Şimdi Ara

Petle ilgili İlginç Olay(şu bugu tekrar yaptım manyak bişe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu ss de black leoparda kasıyordum baktım canım sıkıldı atla kasayım dedim.atın canı gidiyor bende hp bastım ata 4 5 sefer sonra 10 saniye kadar bekledim gücü yarıya inince hp basayım diye ne goreyim 4 5 leopr saldırdı gücü azalıyor tekrar yükseliyor yani otomatikman hpsini fulluyo. normal hpsi 588 ama 1888 çıktı neden acaba. resim alttaa

normal birşeymi yoksa bug gibi bişeymi denk geldi bana

şimdi geyikte kasayım bari atı :P hala 1888 de

https://store.donanimhaber.com/e9/5e/0f/e95e0f70c73842c544d657d9286e8121.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtipitiPx -- 2 Şubat 2007; 20:18:02 >

• uff yaa bozuldu ne güzel 2 level kasmıstım tekrar yapmaya çalıştım olmadı ne güzel kendisi fulluyordü gücünü 1888 yapıyordu.:(((
  • Ata veya başka birşeye nasıl can basılıyor
  • yaaa bu bugdan dolayı bende ve başka bi arkadaşta da olmuştu
    bide samet sen oyunu oynuyomusun ya da bulduğun herangi bi konuya aklına gelen soruları soruyomusun ???
  • oynuyorum lvl 20 atım var ama canı çok az kaldı can basmayı bilmiyorum
  • Bnje bu bug olduktan snra siz atın canı azalmıo die pot basmamışınız oyun da atı 1888 canda kabul etmiş canı orda full gözükmüş ama azalıomuş 1888 canı bitince ölmüş sizdeki bug da geçmiş yani ölmemiştir de 522ye düşmüştür tekrar aslnda sn dvm etseydn pot basmaya ei olrmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Flower

Bnje bu bug olduktan snra siz atın canı azalmıo die pot basmamışınız oyun da atı 1888 canda kabul etmiş canı orda full gözükmüş ama azalıomuş 1888 canı bitince ölmüş sizdeki bug da geçmiş yani ölmemiştir de 522ye düşmüştür tekrar aslnda sn dvm etseydn pot basmaya ei olrmuş

yok yaa canını kendisi fulluyordu 1500 düşse 1888 e 10 saniye sonra fulluyordu.yani potları bastıktan sonra birden yukselmedi canı yavas yavas yukselmeye basladı ve canı azalmamaya basladı.canı kademe kademe yukseldi gittim sakin bir yerde durdum 1888 de kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtipitiPx -- 2 Şubat 2007; 17:18:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet beyler yine yaptım leoparlarda su atın gucu 1978 çıktı chiside yukseldi :P

https://store.donanimhaber.com/1b/81/55/1b8155a1b5f30067c713d0e4bce56790.jpg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.