Şimdi Ara

Petrol ofisi %4 indirimli yakıt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
11
Favori
15.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios uygulama yorumlarda biri bireysel kullanıma vermiyorlar yazmış doğru mudur ??
  • babakaan kullanıcısına yanıt
    normalde yok. zaten şirket filolara veriyorlar. ama sanırım bu benzinlitre kodu ile oluyor. ben öyle oldum ve bireyselim yani :)

ha ama artık kapattılarsa bilemem. uygulamadaki yorum ne zaman. direk üye mi oldu. bu kodla üyemi oldu. ben haziran başında almıştım

buradan görüp olmuştum. detaylı bilgi var
    www.benzinlitre.com
    BenzinLitre ile %4 İndirimli Akaryakıt Alma Yöntemi (Petrol Ofisi)
    https://www.benzinlitre.com/turkiye/blog/detay/benzinlitre-ile-4-indirimli-akaryakit-alma-yontemi-petrol-ofisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 2 Aralık 2019; 14:43:38 >

• MÜŞTERİ, işbu sözleşmeyi süresinden önce sona erdirmek isterse, sözleşme imza tarihi veya yenileme tarihinden itibaren MÜŞTERİ’nin pompa satış fiyatı üzerinden almış olduğu akaryakıt tutarları toplamına göre aylık ortalama tutarının %3 ünün sözleşmenin sona erme tarihine kadar olan kalan ay sayısı kadar çarpanı hesaplanarak fatura edileceğini ve MÜŞTERİ bu tutarı 21 gün içinde ödeyeceğini kabul ve taahhüt eder.

AutoMatic ekipmanın teslim tarihi itibariyle, MÜŞTERİ’nin 1(bir) ay boyunca yakıt almaması ve/veya ticari koşullar dahilinde teminat vermemesi ve bu sebeplerle hiç yakıt almaması durumunda, MÜŞTERİ araç başı 100,00 TL(YüzTürkLirası) ceza bedeli ödemeyi beyan, kabul ve taahhüt eder. Bu durumda MÜŞTERİ, adına ve araçları adına tanımlanan AutoMatic ve Aracımiçin sistemleri kapatılarak kayıtlarının silinecek olduğunu bildiğini beyan, kabul ve taahhüt eder.

Sözleşmede bunlar yazıyor. Sözleşme süresi de 2 yılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaslar -- 2 Aralık 2019; 15:0:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LPG de var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaslar

MÜŞTERİ, işbu sözleşmeyi süresinden önce sona erdirmek isterse, sözleşme imza tarihi veya yenileme tarihinden itibaren MÜŞTERİ’nin pompa satış fiyatı üzerinden almış olduğu akaryakıt tutarları toplamına göre aylık ortalama tutarının %3 ünün sözleşmenin sona erme tarihine kadar olan kalan ay sayısı kadar çarpanı hesaplanarak fatura edileceğini ve MÜŞTERİ bu tutarı 21 gün içinde ödeyeceğini kabul ve taahhüt eder.

AutoMatic ekipmanın teslim tarihi itibariyle, MÜŞTERİ’nin 1(bir) ay boyunca yakıt almaması ve/veya ticari koşullar dahilinde teminat vermemesi ve bu sebeplerle hiç yakıt almaması durumunda, MÜŞTERİ araç başı 100,00 TL(YüzTürkLirası) ceza bedeli ödemeyi beyan, kabul ve taahhüt eder. Bu durumda MÜŞTERİ, adına ve araçları adına tanımlanan AutoMatic ve Aracımiçin sistemleri kapatılarak kayıtlarının silinecek olduğunu bildiğini beyan, kabul ve taahhüt eder.

Sözleşmede bunlar yazıyor. Sözleşme süresi de 2 yılmış.
    yani 2 yildan once iptal edersek indiirm tutarlarını odiycez ve 1 ay benzin almazsak da 100 tl cezasi var, dogru mu anladim?

• Başvuru formu paylaşılmış websitesinde

• Çok özür dilerim şimdi buna üye olursak petrol ofisi istasyonlarındamı uygulama onu anlamdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet petrol ofisinden %4 indirimli yakıt alıyorsunuz bu kampanya ile raziel82 de anlattı yukarıda baya sağolsun
  • hakan1581 kullanıcısına yanıt
    1 aylık süre ilk kart geldiği itibariyle geçerli. kart gelince bir ay için de almak gerekliymiş. ondan sonra normal zamanda 3 ay alınmazsa iptal oluyormuş ve 100 lira ceza geliyormuş kendi sözleşmeme baktım. öyle yazıyor. yani bu yüz lira ceza sözleşme iptali nedeniyle kart bedeli gibi bir şey.

diğer maddeye ben de dikkat etmemişim zamanında. ha ben memnunum gidip kendim iptal etmem ama, biraz sıkıntılı gibi geldi. ama keyfe keder durumlar için sanırım. bu konu ile ilgili araç satışıyla ilgili birşey göremedim ama araç satışını aynı gün 17:00 a kadar bildirmeli yazıyor

MÜŞTERİ, işbu sözleşmeyi süresinden önce sona erdirmek isterse, sözleşme imza tarihi veya yenileme tarihinden itibaren MÜŞTERİ’nin pompa satış fiyatı üzerinden almış olduğu akaryakıt tutarları toplamına göre aylık ortalama tutarının %3 ünün sözleşmenin sona erme tarihine kadar olan kalan ay sayısı kadar çarpanı hesaplanarak fatura edileceğini ve MÜŞTERİ bu tutarı 21 gün içinde ödeyeceğini kabul ve taahhüt eder.

anladığım kadarıyla ben diyelim ki ben 10 ay kullandım. toplam tutar üzerinden aylık ortalamam 100 lira. %3 tutarı 3 lira. 24 ay üzerinden 14 ay kaldı bitmesine 14*3=42 lira ceza kesiliyor.

• %4 indirim için bu kadar ağır şartları olan sözleşme kabul edilir mi?
  • Kdv siz tutar üzerinden%4 diyo.

Birde lpg alamiyoz mu ? Sadece benzin yada mazot mu?

• muciweb M kullanıcısına yanıt
    ben aradım %3 diyorlar. aylık 1000 tl üzeri olursa %4 oluyor.

edit: kampanya kodu girmediğim için düşük olabilir.Yaptıkları %1 kesinti yüzünden sözleşmeyi imzalamayacağım aylık 100 lira kullanana %4 verilmiş ben ortalama 500 lira kullanacağım dedim.
    1000 lira altına veremiyoruz diye söyleyince beni kaybettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unchange -- 4 Aralık 2019; 12:22:47 >
  • Ayrı konu açmamak için buraya yazayım dedim.

Degerli Musterimiz, son 8 hanesi xxxxxxxx nolu Positive Card'iniz ile Aralik ayi boyunca yapacaginiz ikinci 150 TL ve uzeri alisverisinize 30 TL degerinde Positive Puan hediye. Kampanya kapsaminda kazanmis oldugunuz hediye yakitiniz 10 Ocak'ta kartiniza yuklenecektir.Detaylar: 0555 675 5555 SMS almak istemiyorsaniz RED yazip 7627 ye gonderebilirsiniz.MERSIS: 0729001504300023 B002

Mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 4 Aralık 2019; 12:30:59 >
  • Diğer kartıma da şu mesaj geldi.

Degerli Musterimiz, son 8 hanesi xxxxxxxx nolu Positive Card'iniz ile Aralik ayi boyunca yapacaginiz toplam 100 TL ve uzeri alisverisinize 10 TL degerinde Positive Puan hediye. Kampanya kapsaminda kazanmis oldugunuz hediye yakitiniz 10 Ocak'ta kartiniza yuklenecektir.Detaylar: 0555 675 5555 SMS almak istemiyorsaniz RED yazip 7627 ye gonderebilirsiniz.MERSIS: 0729001504300023 B002

• çok riskli geldi.
    hem kart bilgilerini ver, hem 350tl bloke olsun, olur da arabayı sattın, unuttun başka yerlerden aldın diyelim bütün kazandığın indirimi ceza olarak geri ver.
    ayda 1 depo alıyorum bana göre değmez.
  • Konuyu açan arkadaş şirket adı ve kod istediler başvuruyu yaptıktan sonra tarafımı arayarak. Şirket adı ve kod olursa %4 indirim dediler.
    Şirket adı ve kod yazarmisin??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlıklı kullanabilen var mı bu sistemi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı PO istasyonları kendi kartları ile direk yüzde dört yapıyor. Kayda gerek olmuyor. Sormanızı tavsiye ederim. Bu hafta aldım daha. Boş yere o kadar bilginizi vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciog -- 12 Ocak 2020; 16:2:50 >
  • THY Personellerine mail adreslerinden kayit yapmalari halinde %4 indirim tanimliyorlar.

• Banka kartları her ay 7%-8% civarı kampanya yapıyorlar. Petrol ofisine bağlı kalmaya gerek yok, arada BP ve Opet güzel kampanyalar yapıyor. Ayrıca Class istasyonları her daim 5% indirimli satıyor benzini, kastırmaya gerek yok. Ölücü adam anı yakalar, öyle taahhüttü, cezaydı, kullanma zorunluluğuydu gibi dara sokan sözleşmelere imza atmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 12 Ocak 2020; 15:59:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.