|
Petrol ofisi %4 indirimli yakıt (3. sayfa)
-
-
tüpte oluyo mu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya bu indirim nasıl oluyor. Bilgilerimi verip sözleşme aşamasına kadar geldim. Orada okuduğum kadarı ile arabaya bir cihaz (fuelopass / Akıllı Halka) takacağız ve benzin aldığımızda para hesaba bağlı kredi kartımızdan otomatik olarak çekilecek. Süreç böyle mi işliyor?
Benim BP'de indirim kartım var, kartı okutup direkt benzin fiyatında %4 indirim alıyorum, sonra normal şekilde POs'dan ödeyip fişimi alıyorum. Bunda pozitivecard'ı verip indirim alma gibi bir durum yok mu?
-
Param yüzde 4 veriyor Opette. Böyle garip şartlarıda yok. Opetten yakıt alıyorsanız tavsiye ederim. Fakat ben shell tercih ediyorum.
-
BP de sistem nasılsa PO da da öyle ben kullanıyorum. Kartı veriyorum okutuyolar pompada indirimi görüyosun gidip ödemeni istediğin gibi yapıyosun.
-
Oraya da para göndermesi sıkıntı hocam komisyon alıyor. Çekerken yine komisyon var. Komisyonsuz aylık 400 TL'ye kadar para gönderilebiliyor bir de valör var çekerken v.s uğraştırıcı yoksa net %4 indirim çok iyi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
petrol ofisinin benzini biraz daha "kalın" daha fazla km gidiyor olabilir.
ama turbo dizel enjeksiyonlu bir araba kullanıyorsanız shell den vazgeçmeyin.
motorun sesi bile değişiyor desem abartmış olmam.
edit: konuyla alakası da şu. %4 indirimler enjektörün 1 tanesini karşılamaz :) genelde arabalar 4 silindir ve 4 ü beraber değişmesi tercih edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_247 -- 27 Ekim 2021; 17:43:4 > -
Ben de kullanıyorum büyük kolaylık.
-
Naçizane şöyle bir tavsiye vereyim bulunduğunuz bölgedeki istasyonlarla konuşursanız depo doldururken %4 civarı indirim yaparlar özellikle dizelde. Buna shell istasyonu dahil. Biraz hatır-gönül ilişkisidir bunu belirteyim. Ama ben shell den istanbulda bu şekilde alıyorum örneğin E5'ten bir istasyondan
-
Bpde %4 indirim kendi kartiyla mi nasil islem yapılıyor bende de var ama herkese degil sanirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende palio 1.3 multijet var . Bilindik istasyonları denedim . Po nun mazotu shellinkinden daha iyi geldi gibi aracima . Bp ve opeti zaten eledim . Po da kredi karti kampanyasi falan olmuyor galiba ama pek . Shelle döneyim mi uzun vadede daha mi iyi olur ?
daha iyi kıstasınız daha uzun km gitmekse evet po ve opet öyledir.
bir çok taksicinin shell in sarı siyahını tercih ettiğini duymuştum.
-
Piskolojikmidir bilmiyorum ilk arabam fazla anlamiyorumda ama motorun sesi ve aracın rolantide titremesi azaldi gibi geliyor po mazotuyla
Lukoil doldurgeç kullanıyorum %7 mazotu indirimli alıyorum telefondan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim şirket 1 yıl önce BP ile anlaşma yapmıştı, talep eden personele şahsi araçlarında kullanmak üzere indirim kartı tanımladılar.
Hoş şirket kendi Araçları için bu yıl BP ile anlaşmadı, Shell’le anlaştı %10’a yakın indirim alıyor ama Shell onu şahsi araçlara uygulamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimsé -- 28 Ekim 2021; 8:50:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%7 de iyiymiş, ama AppStore yorumlarında bir çok petrol istasyonunun doldurgeç’i bilmediği o nedenle kullanamadıkları yazılmış. Sizde öyle bir şey oldu mu? Anlaşmalı Lukoil’e gidince ne diyorsunuz?
Böyle birşey yok yalnız.
sonra ruslar da o paralarla suriye'de 35 askerimizi şehit ediyorlar.
-
Point akaryakit ayni mantikla çalışan %5 yuklediginiz anda kazandiran, gorseldeki karti kullanan sistemdir, sorunsuz kullanıyorum
abi doldurgeçten alacağım diyorum programa girip pompa numarası plaka yakıt seçip miktarı girince dolmaya başlıyor. sanal kart tanımladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X