Şimdi Ara

PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
7.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5TL'ye aldığım Gamepad ile oynuyorum, hatta 2 tane var arkadaşımla kapışıyorum
  • ps2 gamepadi ile
  • gerçi zevker tartışılmaz tabi ama bence pes'i gamepad ile oynamayan pes oynuyorum demesin..

gerçi klavye ile oynayanlar birde gamepad masrafından kurtuluyor orası da işin başka boyutu..
  • Klavye var klavye var.
     PESİ KLAVYE İLEMİ OYNUYORSUNUZ YOKSA GAMEPAD İLEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki-kenpachi!!! -- 28 Eylül 2010; 5:20:47 >
  • Gamepad'in yeri ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Klavye var klavye var.

ne farkı var bunun
    normal tuş dizilimi var.ayrıca kablolu galiba.pes oyunu için bi farkı yok diğer özelliklerini bilmem
    farkı fiyatı sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Klavye var klavye var.

ne farkı var bunun
    normal tuş dizilimi var.ayrıca kablolu galiba.pes oyunu için bi farkı yok diğer özelliklerini bilmem
    farkı fiyatı sadece

gamepad lar arasında fark var ama
    klavyeden klavyeye hiç bir fark yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Klavye var klavye var.

ne farkı var bunun
    farkı fiyatı sadece

Bak o yanındaki tuşları görüyor musun? Onlar macro tuşları. Tek tuş yeterli istediğin hareketi yapmana yarar. Bir de bütün tuşlar aynı anda basabiliyor. Diğer cıncık klavyeler gibi bıt bıt ötmüyor veya 3. tuştan sonra kitlenip kalmıyor. Kablosuz alet edevatla zaten oyun oynanmaz bu arada. Her zaman geç reaksiyon verir.

• makro mevzuu nu bilmiyorum.
    ama kablosuz olması önemli
    ben kablosuz kolla oynuyorum geç reaksiyon sorunu yok
    hem de locitek değil
  • Zevkine oynuyorsam gamepadle ve monitöre uzak oturup , hırs yaptıysam illa ki yeneceksem klavyeyle ve monitörün dibine girerek oynarım. Klavyeye bir kez alışınca gamepad ile o kadar iyi oynanmıyor zira.
  • klavyelik oyun var joysticklik oyun var
    for example:
    pes joystickle oynanır
    call of duty klavye ile oynanır

her oyunun ayrı mesela need for speedi hem klavye hem joystick le oynuyorum FARKETMİYOR

bence bu klavye joystick muhabbetinin temeli eger playstation ile büyümüşseniz zamanında joystick eger bilgisayar ile büyüyen adama klavye tabiki TAMAMEN AGAÇ YAS İKEN EGİLİR MESELESİ :))))))
  • Arkana yaslanarak ayaklarını da masaya uzatarak oynamanın zevki oyun kolu ile oluyor. Klavye ile de çok oynadım ama oyun kolu ile daha güzel oluyor, tuşlara daha çok hakim oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

klavyelik oyun var joysticklik oyun var
    for example:
    pes joystickle oynanır
    call of duty klavye ile oynanır

her oyunun ayrı mesela need for speedi hem klavye hem joystick le oynuyorum FARKETMİYOR

bence bu klavye joystick muhabbetinin temeli eger playstation ile büyümüşseniz zamanında joystick eger bilgisayar ile büyüyen adama klavye tabiki TAMAMEN AGAÇ YAS İKEN EGİLİR MESELESİ :))))))

hocam konu başlığını bi oku
    pes den bahsediyoruz
  • e hocam sende yazdıgımı oku işte :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

e hocam sende yazdıgımı oku işte :)))

• PES 2011 ARTIK KLAVYEYLE OYNANMAZ!

Bu kadar iddialıyım. 12 senedir futbol oyunlarını klavyeyle oynuyorum. Üstelik oyun klavyesi var bende. Ama Pes 2011 de olay bitti. Sebebi çalımlar değil. Çünkü oyun klavyesinde çalım için elinin altında atayabileceğin birsürü tuş var... SEBEP 360 pas olayı. İşte bunu yapamıyorsun klavyeyle... 360 pas olayı bilenle bilmeyeni ayıran usta oyuncuların ölümcül pas atabildiği bir özellik. Ama klavyeyle bu özelliği kullanmanız İMKANSIZ. Ayrıca tuş klavyenin tuş tepkimesi gamepad kadar iyi değil kesinlikle.

Ben de paraya kıyıp xbox controller aldım. Müthiş bir gamepad. Normal gamepad lerle oynamayı hiç beceremiyordum. Ama bu ele öyle bir oturuyor ki... Acayip kalite malzeme birde.. Şimdi gamepad ile klavye arasındaki oynanış farkını benden iyi görebilen yoktur. Adamlar daha iyi tepkime veriyor resmen. Çok kolay top çalıyorum. Daha iyi şut çekiyorum, istediğim gibi pas atabiliyorum....

PES oyunu gamepad üzerine kurulu bir oyun. O yüzden klavyeyle istediğiniz kadar iyi olun, gamepad den aldığınız randımana ulaşmanız İMKANSIZ...

• quote:

Orijinalden alıntı: softdisk

PES 2011 ARTIK KLAVYEYLE OYNANMAZ!

Bu kadar iddialıyım. 12 senedir futbol oyunlarını klavyeyle oynuyorum. Üstelik oyun klavyesi var bende. Ama Pes 2011 de olay bitti. Sebebi çalımlar değil. Çünkü oyun klavyesinde çalım için elinin altında atayabileceğin birsürü tuş var... SEBEP 360 pas olayı. İşte bunu yapamıyorsun klavyeyle... 360 pas olayı bilenle bilmeyeni ayıran usta oyuncuların ölümcül pas atabildiği bir özellik. Ama klavyeyle bu özelliği kullanmanız İMKANSIZ. Ayrıca tuş klavyenin tuş tepkimesi gamepad kadar iyi değil kesinlikle.

Ben de paraya kıyıp xbox controller aldım. Müthiş bir gamepad. Normal gamepad lerle oynamayı hiç beceremiyordum. Ama bu ele öyle bir oturuyor ki... Acayip kalite malzeme birde.. Şimdi gamepad ile klavye arasındaki oynanış farkını benden iyi görebilen yoktur. Adamlar daha iyi tepkime veriyor resmen. Çok kolay top çalıyorum. Daha iyi şut çekiyorum, istediğim gibi pas atabiliyorum....

PES oyunu gamepad üzerine kurulu bir oyun. O yüzden klavyeyle istediğiniz kadar iyi olun, gamepad den aldığınız randımana ulaşmanız İMKANSIZ...

360 derece pas mevzuu nu bende merak ediyorum.adamların açısını bire bir tutturmamız çok zor

• Gamepad.
  • klavye.
  • klavye ile oynuyom ama yakında gamepad alacağım çünkü klavyede maçta çalım atıp hareket yaparken biraz zorlanıyorum ama gamepad de daha kolay geliyor çünkü bir kez gamepad ile oynadım ve daha kolay.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.