Şimdi Ara

Pet Hakkında Herşey/peti türkçe konuşturma ve 20 lvlde şekil değiştirme eklendi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
1
Favori
145.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pr3dat0r

oto kutu :S msn koxp yaşadı

petin kutu toplaması cash ile alınıyo 300 cash ...
  • abi anlatımfdaa hata warya su cıkan seyı gıttım salak gıbı gerı sattım gorewıcıye mılk alınana yere nolcak sıdmı
  • HAYVANA KENDİ İTEMLERİMİZİ TAKAMIORMUYUZ BAŞKA HAYVANI KESTİMİ İTEMİNİ ALIRMI
  • yani kaulu wermıs oldum
  • oyun silkroad a benzemeye basladi demissiniz de keske benzese ko yu sirf kendini gelistiremedigi icin birakan birsuru insan var ...
    silkroad da yeni pet gelecegi zaman millet dort gozle bekliyor ... bir an once gelse diye ...
    her iki oyunu da oynamis biri olarak ko oynanis olarak guzel ama estetik olarak birsey vermiyor ve yapisi basit ...
    silkroad tamam karisik ama alisiyorsunuz oynayinca ... silkroad un esas olayi gorsel ziyafet ...
    keske ko bu estetigi yakalayabilse o zaman tek olur online oyun aleminde ...
  • beyler ben bu gorevı aldım ancak yumurtayı yanlıslıkla yaktım sımıd gorevı nasıl alabılırım gorev gorunmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesaret369

beyler ben bu gorevı aldım ancak yumurtayı yanlıslıkla yaktım sımıd gorevı nasıl alabılırım gorev gorunmuyo

alamazsın yanılmıyorsam
  • tam bı bılgısı olan varmı bekı
  • nese arkın charından yaptım gorewı kendı charıma attım yumurtayı
  • yaw bu hayvana nsl heal yapıoz yapan varsa sölesin plss
  • beyler görevi tamamladım verdim hayvan nası gelcek ??
  • biz kendimize ptot parasını zor buluoz bide bunlara yemekmi alacaz oyunun b.ku cıktı.. kopekler aptal aptal yeni itemler filan ..k2 ..
  • beyler bu kopek nasıl saldırıyo saldıryı ben mı yapacagım yuoksa oto mu saldıracak benmkı saldırmıyor bırde orda atak ve defan bolumu var kopek sıkılının orda a ve p harfı olarak hangısını secmelıyız
  • saçma bişi olmuş aslında...dooru dürüst her sorunun bi cevabı yok...moradonun full deişmesi ise hiç akıl kar ı deil......
  • Silah,armor felan ne giyiyolar ?
  • ben bu petlerin item olayını çözemedim , kılıç felan nerde satılıyor bi türlü bulamadım. .
  • item nerden gıydırılıyor cewap werırsenız ii olur..yani hangi itemi gidircez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT KETBOĞA -- 14 Eylül 2007; 1:49:50 >
  • beyler hayvana item olayını çözebilene helal olsun weapon , armor bide takı takabiliyo ama nerden alcaz onları bulan warsa helal olsun bide 15 lwl yaptm çok zewkli yau şimdiden güçlendi gürbüz haywan
  • Lan ben kendimi zor kasıyorum bu hayvanı nasıl kasıcam
  • Ben KASTIM 30 Oldu.
    30 Da 120 Buf Acılıyo Bufu Sana Veriyo Kendine Veremiyo.Ve Atack Acılıyo
    COK Güzel MİŞ Aslında Bu Pet Olayı Sevdim Ben
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.