Şimdi Ara

Pc mi konsol mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu çok fazla açıldı farkındayım ama 2 yıldır hala kendime birini alsam şuan hangisini alırdım diye sormaktan sıkıldım, 16 yıldır bilgisayar oyuncusuyum konsol zevkini arkadaşlarımın evinde ve PlayStation kafelerde yaşadım. Bilgisayar pahalı ancak her türlü iş yapılabilir sınırsız bir dünyası var ama yavaştan xbox konsolları da bu sınırsız dünyaya yavaştan giriş yapma başladı hiçbir zaman bilgisayar işlevini tamamen göremeyecek belki ama kim bilebilir ki? PlayStation özel oyunları konusunda zaten en üstteki yerini koruyor ama oyunları cidden aşırı pahalı bir şekilde yeni bir PlayStation Plus sistemi getirmiş olsa bile bu yeni oyunlar için geçerli olmayacak aydan aya verilen oyunlarda zaten çöp oyunlar bunu hepimiz biliyoruz. Xbox zaten gamepass ile bu açığı kapatıyor aynı şekilde bilgisayarda da var bu sistem yani sınırsız bir döngünün içine girdim Vallahi beni kurtarın bütçe ile ilgili bişey demiyorum mantıklı olanı ve geleceğe dönük en iyisini cevaplamanızı istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şu ülkede , şu devirde Oyun için aliyorsan katiyen Konsol derim. Xbox en üst sürümünü al. Gamepass üyeligi al 3 Yillik Kafan rahat olsun.. Pc topluyorsun , Yeni cıkan oyunlari bile oynayamiyorsun.. Kısaca REZALET. Konsollar Optimizasyon olarak daima öncelikli.. Sıkıntısız. Ve fiyati cok iyi , Sistemi toparlama derdinde yok. bi 10 sene Kafan rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 23 Şubat 2023; 20:43:57 >
  • Al bi series x keyfine bak. Gamepass aboneliği yıllık alırsın oyun derdin de olmaz. 1080p/60fps takıntın yoksa series s al hatta çok daha uygun. PC sahibi olarak söylüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PC.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maddiyata bağlı bütçe varsa tabiki pc derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar miktarı gözden çıkartacağına ve ne istediğine göre değişir.

Pc nin mantığını bildiğini varsayarak yazmayacağım.

Sadece oyun, netflix ve youtube diyorsan konsol.

Ps plus deluxe abonelik modeli ve arada exc oyunlar için PS5 ama daha bol oyunlu bir abonelik için gamepass ve XBSX.

• konsol al geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    2 ay önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konsol

• Tetrafloroetilen kullanıcısına yanıt
    Sebebi nedir usta?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.