama bu patch ile ciddi bir master lige başlanabilir. Ayrıca 10 yaşında çocuklar yapmıyor, ben de eski bir patchmaker'ım ve 33 yaşımdayım. Konami'nin yapımcıları 10 yaşından küçük olması lazım öyleyse senin hesaba göre. Çünkü bu patch oyunu orjinalinden daha güzel bir hale sokuyor....

• ellerine sağlık
  • kuran varmı yamayı?

çünkü ben oyunun orjinalliğinin fazla bozulmasını istemiyorum oyunun zevki kalmıyor.eğer yama güzelse kurup bundesligayı seçip wolsburgla bir master league yapmak istiyorum kuran arkadaşlar bi yorum yapaiblirmi mümkünse?
  • kıtsever yamasını kimseye önermem takımların isimleri düzeliyor ama oynanışş sıfırr ............

yani ne die oynanışa dokunuyorlar kii yap yamanı indirelimm pc den kaldırılmasıı zorr işin yoksa sil yüklleee......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.