Şimdi Ara

PESKolik'13 Süper Final Yaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peskolik severler uzun uğraşlar sonucumuzda bu çalışmanın tamamen bittiğini sonunda sizlere sunacağımızı söylemekten gurur duyarım.Elimizden gelen herşeyi yaparak yamayı sizlere en doğru ve titiz şekilde vermeye çalıştık.

Yeni gelen özellikler:

1-En kaliteli yüz yapımcılarından (Darcheville,Nickless,Fatih_dlc,Hamit_aksln'dan 20'ye yakın yeni yüz ve (SAÇ) çalışması eklendi

2-Takım isimleri düzeltildi artık sorun yok.

3-Dört büyüklerin font ve numaraları gerçekleriyle birebir hale getirildi.

4-Stadyumlar diğer güncellemede eklenecektir.Şu an stadyum yoktur.

Yapımda emeği geçenler:

Denizimo,tlh (Balotelli),Caglet,Caosenver,_Cihan_,Anıl1907fb,Berker,Ottoman1326,Yener1905,Halil Furkan,Hamit_Aksln_,The Punishe®,Fatih_Dlc,Darcheville,Nickless

Özellikler:

• Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin en güncel kadroları, yeni sezon formaları, yüzler vs.
  • Süper Finalde yer alan takımların en güncel kadroları (Krasic,yobo vb.)
  • Süper Finalde yer alan takımların en güncel taktikleri
  • Lig tv scoreboard
  • Süper Final takım oyuncularının en gerçekçi güçleri
  • Oyunculara atanmış özel yetenekler ( Alex plase vuruşlar, Amrabat sürat gibi )
  • Süper Final takımlarının 2012-2013 sezonu formaları
  • Oyuncuların en gerçekçi yüzleri
  • Takımların çok kaliteli logoları
  • Süper Final özel menü tasarımı
  • Geliştirilmiş özel grafikler
  • Yeni top
  • Yepyeni giriş ekranı
  • Yeni bir ana menü

TANITIM VİDEOSU

OYUNCU YÜZLERİ RESİMLERİ

ANA MENÜ VE DİĞER RESİMLER

FORMALAR VE KADROLAR

İNDİRME LİNKLERİ

Part 1

Part 2

Rar şifresi:www.peskolik.net

Kurulum setup şeklindedir, oyunun kurulu olduğu dizini (Pro Evolution Soccer 2013 klasörü) seçmeniz yeterlidir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 7 Ağustos 2012; 0:23:29 >

• hocam bir de dosyaların rar şifrelerini verseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

hocam bir de dosyaların rar şifrelerini verseniz

Pardon eklemeyi unutmuşum. Çok özür dilerim.

www.peskolik.net şifre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

hocam bir de dosyaların rar şifrelerini verseniz

Pardon eklemeyi unutmuşum. Çok özür dilerim.

www.peskolik.net şifre.

eyvallah hocam

• İniyor...
  • İndirdim ve kurdum. Gayet güzel bir yama olmuş. Ancak önceden açık olan -süre seçme , zorluk vs. - ayarlar deaktif olmuş. Ya ben de bir hata var ya da yamada bir bozukluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weltmeister

İndirdim ve kurdum. Gayet güzel bir yama olmuş. Ancak önceden açık olan -süre seçme , zorluk vs. - ayarlar deaktif olmuş. Ya ben de bir hata var ya da yamada bir bozukluk

Sorun sizde. Yamada ayarlar açık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Weltmeister

İndirdim ve kurdum. Gayet güzel bir yama olmuş. Ancak önceden açık olan -süre seçme , zorluk vs. - ayarlar deaktif olmuş. Ya ben de bir hata var ya da yamada bir bozukluk

Sorun sizde. Yamada ayarlar açık.

Tamam halletmiş bulunmaktayım :) Teşekkürler
  • Kurdum yedek oyuncuların yüzleri çok kötü olmuş fakat onun dışında paket süper emeği geçen herkesin emeğine sağlık birde bu oyuncuların özellikleri ve overallleri orjinalmi yoksa yamayı yapan ekibin kendi insiyatifimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 10 Ağustos 2012; 3:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio26

Kurdum yedek oyuncuların yüzleri çok kötü olmuş fakat onun dışında paket süper emeği geçen herkesin emeğine sağlık birde bu oyuncuların özellikleri ve overallleri orjinalmi yoksa yamayı yapan ekibin kendi insiyatifimi

Yedek oyunculara mecburen öyle yapmak zorunda kaldık slot yetersizliğinden. Güncellemeyle düzelteceğiz çoğunu. Oyuncu güçlerini biz ayarladık.
  • Oyuncu güçleri Pes 2013 player database de ki gibi olsaydı bence yama hem daha gerçekçi hem daha güzel olurdu çünkü bazı oyuncuların güçleri ve kartları çok abartılmış yamalar hazırlayan bu işlerle uğraşan biri olarak bu benim görüşüm bu fakat yama yinede çok güzel olmuş..
  • Hazırlayan fenerbahçeli mi?
  • Hazırlayanlar diyecektin çünkü tek bir kişi değil ekip çalışması ve her takımdan vardır..
  • Haklısınız fakat çok dengesiz yapmışlar oyuncuların güçlerini.
  • Oyuncu güçleri düşürülecek özellikle Fenerbahçe'nin. Biz bu oyuncu güçlerini direk KONAMI'den almadık, PesStatsDatabase sitesinden bakarak yaptık ve orada da güçler uçuktu. (Serkan Balcı'nın 85 olması gibi.)
  • quote:

Oyuncu güçleri düşürülecek özellikle Fenerbahçe'nin. Biz bu oyuncu güçlerini direk KONAMI'den almadık, PesStatsDatabase sitesinden bakarak yaptık ve orada da güçler uçuktu. (Serkan Balcı'nın 85 olması gibi.)

Peki teşekkürler.
  • Önemli olan zaten Pes database'de ki değerler ona göre yapılırsa hem daha güzel olur hem orjinal olur..
  • Güncellemeyle çok daha iyi bir yama sunacağız.
  • Şüphesiz zaten ..Kolay gelsin aslında bende yardım edebilirim yamalar konusunda..
  • linkler ölmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.