Şimdi Ara

petrol ofisinde money club kart işbirliği:30 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
28
Favori
12.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

şifre gelecek diyor gelen oldu mu ne yapıyoruz o şifreyi

Bana geldi sifre

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 7627 ne mesajı attınız

• ilk önce
    Kartınızı aktive etmek için mesajınızın başına "AKTIF" yazın, bir boşluk bıraktıktan sonra Positive Card üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını yazın, bir boşluk bırakarak ADINIZI ve yine bir boşluk bırakarak SOYADINIZI yazıp 7627'ye kısa mesaj gönderin

Aktif ettikten sonra telefona şifre geldi o şifreyle positivecard.com.tr ye girip üyelik bilgilerini tamamşadım.
    Herhalde kampanyaya katılmısımdır.
  • Bu kampanya tüm petrol ofislerinde geçerli mi.Muğlada yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bknight

ilk önce
    Kartınızı aktive etmek için mesajınızın başına "AKTIF" yazın, bir boşluk bıraktıktan sonra Positive Card üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını yazın, bir boşluk bırakarak ADINIZI ve yine bir boşluk bırakarak SOYADINIZI yazıp 7627'ye kısa mesaj gönderin

Aktif ettikten sonra telefona şifre geldi o şifreyle positivecard.com.tr ye girip üyelik bilgilerini tamamşadım.

Positive card demissiniz ama money card degilmiyidi aktif edecegimiz kart

• Kartını daha önce aktiflestirenler faydalanabiliyor mu beyler ?

• Kullanan ya da kampanya ile ilgili kesin bilgisi olan var mı?

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    işte ben oraya money card ekledim
  • Tesadüfen 27 Ağustos tarihinde Money Club kart almıştım Migros'tan. Oradan sadece form doldurup verdim vezneye. Yine de etkinleştirme SMS'i göndersem kabul eder mi sistem sizce? Money Club sitesini araştırdım ne kampanyaya ne de etkinleştirmeye dair bir şey bulamadım.
  • Migros club kart müşteri hizmetlerini aradım. Kampanyadan haberleri yok. Petrol ofisine aktardı. Onlarda açmadı saolsunlar. Kampanyadan ümidi kestim bende. Opet axess den yürüyecez artık. Katılan arkadaşların sonuçlarını merak ediyorum. Puan yatmadiginda arayabileceğim iz muhattab bile belli değil.

• Ben garanti olsun diye yeni bir kart alıp katılacağım kampanyaya
  • Money kartın geçmediği yerler de var. internette liste olması lazımdı. po sitesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: bknight

ilk önce

Positive card demissiniz ama money card degilmiyidi aktif edecegimiz kart

PO dan kart aldım kendi posunda aktif edemedi hata verdi mesaj yolladım yine kart no bulunamadı hatası verdi en sonunda yine po da ama bilgisayar uzerinden aktif etti money club tarafından ama po da hala aktif degil ne yapabilirim

• Hala eski kartiyla deneyen olmadi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Hala eski kartiyla deneyen olmadi mi ?

aktif kart için tekrar aktivasyon mesajı gönderdim. şifreniz xxxx diye mesaj geldi. eski şifreden farklıydı. eylül ayı içinde garanti kampanyası için zaten alacağım. yıl sonuna kadar illa ki bir kere daha alırım. yatarsa yatar yatmazsa da önemli değil.
  • Aynı telefon numarasıyla birden fazla money kart alınabiliyor mu? Alınıyorsa bile petrol ofisi sistemi bu telefona kayıtlı kart var şeklinde hata verebilir. İki kartı da aktif ettiren biri söylerse ona göre işlemleri yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 8 Eylül 2016; 16:39:29 >
  • Aradım migros money club cardlarimi(2 taneydi) bulamadım. Gittim petrole positive card istedim çıkardı verdi. Ücretsiz mis iki tane aldım. İkisini de aynı telefon numarasıyla aktif ettim. Sistemde iki kartta gözüküyor ama sonuç ne olur bilmiyorum.

• Kampanyadan faydalanan veya detayli bilgisi olan varmi

• AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    Katıldık ama sonuç ne olur bilemiyoruz.Kimsenin haberi yok kampanyadan.Ben bugün 200 tamamladım.Puan yatarsa yazarım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.