Şimdi Ara

PETLAS ELEGANT PT311 LASTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR.PETLASIN ÜRETTİĞİ ELEGANT PT 311 MODEL BİNEK LASTİĞİ KULLANANLAR YORUMLARINI BİZİMLE PAYLAŞIRLARSA MEMNUN OLURUZ.FİYAT 70 LİRA 6 TAKSİT. KALİTE NASIL?PROBLEM ÇIKARIR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferguc -- 12 Ekim 2009; 0:31:46 >

• arkadaşım bende toyota aracım için düşünüyorum acaba alınabilinir mi? fiyatı nerde 70 tl bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Merhabalar bende bu ürünü almak için araştırıyorum fakat henüz ürünü göremedim... Sonuca ulaşmış olan varsa bilgilendirebilir mi?
  • Bence tereddutsuz alın soyle kı petlas 5-6 sene once el degıstırdı. suankı sahıbı abdulkadır ozcan as turkıyede lastık ısınde 1 numaradır bunu pıyasada yer alan herkes bılır petlas ve starmaxxı uretımını yaparken toyo, maxxıs, hankook unda turkıye dıstrıbutorlugunu yapmaktadır. petlası aldıktan sonra 200 mılyon dolar cıvarında yatırım yapıldı ve radyal uretıme gectı.. petlası son yıllarda alan cok memnun arkadaslar var ustelık yumusak hamurlu olması kabındekı lastık sesını onemlı oranda ındırgemıs... Tabı kı karar sızın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.