Şimdi Ara

Peşinatsız Sıfır Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut aracımı satıp ev alacağım. Ev aldıktan sonra tam anlamıyla elimde araba almak için peşinat namına bir şey kalmıyor:) Taşıt kredisi kullanıp(15-20 bin TL) ayağımı yerden kesecek bir araç alma düşüncesi ile kampanyalardan yararlanıp peşinatsız sıfır araba alıp uzun vade borçlanma düşüncesi arasında iklimde kaldım.
    Bu ikisini tarınca ikisininde + ve - yanlarını tartıyorum ancak karar vermek epey güç ve zor. İkinci el alıp az borçlanıp tahmini 2 senede borçlarımı bitirmek varken bir yandan nerden, nasıl araba bulacağım, bulduğum araba temiz olacak mı vs gibi birçok düşünceye dalıyorum. Diğer yandan 5 yıllık borca girmek saçma düşüncesinin yanında sıfır almanın mutluluğu ve huzuru var.
    Sizlerden değerli yorumlarınızı rica ediyorum, bu düşünme arefesinde bana mutlaka faydalı olacaktır. Sıfır araç kampanyaları, sağlam 2.el araç önerileri vs gibi her türlü değeri yorumlarınızı rica edeiyorum.

Şimdiden okuyan, yorum yazan herkese teşekkür ederim

saygılarımla

• Renault ve dacia'da var şu an sıfır peşinat kampanyası. Biz şirkete Dacia Logan MCV aldık. 41200 aracın fiyatı trafik işlemleri için 1200 peşin verdik gerisi tamamen kredi. Faiz oranı da iyiydi 48 ayda 40000 TL'yi 48000 olarak ödeyeceğiz. Ayda bin lira yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Renault ve dacia'da var şu an sıfır peşinat kampanyası. Biz şirkete Dacia Logan MCV aldık. 41200 aracın fiyatı trafik işlemleri için 1200 peşin verdik gerisi tamamen kredi. Faiz oranı da iyiydi 48 ayda 40000 TL'yi 48000 olarak ödeyeceğiz. Ayda bin lira yani.

O kampanya sadece tuzel kisilere diye biliyorum bireysel olarakta faydalanabiliniyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bireysel kampanya mevcut degil bankadan cekeceksiniz butce 40 bin ise geri odemesi 4 yillik 60 bin olur arabaniz o kadar degerlenirmi sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem ev alıyorsunuz, imkanınız varsa krediyi konut için çekin. Kredi faiziniz daha düşük olur. Aracınızı satınca 15-20 bin lira yeni araç için ayırırsınız.
  • ekrem742 kullanıcısına yanıt
    Haklısın sadece vergi levhası olanlara özelmiş öğrenmiş oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Haklısın sadece vergi levhası olanlara özelmiş öğrenmiş oldum.

Çalıştığınız şirket üzerinden alamaz mısınız. Şirket almış gibi görünür. Fakat ödemeyi siz yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    Bayiden sıfır araç alırken
    13 yıl önce açıldı
    2023 Sıfır Km Araç Fiyatları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumunuz için çok teşekkür ederim ancak alacağım ev krediye uygun değil(na tamam)
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Alırsın ama yarın öbür gün aran bozulur şirketten ayrılırsan araba üzerinde hak iddia edemezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.