eskiden 10 lwllar skill parası isterdi artık pet parasıda isticekler adam 1 lwl toplar parayı alır peti oturur pet adamı kasar sonra bi bakmışsın +55 olmuş peti ondan yüksek lwl kolay lwl kasmak için gibi artık koxpada grk kalmaz (eğer anlattıkların doruysa we bunlar olursa en düşük ihtimal olacaklar bu anlattıklarımdır)
HERKEZE KOLAY GELSİN
Öyle birşey yok.Yanlış bilmiyorsam petin aldıgı ex ile senin aldıgın ex farklı.Eger sen bir yaratık keserken petin yaratıga saldırırsa sana ks yapmış gibi oluyor.Senin aldıgın ex pete gitmiyor ve petin aldıgı ex sana gitmiyor.Pet kendi kestiklerinden kendine ex alıyor.Sende kendi kestiklerindne kendine ex alıyorsun.Mesela sen bir yaratık keserken 5 k ex alıyorsun petin dalınca sen 4.5 k ex alıyorsun diger 500ünü pet alıyor.Ben böyle hatırlıyorum umarım yanlş hatırlamıyorumdur...
arkadaşlar pet görevini yaparken inv. doluymuş egg geldi ama diğeri gelmedi ne yapmam lazım diğerini çıkarabileceğim başka bi yer varmı ? ismini yanlış ytazıyor olabilirim ama familer summon gibi bişeydi
bunların itemlerini nerden alıoz ya :S
ya benim pet koşmuyo yürüo şerefsiz ya nası koşturcam bunu tekrar
ewet bilen yokmu familar summonu tekrar nasıl alıcam
ya benim köpek yürüyo nasıl koşturucam ya
az önce pus dan baktım oto kutu toplaması cash le alınıo
Bir kaç sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim. 1.Bu pet ölüyormu çünkü 5 tane vermişler. 2.Ölürse geri döndürebiliyozmu. Çok saol konu için. Ve cevaplarda olursa
ölüyo 5 tane bitince tanesi 11kdan gidip alıosun peti çıkardıgın adamdan ayrıca yemler çok pahalııı
quote:
Orjinalden alıntı: Shaban
quote:
Orjinalden alıntı: TraceGT
eskiden 10 lwllar skill parası isterdi artık pet parasıda isticekler adam 1 lwl toplar parayı alır peti oturur pet adamı kasar sonra bi bakmışsın +55 olmuş peti ondan yüksek lwl kolay lwl kasmak için gibi artık koxpada grk kalmaz (eğer anlattıkların doruysa we bunlar olursa en düşük ihtimal olacaklar bu anlattıklarımdır)
HERKEZE KOLAY GELSİN
Öyle birşey yok.Yanlış bilmiyorsam petin aldıgı ex ile senin aldıgın ex farklı.Eger sen bir yaratık keserken petin yaratıga saldırırsa sana ks yapmış gibi oluyor.Senin aldıgın ex pete gitmiyor ve petin aldıgı ex sana gitmiyor.Pet kendi kestiklerinden kendine ex alıyor.Sende kendi kestiklerindne kendine ex alıyorsun.Mesela sen bir yaratık keserken 5 k ex alıyorsun petin dalınca sen 4.5 k ex alıyorsun diger 500ünü pet alıyor.Ben böyle hatırlıyorum umarım yanlş hatırlamıyorumdur...
hayır mesela partycek keserseniz party 4.5k ex alir ama senin hayvan ks yaptigi icin sen 5k alirsin ve hayvan 500ex alir
@.:DreaM:. it ölüyo o 5 tane seyle tekrar cagiriyosun @Alper1907 sen koş oda arkandan koşar
Arkadaşlar ;Biri İtem olayını açıklarsa sewinirim Bunun itemini nerden alıyoruz ? bide su oto atackı anlamadım :S
bunada şükretmek laazım bence... düşünsenize masal kahramanı verdiklerini falan... kırmızı başlıklı kız, uyuyan güzel, kibritci kız falan hahaha... neyse pet enazından saldırır belki işe yarar... ama oyun iyice cıvıması ayrı tabi
quote:
Orjinalden alıntı: J1N_
Arkadaşlar ;Biri İtem olayını açıklarsa sewinirim Bunun itemini nerden alıyoruz ? bide su oto atackı anlamadım :S
onu ögrenebilsem burdan weririm
quote:
Orjinalden alıntı: karahanlilar
az önce pus dan baktım oto kutu toplaması cash le alınıo
işe yarayabilecek tek özelliğinide paralı mı yapmışlar... way uyanıklar...grrrrr zzzzzzzzz tam para tuzağıııı
oto kutu :S msn koxp yaşadı
Ya sağ tık yapıyorum almıyor öyle kutu içine :@
abi yapılmıyor ya bı kecona 80 kısı dalıor
pet hayvan kesince bizede ex gelicekmi?
quote:
Orjinalden alıntı: uzman21
bunada şükretmek laazım bence... düşünsenize masal kahramanı verdiklerini falan... kırmızı başlıklı kız, uyuyan güzel, kibritci kız falan hahaha... neyse pet enazından saldırır belki işe yarar... ama oyun iyice cıvıması ayrı tabi
kendi kendini banlamışsın abi daha ne diyim
bu arada elinde shard lar raptorlar 20-30 kişinin bir kekoona daldığını görünce yarım saat gülme tuttu