Şimdi Ara

PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2buçuk yıldır Logitech Precision adlı mütevazı fakat bir o kadar da kaliteli gamepad ile oynuyorum.Gamepad e o kadar alıştım ki bırakın klavyeyi, başka marka gamepadle bile oynayamıyorum neredeyse.Pes'ten tam anlamıyla haz almak için klavyeden uzak durulmalı bence.
  • ikisiylede oynuyorum
  • Klavye ile daha rahat ediyorum .
    +bişilerde yiyom:D
  • klavye ile yapamadığım hareket yok gibi.
    çalımın envai çeşidini yapabiliyorum.tabi yorucu oluyor biraz.
  • kolla daha zevkli sinirlenince parçalıyosun valla ben 4 tane parçaladım 5 de durdum
  • game pade alşınca bırakamıyor insan..
  • klavye
  • Klavye ile ama gamepad daha iyi kanımca
  • ben klavyeye alıştım gamepadle oynayamıyorum.
  • ben de bu oyunu oynamaya başladığımdan beri klavye ile oynuyorum.ama bu oyundaki tüm hareketleri yapmak istiyorsanız mutlaka gamepad şart.bu arada klavye ile nedense defans yapamıyorum.maçta tabiri caizse yırtınıyorum gol atıyorum sonra hiç olmadık defans hatalarından gol yiyorum ve bu oldukça moralimi bozuyor.klavye tuşları ile nasıl defans yapılır bir bilen barsa çok minnettar olacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

Bende klavyeyle oynuyorum ama ellerim ters oluyor sag el wasd de sol el ok tuşlarında zamanında böyle alıştım herkes gülüyor bana

aynen ya hatta şoyle söyleyeyim
     PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ

2000 li yılarda Fifa 2000 oyunu ashibi olmak buyuk bir şereftir ve o donemdeki tuş kombinasyonu şöyleydi:

W: Koşu
    A: Yatarak Mudale,Kaymak
    S: Normal Pas
    D: Şut
    Shıft: Hareket

aaaaaaaaah aah heygidi eski gunler hey o zamanlar kimsede bilgisayar yoktu selerom işlemciyle Fifa 2000 oynardık grafikler berbattı ama haftanın her gunu ilk okuldan arkadaşlarım bizim emektar bilgisayarda (hala durmakta kendisi babanneme hizmet ediyor ) Fifa 2000 oynamaya gelirlerdi bize.Şimdi ise herkez bu bilgisayarın yuzune bakmıyor (ben dahil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clody -- 16 Kasım 2008; 15:19:35 >

• kolumun motoru yandığı için klavye ile oynuyorum:D
  • en iyisi klavye
  • Klavye ile kolun arasındaki en önemli fark klavyede yön tuşlarını 3 parmak ile, kol da ise tek parmakla hatta baş parmağın içiyle kontrol etmek, oyüzden bana çok zor geliyor kol kullanmak. kol da bir belirsizlik var çapraz gidişlerde bu yüzden yanlışlıkla taca çıkan çok gördüm oyüzden hiç ısınamadım ayrıca klavyede aşırtma, havadan pas, verkaç ve diğer bütün kombinasyonların kralını yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sameshit -- 18 Kasım 2008; 23:47:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameshit

Klavye ile kolun arasındaki en önemli fark klavyede yön tuşlarını 3 parmak ile, kol da ise tek parmakla hatta baş parmağın içiyle kontrol etmek, oyüzden bana çok zor geliyor kol kullanmak. kol da bir belirsizlik var çapraz gidişlerde bu yüzden yanlışlıkla taca çıkan çok gördüm oyüzden hiç ısınamadım ayrıca klavyede aşırtma, havadan pas, verkaç ve diğer bütün kombinasyonların kralını yaparım.

kardeş madem klavyede her hareketi yapabiliyorsan senden ricam defans yapmakda problem yaşıyorum.top rakipteyken nasıl basabilirim ya da kanatta ilerlerken orta yapcağı adamları nasıl tutabilirim .benim 3 adam birden kanattaki adama hücum ediyor orta boşalıyor.yada havadan gelen toplara hep karşı taraf kafa vurabiliyor,boş toplara daha hızlı çıkabiliyorlar.

• galiba forumdakilerin %70 i klavye ile oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 27 Eylül 2010; 9:44:52 >
  • klavyeyle oynamak amatörlük.. oyunun zevki gamepad ile çıkar
  • Her türlü :))
  • 2008 de de yazdığım gibi bu oyun gamepadle oynanır.Çünkü kökeninde gamepad var.
  • Klavye ile denedim ama başarısız oluyorum.Kol iyi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.