Bildirim
Pesten fifaya geçmek ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pesden fifaya geçmek zorlu süreçdir, fifa pes e göre daha çok smilasyon kalıyor, legacy defance klasik pes gibi prese bas topu kap, bu ayarı değiştir tactical defans yap burda kendin elinle yeteneğinle presi yapıp topu kaparsın :) youtube dan videolar izle top nasıl kapılır nasıl pas yapılır sonra onları oyununda uygulamaya çalış, vazgeçmezsen mantığı kaparsın -
Profesyonel yerine amatör yada yarı profesyonel yap, alış biraz bence.bende 1 aydır FIFA oynuyorum pesden sonra,şuan alıştım.gayet güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşekten inip ata binmek -
2012'de yapmış olduğum hede. Son derece güzel hissettirmişti. 2009 ve öncesine kadar PES inanılmaz öndeydi, ama özellikle 2010'dan sonra Fifa'nın yaptığı güzel atılımlar oyunu arşa çıkardı. Tabi bu benim şahsi fikrim. Başkasına göre durum farklı olabilir. Bu arada son yıllarda durum ne oldu bilmiyorum. Ama genel durum bundan ibaret. -
Hocam bol bol pratik yap analog kullanmaya alışman lazım, antrenman bölümü var oradan da pratik yapabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aranan cevap -
Professiyonel den başlama -
mrb ben xbox 360 da hergün pes2017 ve fifa2017 oynuyorum. bana göre fifa daha gerçekci pese gore daha yavaş ama top kapma konusunda semipro da anca oynayabiliyorum profesyonelde top kapmak gerçektende illallah getirtti ama peste patur kutur profesyonelde bile şuan maç kazanabiliyorum. diyeceğim şuki pesdeki profesyonel fifada semi pro diyebilirim. -
fifaya çeken durum nedir. Fifaya geçtiğinde pesteki kadar iyi oynayamassın, PES'e tekrar döndüğündede eski perfomansın kalmaz büyük ihtimal.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X