Şimdi Ara

Petrol Ofisi (PO) Eurodiesel yerine Prodiesel. Memnuniyet ve çekincelerim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ankara'da Prodiesel mazotu 4.11'e satan bir PO istasyonu var. Mazotu oradan alıyorum. Bir sorun yok.

nerde acaba bu istasyon ankarada. ben de denerim eğer bu fiyata ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    fakat kardeş petrol ofisinin kendi sitesindede yazıyor ve gösteriyor,UYdudan yakıt kontrol ve Kalite sistemini..ayrıca televizyonlarda reklamlarıda vardı.Böyle bir şey olmasa kendi resmi sitesinde ve tv reklamlarında yalan beyanda bulunamazlar..Ayrıca ben şehirlerarası yolculuklarda çok fazla kırsal kimsenin olmadığı yerde petrol ofisinden aldım,hiçbir sıkıntı veya proble olmadı..Ayrıca şehirlerası yolcu otobüsleri(metro,kamilkoç vb.) ve şehiriçi yolcu otobüslerine bakın çoğunluğu petrol ofisinde Prodizel alırlar..Daha bilgisi ve tecrübesiolan arkadaşlar varsa şu Eurodizel işine son noktayı koyalım..Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: ysml

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Çalıştığım şirket po ile anlaşmalı 3yıldır podan alıyoruz.4x4 L200 ile Canter araçlarımızın enjektörleri öldü 7000tl masraf ile yenilendi enjektörler.
    Direk Po ile bağlantılı olmasada istasyonlar iyi kontrol edilmiyor gibi geldi bana....

Valla kardeş ben yıllardır Petrol Ofisinin Uydudan Kontrol sistemi ile bütün istasyonlarının güvenli ve kaliteli akaryakıt satıyor diye biliyorum ve hepde Mazotumu petrol ofisinden alırım.(hepde Prodizel alırım)..Yani bilgiisi ve tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi bilir bu Uydudan Yakıt kalite takip durumunu..

Petrol Ofisi istasyonlarındaki uydu muhabettini iyi biliyorum çünkü bir ara onlarla ortak bir projede çalıştım.

Uydudan kalite kontrolü diye bir şey yok. PO istasyonlarının internet bağlantısında ADSL veya başka bir hat yerine daha sorunsuz olması ve hat gitmesi daha az olduğu için Uydu üzerinden (sanırım uydunet) internet kullanıyorlar.

Yani öyle reklam edildiği gibi uçuk bir teknoloji ile uydu üzerinden istasyondaki yakıtın kalitesini görme, kaliteyi kontrol etme falan yok, uydunet ile internet hattı var sadece.

fakat kardeş petrol ofisinin kendi sitesindede yazıyor ve gösteriyor,UYdudan yakıt kontrol ve Kalite sistemini..ayrıca televizyonlarda reklamlarıda vardı.Böyle bir şey olmasa kendi resmi sitesinde ve tv reklamlarında yalan beyanda bulunamazlar..Ayrıca ben şehirlerarası yolculuklarda çok fazla kırsal kimsenin olmadığı yerde petrol ofisinden aldım,hiçbir sıkıntı veya proble olmadı..Ayrıca şehirlerası yolcu otobüsleri(metro,kamilkoç vb.) ve şehiriçi yolcu otobüslerine bakın çoğunluğu petrol ofisinde Prodizel alırlar..Daha bilgisi ve tecrübesiolan arkadaşlar varsa şu Eurodizel işine son noktayı koyalım..Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: ysml

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Çalıştığım şirket po ile anlaşmalı 3yıldır podan alıyoruz.4x4 L200 ile Canter araçlarımızın enjektörleri öldü 7000tl masraf ile yenilendi enjektörler.
    Direk Po ile bağlantılı olmasada istasyonlar iyi kontrol edilmiyor gibi geldi bana....

Valla kardeş ben yıllardır Petrol Ofisinin Uydudan Kontrol sistemi ile bütün istasyonlarının güvenli ve kaliteli akaryakıt satıyor diye biliyorum ve hepde Mazotumu petrol ofisinden alırım.(hepde Prodizel alırım)..Yani bilgiisi ve tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi bilir bu Uydudan Yakıt kalite takip durumunu..

Doğrudur,daha öncede araçların yıllık bakımlarında servis uyarıyordu mazot filtreleriniz çok kötü yakıt aldığınız yere dikkat edin diye ama anlaşma gereği mecbur po dan alıyoruz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.