Şimdi Ara

petek tavan | dek-mar inşaat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ana Özellikler:

1. Yüksek Standartlar: Dek-Mar'ın özenle seçtiği birinci sınıf malzemelerle üretildi.

2. Estetik Tasarım: Mekanlarınıza modern bir dokunuş katmak için eşsiz petek detaylarına sahip.

3. Kullanıcı Dostu: Hızlı ve sorunsuz montaj imkânı sağlar.

4. Maksimum Yalıtım: Hem ısıya hem de sese karşı üstün yalıtım özellikleri.

5. Ekolojik: Çevreye zarar vermeden üretilen malzemeler ile sürdürülebilirlik vurgusu.

6. Kolay Bakım: Pratik ve basit temizlik rutiniyle zaman kazandırır.

7. Çeşitli Alanlara Uygun: İş yerlerinden konutlara, halka açık mekanlardan özel mekanlara kadar geniş bir kullanım yelpazesi.

Kullanım Önerileri:

• Ürünü monte ederken tüm parçaların tam ve doğru olduğunu kontrol edin.

• Montaj için Dek-Mar tarafından önerilen ekipmanları ve yönergeleri takip edin.

• Asma tavanı temizlerken yumuşak bir bez kullanmanız ve aşındırıcı olmayan temizleyiciler tercih etmeniz önerilir.

Garanti Bilgisi: Dek-Mar Petek Asma Tavan, tüm üretim hatalarına karşı 2 yıl süreyle garantilidir.

Bilgi Notu: Ürünün teknik özellikleri ve detayları hakkında daha spesifik bilgi almak için lütfen satıcıyla direkt iletişime geçin.

Dek-Mar ailesi olarak kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tutmaktayız. Her türlü geri bildiriminiz bizim için değerlidir. Teşekkür ederiz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.