bandırırsın, zamanlamayı iyi ayarlayamadığından bisküvinin bir bölümü çayın içinde kalır. insana duygusallık çöker bir anda. hemen çay kaşığına sığınırsın. burda kibar olmak gerekir.çay kaşığının öldürücü darbelerini hunharca masum bir kedi yavrusu gibi duran bisküvi parçasına vurursanız çayın rengi değişir. çıkarayım derken iyice bok etmiş olursunuz.çay iğrenç bir hal alır rengi değişir. tavşan kanı olan çay artık tavşan boku olmuştur. duygusalık yerini öfkeye bırakmıştır.yıllar önce içtiğiniz,dün içtiğiniz çaylar aklınıza gelir. '' lan ben gs-fb derbisini kapalı trübünde izlemiş adamım,bir bisküviyi çaya batıramıcak kadar beceriksiz değilim''deyip tavşan boku olan çayı fondip yapıp başka bir bardakta çalışmaya devam edersiniz. bu sefer daha dikkatli olmalısınız. duygusallığa yer yok. vücutta büyüyen adrenalin salgisi sizi iyice sinirlendirmiştir.ama öfkeye de yer yok. besmele ile bandırmanız yada 3 külhu bir elham okumanız tavsiye edilir. başta ne demiştik zamanlamayı iyi ayarlamak gerekir.içinde tuttuğunuz süre çok önemli. bisküviyi. çıkardınız.evet bu sefer oldu. biksüvi düşmedi çayın içine.bisküvinin kuru bölümü de ıslak bölümü de sizin kontrolünüz altında. heyecana gerek yok.ıslak bölüm hassastır.en ufak sarsıntıya bile yenik düşebilir. o yüzden sevineyim çığlık atayım falan sakın,asla! kolunuzu 45 derece açıyla yukarı doğru kaldırmaya başlayın. bisküvi dudaklarınıza yaklaştıkça yüzünüzde ufak bir tebessüm olacaktır. o an varsa yanınızda bir yakınınız fotoğraf çektirin.çünkü o tebessüm birazdan yerini uzatma dakikalarında gol yediği için idda kuponu tutmamış insan yüzüne bürünecektir. tam ağzınıza atacakken bisküvinin ıslak bölümü üstünüze veya yere düşmüştür. artık küfür etmeye başlayabilirsiniz.camı çerçeveyi indirebilirsiniz.yada odanıza kapanık günlerce ağlayabilrisiniz.size kalmış. ben dışarı çıkmanızı tavsiye ederim.gidin bir deniz kenarına.sigaranızı yakın.ufka doğru bakın. içinizden ''bisküviyi yemeyi neden beceremedim mına koyim'' sorusuna cevap arayın.çok mu beceriksizim.sorun bende mi? diye düşünün.yada sorun petibör de mi?. bisküvi ıslandıktan sonra yiyebilmemiz için gerekli teknolojiyi japonların,insanların geliştirememesin de mi? zamanla petibörü bırakıp hayatı sorguladığınızı farkedeceksiniz.küfür etmeye devam edeceksiniz.petiböre çaya küfür etmeyin...nimettir...çarpılırsınız...
hocam aglayarak okudum ya
galeta batırıom valla bişiy olmuo daha guzel 2. mesajdakinin imza da uyumlu olmuş knuyla
walla gayet acıklı olmuş
katıl bizearadığın cevaplar imzadaki konuda
petibörü sabit tutsak da çayı petiböre bandırsak bir çözüm olabilir mi acaba ?yine aynı şekilde ağzını da petiböre götürürsün.
ii de hocam, konuyu açan arkadaş kaç kere .ok gelimesini kullanmış, kurallar nerde kaldı
abicim adam bi b.k demiş nolacak bence konu dışında (sadece konu dışında)yasak olmamalı saedce ana avrat kaydıklarında ban atılmalı ama siz bilirsiniz
yaklaşık 22 yıl boyunca çaya hep petibör bandırdım ama artık haylayf bandırıyorum o daha güzel ve daha dayanıklı.
deneyin, farkı görün
Dağıldım ya süper yazmışlar
Aziz hoca büyüksün
kendimi buldum bu yazıda
bu konuda çok profesyonelim kendime güvenim de tam.
pötübörü istediğim kıvama getiriyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme