Bu talihsiz kızımıza yaklaşık 1 ay önce araba çarpmış ve 1 aydır bu halde dolaşmış:( 3 tane de yavrusu var! Bu halde bile onları terk etmemiş, ilgilenmiş hep.. 26.04.2012 tarihinde yani dün Canan arkadaşım beni aradı ve durumu anlattı. İş çıkışı Üsküdar'da buluştuk bir arkadaşımız daha bize katıldı ve uzun uğraşlar sonucu yakaladık. Üsküdar'da tek ve açık klinik olan "VETERİNERİM" isimli kliniğe götürdük girişteki "HAYTAP'a" ait "Bu işletme hayvan dostudur" yazısını görünce çok sevindik. Sahibi Kutsal bey sokak kedisi olup olmadığını sordu ve hemen paradan konu açtı. Dedi ki; "400 Lira peşin ödeme yapmazsanız müdahale etmiyoruz." Bende kendisine 100 Lira önden ödeme yapıp gerisini yarın getireceğimi söyledim ama kesinlikle kabul etmedi bu şekilde çalışmıyoruz dedi ! Bizde çaresiz çıktık oradan ve Zeytinburnunda "VETİCANA" isimli kliniği açık bulduk ve sahibi Volkan bey sağ olsun 2 saat bizim gelmemizi bekledi klinikte.. Gider gitmez muayene edip hemen ameliyata aldı.. Başarılı bir operasyon geçirdi şuan hala klinikte durumu çok iyi..
Haytap bu normaldir,bolu barınağındaki hayvanların ölümünden sonra üyelerinin girişi yasaklanmıştı diye bir haber vardı nette,
devlet tarafından çarptığımız hayvanların bakımı karşılanıyor fakat bulduğumuz hayvan içinde geçerli midir,
Tabii ki, sahipsiz hayvanların tedavisini yapmak zorundalar ama bazı işin ticaret tarafından tutan veteriner hekimler maalesef bu konuda duyarlı olmayarak oraya gelenin muhtaç bir can değil, para getirecek bir obje olduğunu düşünüyorlar.
Annenin yavrularının nerede olduğunu biliyor musunuz? Annesiz kaldıkları zaman yaşama oranları çok düşük olur, onlara da geçici ailelik yapmak ve yuvalandırmak gerekir.
insanlığımdan utanıyorum paradan nefret ediyorum böyle şeyleri gördükce... allahım herşeyi ne güzel yaratmış minicik patiler vermiş ... o veterineri bile güzel yaratmış akıl vermiş imkan vermiş... o zordurumdaki hayvandan kazanacağın o iğrenç çıkarcılıkla kazandığın parayı çocuklarına nasıl yediricen yazık vallahi çok üzülüyorum öyle insanlara iyi biri olmak çok güzel aslında bindiğin arabanın modelinin oturduğn semtin akşam ne yediğinin ne önemi varki
Bazı hekimler yeminlerini unutuyor.
O veteriner kliniğinin numarası vardı bende, bir gün belki lâzım olur diye kaydetmiştim ama şimdi mimlendi kendisi. Haytap'a da güven olmaz, bunu bilen biliyor.
haytap'a mesaj gonderıdm trafık kazasından bacakları kırılan kedi hakkında. haysıyetsız kuruluş gerı donus yapmaya bıle tenezzul etmedı