Şimdi Ara

Petrol ofisi %4 indirimli yakıt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
11
Favori
15.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki özel bir kampanya kodu girdiniz mi yoksa üye olan herkese %7 (dizelde) mi veriyordu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selimsé S kullanıcısına yanıt
    üye olan herkese bayinin verdiği duruma göre mazotta %7-6 benzinde %5-4 arası veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lukoil harici en karlı akaryakıt nereden alınıyor? Benzinlitre kodu çalışmadığı için başvuru da yapamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hezeyan01 H kullanıcısına yanıt

Hocam biraz açarmısınız bireysel oluyormu bu point kart hangi istasyonda geçerli veya link varmı

• Şu benzine bir türlü adam akıllı indirim bulamadık be.
    İlla 5-10 kişi birleşip şirket mi açalım Hiç bireysel müşteriye indirim yapan yok.

• Aynısını hesapplı üzerinden turkcell işbirliğiyle yapıyorlar. Uzun süredir kullanıyorum araçtan hiç inmeden alıyorsun benzini. Turkcell üyesi olduğum için %5 tanımladılar, değilseniz %4. Bu süreçte aracımı değiştirdim elimdeki kartları iptal edip yeni kart da yolladılar. Kartın üzerinde de plakam yazıyor. Kurumsal bir şey olsun istiyorsanız hesapplı'ya bakın derim.

edit: hesabıma şimdiye kadar 397,96 lira indirim uygulanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 30 Ekim 2021; 0:25:45 >
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj yazdım bakabilirmisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maximiles black kartta %4 indirim yapıyordu

• oktaysar O kullanıcısına yanıt

Şartlara baktımda araca bişey takılması gerektiği yazıyor? O nedir bilgi verebilir misiniz?

• O isteğe bağlı bir şey, isterseniz şirketler gibi benzin kapağının içine modül taktırıyorsunuz, isterseniz kart yolluyorlar.

Ben kart aldım, aracı satarsam tekrar söktürmekle uğraşmayayım diye. Hesapplı uygulaması üzerinden, bankadan oluşturacağınız bir sanal kartı verilen kartın içine tanımlıyorsunuz. (Ya da isterseniz fiziksel kartınızı verin ben pek tercih etmiyorum) Sonra provizyonda durmak üzere bir bedel beliyorsunuz, onu ödemiyorsunuz zaten sadece limitten düşüyor ekstreye yansımıyor. Artık depo 800 küsüre dolduğu için 1.000 lira belirledim ben.

Bu işlemleri yapınca verilen kart bir nevi kredi kartına dönüşüyor, araçtan hiç inmeden pompadaki kişiye kartı veriyorsunuz benzin doldurma işlemi bitince ücret kartınızdan indirimli olarak çekiliyor.

Uygulama her aldığınız benzini detaylı şekilde gösteriyor, şuana kadar hiç problem yaşamadım.

Ayrıca başka yerden benzin almadığınız için, uygulamanın verdiği excell dökümünden aracın 100km/lt yakıt sarfiyatını tam olarak hesaplayabiliyorsunuz.

@yusuf24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 22 Şubat 2022; 16:3:25 >

• Detaylara baktım, sadece şirketlere sanırım. Şahıs olarak olmuyor galiba

• Ben bireysel kullanıcıyım, benden sonra bir arkadaş daha aldı. Sadece şirketlere değil diye biliyorum, biz 1,5 sene önce alırken öyleydi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 22 Şubat 2022; 21:55:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şu şartlara değmez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.