Şimdi Ara

PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamepad ile oynamayı sökebilirsem oynicam :D antreman yapıyorum şuan :D

pad'imde bu :p
     PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ
  • LAN Game oynarken mecburen klavye ama normalde Gamepad ile daha zevk alıyorum ben.
  • gamepad le daha ıyı oynuyorum ama ıkı kısı oynarken klavyedede ıdare etmeye calısıyorum
    ps den alıstıgımız ıcın futbol oynamaya klavye ters gelıyor
    zaten yon tuslerını degıstırıyorum yon tuslarım wasd sut pas olayınıda 4568 tuslarına koyuyorum :):)
  • Bu tip başlıklar da amma çoğaldı. Hayır kimseyi yadırgamıyorum tabi ama merak ediyorum. Bu sorunun cevabını öğrenince ne olacak? Yani bu tip mesajları açanlar özel şirkette anektörler midir? Niye açılır niye sorulur? Ben asıl bunu merak ediyorum :)
  • forum burası hersey olabılır bın cesıt adam var tahmın etmedıgın kadar meraklı bır ınsan olabılır
    bunları ogrenırse hosuna gıdıyor olabılır mutlu oluyor olabılır hersey olabılır
  • Kol ne ayıptır sorması :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmrtx

Kol ne ayıptır sorması :D

+

KILAVYE ne ayıptır sorması :D
  • Yani biri çıkıp ben bacakla oynuyorum dese kimse bişi diyemez
  • klavye
  • Her ikisiyle de oynuyorum. Genelde 2 ye 2 maçlar yaparız. Sabit klavyeci bir arkadaş olduğundan mecbur gamepad olayına alıştım. Aşağı yukarı ikisinde de seviyem aynı. Klavyenin avantajını yön verme işleminin hassas olması olarak görüyorum. Yani üç ayrı parmakla yön vermek var, tek baş parmakla yönlenmek var. İnce çalımlar attığım için klavye avantaj kazandırıyor. Fakat öte yandan R2 ve L2 tuşları klavyede sorun oluyor. Hadi L2 nadir kullanılıyor fakat R2 önemli bir tuş ve sürekli kullanmak gerekiyor. Gamepad'i de oyunda uzmanlaşmak adına avantajlı görüyorum. Eğer L2 ve R2 kullanılacaksa gamepad yok eğer normal usul oynarım diyorsan klavye avantajlıdır. Gamepad'in kaybettiği bir nokta ise ucuz gamepadlerde ortaya çıkan tuşların saçmalaması ve çabuk bozulması olayıdır. Klavye en azından bu açıdan saçmalamıyor, ucuz bir klavye bile düzgün iş görüyor.

Sonuç olarak yerine göre her ikisi diyor ve birincilik koltuğunu eşit oranda bölüştürüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 28 Ekim 2008; 3:01:43 >

• klavye gençliğe üyeyim
  • 4 sene boyunca klavye ile oynadıktan sonra ps3 alınca mecburi joystick ile oynamaya başladım, 1.5 senedir de joystick ile oynuyorum..$u anda ikisi ile de aynı performansı gösteriyorum diyebilirim ama klavye ile oynarken psikolojikmidir bilmem ama daha rahat hissediyorum kendimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AaroNn

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

ben kılavye ve hiç kola ihtiyacım olmadı. bitane duruyor imzadaki onlada arkadaşlarla kapışırken arkadaşlarım kulanıyor.
    EGER TEK BAŞINIZA OYNUYORSANIZ HAFTADA 1 SAAT KILAVYE İLE OYNAMAYA ÇALIŞIN BAKIN NASIL kılavyemi güzel kolmu bence kılavye koldan cok daha başarılı.tuşlarıda a orta s pas d şut w ara pas e koşma q adam degiştirme ayarladım

Selam arkadasim, ilkokul mezunumusun acaba? Bu nasil bir basliktır?
    Klavye oyle mi yazilir? Ilemi diye bir kelime bilmiyorum ben, ilk defa senden duydum.

Türkçemizi düzgün kullanalım artık!

• quote:

Orjinalden alıntı: gece ve düşler

quote:

Orjinalden alıntı: AaroNn

quote:

ben kılavye ve hiç kola ihtiyacım olmadı. bitane duruyor imzadaki onlada arkadaşlarla kapışırken arkadaşlarım kulanıyor.
    EGER TEK BAŞINIZA OYNUYORSANIZ HAFTADA 1 SAAT KILAVYE İLE OYNAMAYA ÇALIŞIN BAKIN NASIL kılavyemi güzel kolmu bence kılavye koldan cok daha başarılı.tuşlarıda a orta s pas d şut w ara pas e koşma q adam degiştirme ayarladım

Selam arkadasim, ilkokul mezunumusun acaba? Bu nasil bir basliktır?
    Klavye oyle mi yazilir? Ilemi diye bir kelime bilmiyorum ben, ilk defa senden duydum.

Türkçemizi düzgün kullanalım artık!

evet lise 1 den kendi istegim ile tastiknamemi aldım. ama insanları aşşaglayacak kadar cahil degilim. bilmemek degil ögrenmemek ayıpmış ve bütün imla hatalarımı düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 28 Ekim 2008; 12:00:58 >

• ben klavye ile oynayamıyorum desem yeridir. kullanabildigim tuslar sadece yön tusları ve w,a,s,d. 2 sene boyunca oyunları ps2da oynadıgım için klavyeye alısamadım. pes 2009 ps2ya çıkmadı gamepad almayı düşünüyorum bu yüzden.
  • snopy gamepad klavye ile nasıl oynuyorsunuz hayret...
  • lan olunca neden illa klavye?
  • Eskiden klavye ile oynuyordum ama gamepad ile çok daha güzel.En azından herşeyi geçtim uzanıp oynamanın keyfi bir başka
  • benim gibi bi çok kişi ya para olmadıgından yada üşendiginden gamepad kulanmadı ve mecburen klavyeye alıştı.
    ama dün gittim be logtech gamepad aldım hakatende klavyeden daha zevkl hele nba oynarken olmassa olmaz oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 29 Ekim 2008; 11:13:07 >
  • quote:

benim gibi bi çok kişi ya para olmadıgından yada üşendiginden gamepad kulanmadı ve mecburen klavyeye alıştı.
    ama dün gittim be logtech gamepad aldım hakatende klavyeden daha zevkl hele nba oynarken olmassa olmaz oluyo

hayırlı olsun gamepadin. logitechin hangi modelini ve kaça aldın ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.