Şimdi Ara

PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamepad olmadan klavyeyle oynayanlara saygı duyuyoru çünkü işleri çok ama çok zor. PES3'den beri PC'de bu oyunu oynayan biri olarak, daha bir maç bile klavyeyle bitiremedim. Hangi tuşa basacam stressi yeter de artar bile.
  • ben direksiyondan oynuyorum,biraz zor oluyo ama çok kıvrak çalımlara giriyorum pata küte ve gol.
  • 2 sindede rakip tanımam
  • Genelde klavye ile oynarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beholder

Gamepad olmadan klavyeyle oynayanlara saygı duyuyoru çünkü işleri çok ama çok zor. PES3'den beri PC'de bu oyunu oynayan biri olarak, daha bir maç bile klavyeyle bitiremedim. Hangi tuşa basacam stressi yeter de artar bile.
    .
    bu şekilde düşünen çok kişi var iyikide böyle bir konu açmışım inanki klavye ile oynamak çok güzel tozu dumana katarım valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Ekim 2008; 11:40:16 >
  • Pes kesinlikle kolla oynanır.. Ben daha almadım ama düşünüyorum..
  • Hayır gamepad ile oynuyorum.
  • tabıkı gamepad ıle oynaR
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

ben kılavye ve hiç kola ihtiyacım olmadı. bitane duruyor imzadaki onlada arkadaşlarla kapışırken arkadaşlarım kulanıyor.
    EGER TEK BAŞINIZA OYNUYORSANIZ HAFTADA 1 SAAT KILAVYE İLE OYNAMAYA ÇALIŞIN BAKIN NASIL kılavyemi güzel kolmu bence kılavye koldan cok daha başarılı.tuşlarıda a orta s pas d şut w ara pas e koşma q adam degiştirme ayarladım

Selam arkadasim, ilkokul mezunumusun acaba? Bu nasil bir basliktır?
    Klavye oyle mi yazilir? Ilemi diye bir kelime bilmiyorum ben, ilk defa senden duydum.

Türkçemizi düzgün kullanalım artık!
  • Gamepadle tabiki..Klavye zor oluyor Pes için..
  • Klavye ile artislik oynayamıyorum yani tuşlar uzak kalıyor hareket yapmaya kalksan pozisyon kaçıyor ama pad de öle değil hiç bir pozisyonu kaçırmam şovumu yaparım ikisindede rahat rahat oynuyorum ama önemli olan standart şeyler yapmak değil daha farklı oynamak o yüzden pad le oynanadığında daha fazla heyecanlanırsın

bu arada pad bu
     PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ

• klavyeyle oynuyorum
  • her ikisiyle de oynarım.. ama pes klavye ile değil gamepad ile oynanır.. game için tasarlanmıştır zaten. dikkat ederseniz tuş ayarlama kısmında da gamepad resmi var oradan ayarlıyorsunuz.

klavye de her hareket yapılmıyor.. örneğin bir zamanlar zidanın yaptıgı kendi ekseni etrafında dönme hareketini klavye de oyun içinde yapabilen var mı soruyorum size?????
  • klavyeyle oynuyorum ben. gamepade gerek yok bence.
  • GAmepad daki Tadı Zevki Klavyede tadamıyorum.. Tabiki benim için Gamepad
  • 97 yılından 2004e kadar klavye ıle onuyordum bılgısayarda. zorda yenen cıkıyordu. arkadaslara gıttıgımde ps2 oldugu ıcın kolla oynamak durumunda kalıyordum. cokda zorlanıyordum. fıx lafım klavye olsa hepınızı .... sonra bır sekılde kola alıstım. arttık klavye ıle oynamak zor gelıyor. ozellıkle sag analog olayları klavye ıle zor oldugu ıcın tercıhım kol oldu. sımdı xbox alınca fps - tps oyunlarda bıle kol cok kolay gelıyor.
  • Gamepad olmadığı için klavyeyle oynuyorum, bana göre daha çok sarıyor..:)
  • Glavye ile oynuyorum
  • Logitech gamepad.Klavye ile hiç oynamadım ama bazı kollar var ki insanın parmağını 3 maçta nasır yapıyo iyi hoş güzel de tam anketlik bi topic bu , anket neden açmadın ?
  • klavye ile daha hızlı hareket kabiliyeti, konsola göre!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.