Şimdi Ara

PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben klavye ve hiç gamepad a ihtiyacım olmadı. bitane duruyor imzadaki onlada arkadaşlarla kapışırken arkadaşlarım kulanıyor.
    EGER TEK BAŞINIZA OYNUYORSANIZ HAFTADA 1 SAAT KLAVYE İLE OYNAMAYA ÇALIŞIN BAKIN NASIL klavyemi güzel gamepad mı ? bence klavye gamepad tan cok daha başarılı.tuşlarıda a orta s pas d şut w ara pas e koşma q adam degiştirme ayarladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Eylül 2010; 22:34:21 >

• Pes i bir kere oynamadım,

nasıldır bilmem,

sadece tuşlarının değişik olduğunu biliyorum o kadar.

Acaba Tuşlarını fifa07/08 gibi aynısını yapabilyormuyuz?

mesela C tuşu cancel dummy miydi neydi,o,sonra Q+W ile pas ve diğer kombinasyonlar uzun zamandır aklımdaydı ama bir türlü bakamadım bu olaya.

birkez olsa bile denemek istiyorum,bu konuda yardım edecek varmı?

Fifa 07/08 i iyi oynayan biriyim,Pes inde değişik özellikleri varmış.bakalım...

neyse sağolun
  • Klasöründe settings diye bir dosya bulunmakta,istediğin gibi değiştirirsin.
  • Valla normalde Fifacıyım ama PC için Fifa ii diil PS3 te Fifa oynarım.. PC de PES i oynarken her zaman kol kullanırım daha bi kere bile kılavyeyle oynamadımm..
  • Kolumla.
  • Bende klavye ile oynarım.Dmc 4 için gamepad almıştım öyle duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

Bende klavye ile oynarım.Dmc 4 için gamepad almıştım öyle duruyor

aynı durumdayız bro kol daha mı basit klavyeye göre ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dualsense mi Xbox kolu mu
    3 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Pc mi konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabii ki gamepad.ama klavyeyle oynamada zorluk yok.nasıl alışırsan
  • oyunu daha basit bir şekilde oynayacaksan klavyeyle rahatlıkla oynarsın ama bu oyun pas-şut-orta dan ibaret değil. kolla oynadığın zaman maç içerisinde çok işe yarayacak değişik paslar ve şutlar atabiliyorsun. oyunda gerçekten ustalaşmak istiyorsan kol şart bence ayrıca pek çok farklı hareket de ancak kolla yapılabiliyor ama bunları maçta tam yerinde yapabilmek için çok çok usta olmak lazım.
  • Gamepadle oynuyorum daha zevkli açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

ben kılavye ve hiç kola ihtiyacım olmadı. bitane duruyor imzadaki onlada arkadaşlarla kapışırken arkadaşlarım kulanıyor.
    EGER TEK BAŞINIZA OYNUYORSANIZ HAFTADA 1 SAAT KILAVYE İLE OYNAMAYA ÇALIŞIN BAKIN NASIL kılavyemi güzel kolmu bence kılavye koldan cok daha başarılı.tuşlarıda a orta s pas d şut w ara pas e koşma q adam degiştirme ayarladım

Türkçemizi o kadar güzel kullanıyorsunuz ki cevap vermeye utanıyorum, affedin.
  • hertürlü oynarım.yeterki R2(gamepad da) tuşu klavyede rahat basılabilsin.birde klavye usb olsun..
  • Gamepad ' le
  • Klavye ile oynuyorum.Joystickle olmuyo istediğim gibi oyuncuyu kontrol edemiyorum.Zaten yön tuşlarınıda garip kullanıyorum 8 yukarı 2 aşağı 4 sola 6 sağa.Lışmış kudurmuştan beterdir
  • kol biraz zor oluyo ya klavye ile daha kolay
  • Klavye ile daha rahat
  • Klavye Forever
  • gamepad
  • Klavye ile fifa oynanır
  • Klavye ile oynuyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.