Şimdi Ara

peşin mi4 mü taksit gm5 plus mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gm5 950tl civarı

Arkadaşlar bir ay sonra mi4 alacak kadar paraya sahip olmuş olacağım bi yandan da gözüm gm5 e kayıyor android one olmasından dolayı mi4 alsam da gm5 almadım diye pişman olmam diye düşünüyorum alırsam gm5 i taksitle alıcam.gm5 ile mi4 deki teknik farklılıklar benim için çok da önemli değil gm5 in android one olması beni almayı düşündürüyor.Sizce ne yapayım? Taksitli gm5 yerine sizce peşin mi4 mü alayım?
    Mi4:5.inç full hd snapdragon 801 2gb ram 16 gb hafıza ön 8mp arka 13mp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş ben de gm 5 plus var, bence tercih gm 5 plus, xiaomi de en büyük eksik bence artırlamyan 16 gb hafıza ve güncelleme, daha önce s4 active kullanıyordum ama 16 gb artık günümüz dünyasında telefona yetmiyor. Herhangi bir yüksek grafikli oyun 4 5 gb, sadece internet çevirim dışı verileri 2 GB buluyor 20 dk full HD video 1 gb a yakın tutar xiaomi isterse 4k video çeksin kullanıcıya kalan hafıza ile en fazla 20 dk video çekebilir.
    Benim xiaomi almamamın en büyük sebebi buydu bir de 5 inç ekran bir de sanal tuşlar ekran daha da küçülüyor, daha büyük ekranlı telefon istedim, şu anda önümde bilgisayar açık ama sana bunları gm 5 plus dan yazıyorum çünkü SwiftKey ile daha hızlı yazılıyor daha önce 5 inçde çok fazla hata yapıyordum yazarken ama bu büyüklük bence daha iyi. Gm5 plus un bir kaç eksiği var saf Android ile geldiği için bir kaç uygulama kurup bunları alabilirsin, 2 yıl en güncel Android sürümünü alacaksın (bildiğim kadarıyla xiaomi daha yeni Android 5 e geçti kendi sürümü ile karıştırmamak gerekli çünkü kendi yazılım sürümü 1 fazla olarak isimlendiriliyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dr_mrh D kullanıcısına yanıt
    Şimdi kullandığım telefon 4.3 inç bu bile baya baya yeterli geliyor telefonum artık bataryası baya kötüleşti-çok ısınıyor- o yüzden geçiyorum.şimdi kullandığım tel 16 gb Windows Phone var 3 gb sitem bana 11.5 gb yer kasılıyor Windows Phone çok da şişmediği için bu bana yetiyordu evet hd video çekerken mecbur boşaltmam gerekiyordu mi4 de 16 gb ayrıca otg var otg ile belki idare edebilirim diye düşündüm bu gm5 i nerden taksitli alabilirim? Nerden bilgi alabilirim? Telpa bayileri taksitle veriyor mu?

• Valla bazı bayiler veriyormuş bulunduğun yerde biraz araştır telpanın internet sitesinde belki yazıyordur

• Daha önceki telefonun 4,3 inç ise bu biraz büyük gelebilir ama telefon sony m5 ile hemen hemen aynı boyutta o 5inç ekran olmasına rağmen

Büyük ihtimalle mi4 alıcam
    Gm5 i alternatif olarak düşünüyordum
    Gm5 de fm radyo yokmuş günlük dinlerim fm radyo bir de mp3 taşımak istemem
    Isınma-bataryanın az gitmesi mi4 de batarya optimizesi daha iyi ve daha uzun sure batarya suresi
    F1.8 sony 214 13mp 8mp ön kamera mi4 kamerada başabaşlar
    Tasarım olarak mi4 de iyi gm de
    Performans olarak Multitasking de gm5 genelde mi4 alı gibi 801 vs 617

• Mi 4 de bir de garanti muamma fm radyo da tune in radyo ile çözülüyor. Bu arada sd 801 in performansına güvenmeyin bence donanım haber de incelemesinde çok çabuk ısınıp termal throotting e girdiğinden bahsetmişti

Tunein 3g nin çektiği yere kadar 1-2 aydır telefon araştırıyorum gm ye baktım asusun servisine baktım kendi kullandığım htc cihaz ile servis maceramdan sonra iphone hariç diğer servisler birbirlerine yakın mi4 e de delta servis bakıyor serviste sonuç alamazsam da kendim parça değişimi yaptırırım diye düşünüyorum mi4 ün dokunmatik+camı 150 tl yedek parçaları da ucuz inanın servislere de güvenmiyorum kendi htc cihazımda sorunlar yaşadım serviste çözdüremedim temiz cihaza kullanıcı hatasıymış-kasada çizi darbe varmış notu yazıp formatlayıp geri gönderiyorlardı htc den yardım istediğimde servise gönderin diyorlardı o yüzden ucuz bir cihaz alıp gerekirse kendim tamirini etmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.