Şimdi Ara

petrol ofisinde money club kart işbirliği:30 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
28
Favori
12.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutyok

1. kampanya Po+migros 20 TL puan vardı ( 100po+100 migros )

2. Kampanya 200 TL money clubla Po dan benzin vs almaktı

2 si birleşmez diyip puanı 30 TL puanı yatırmadi

ne kadar saçma bi durum olmuş bende kayıt açtırdım ama dönüş olmadı
    bi önceki mesajda yüklendi dedi arkadaş acaba o ikisinide katılmışmıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

bana bugün 30 tl yatmış.

siz po-migros kampanyasına katılmışmıydınız acaba
  • AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    evet bu yatan 200tl alıma 30 tl kampanyasından yatan, öncedende 20+20 yatmıştı, yatmayan arkadaşlar sanırım toplamda 4 x100 alış yapmadıkları için yatmamış, ben 4x100 yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @p4p800se -- 16 Ocak 2017; 19:5:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

evet bu yatan 200tl alıma 30 tl kampanyasından yatan, öncedende 20+20 yatmıştı, yatmayan arkadaşlar sanırım toplamda 4 x100 alış yapmadıkları için yatmamış, ben 4x100 yapmıştım

bir üstteki arkadaşa migros-po kampanyasına katıldığınız için puan yüklenmedi diye açıklama yapmışlar
    bende şikayette bulundum ama gelişme yok
    siz positive sayfasından bana yüklenen hediyelerle ilgili ekran görüntüsü atabilir misin özelden veya buradan
  • Bana da 1 ay önce yılbaşında yükleneceğini söylediler. Mail attım şimdi de kartınız 7000 le başlıyor 6002 ile başlayan kartlara kampanya vardı diyolar. Sonradan 1. sayfadaki görseldeki broşüre baktım örnek verdikleri sms 7000 le başlıyor. . Saçma sapan iş yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Bana da 1 ay önce yılbaşında yükleneceğini söylediler. Mail attım şimdi de kartınız 7000 le başlıyor 6002 ile başlayan kartlara kampanya vardı diyolar. Sonradan 1. sayfadaki görseldeki broşüre baktım örnek verdikleri sms 7000 le başlıyor. . Saçma sapan iş yapıyorlar.

size kaç günde cevap verdiler acaba
    bana daha cevap verilmedi bahane arıyorlar sanırım
    yalnız Money clup kartı aktif hale getirip akaryakıt alınması gerekliydi
    siz positive cardı aktif hale getirdiniz 7000 ile başlayan kart positive card olması lazım
  • AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    Sanırım 2 günde cevap verdiler. Aktif edip yakıt aldım.
  • Arkadaşlar o dönem kartım aktif olmasına rağmen aynı kart için aktivasyon mesajı göndermiştim ve aynı kart için yeni şifre gelerek aktive olmuştu. Benim durumumda olup puan yüklenen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.