Bildirim
PETLAS ELEGANT PT311 LASTİK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım bende toyota aracım için düşünüyorum acaba alınabilinir mi? fiyatı nerde 70 tl bilgilendirirseniz sevinirim. -
Merhabalar bende bu ürünü almak için araştırıyorum fakat henüz ürünü göremedim... Sonuca ulaşmış olan varsa bilgilendirebilir mi? -
Bence tereddutsuz alın soyle kı petlas 5-6 sene once el degıstırdı. suankı sahıbı abdulkadır ozcan as turkıyede lastık ısınde 1 numaradır bunu pıyasada yer alan herkes bılır petlas ve starmaxxı uretımını yaparken toyo, maxxıs, hankook unda turkıye dıstrıbutorlugunu yapmaktadır. petlası aldıktan sonra 200 mılyon dolar cıvarında yatırım yapıldı ve radyal uretıme gectı.. petlası son yıllarda alan cok memnun arkadaslar var ustelık yumusak hamurlu olması kabındekı lastık sesını onemlı oranda ındırgemıs... Tabı kı karar sızın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X