Şimdi Ara

petrol ofisinde money club kart işbirliği:30 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
28
Favori
12.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    de ayrı yazılır aga :)
  • Ne diyorsun aga da ğ yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilcic kullanıcısına yanıt
    yoğtur. :)
  • arkadaşlar;

positivecard sitesinden bu kampanya ilgili ile mesaj göndermiştim, dönmediler ancak şimdi puanları kontrol ettiğimde gördüm, 30 TL yatırmışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdorado3

arkadaşlar;

positivecard sitesinden bu kampanya ilgili ile mesaj göndermiştim, dönmediler ancak şimdi puanları kontrol ettiğimde gördüm, 30 TL yatırmışlar :)

bende yatan yok

• Migros ile birlikte yaptığım işlemlere migrostan 20+20 puan yattı ancak PO dan yatan puan olmadı. ?

halen zaman ı var mı yoksa bir yerleri aramak mı gerekiyor
  • AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    Başka bir arkadaşım da denedi. Durumu anlatan mesaj attığının günü ona da 30 TL yatırdılar. Bence takip edin, paranızı PO'da bırakmayın.
  • 3 kez postive web sayfasından yazınca 30 tl yakıt puanı dün yüklediler.
  • Benimde 30 TL yi yatirmadilar nasıl mesaj yazmak lazım ayrıca hangi adrese mail atmak lazım yol gosterirseniz sevinirim

• aykutyok A kullanıcısına yanıt
    positivecard sitesine giriş yapın. iletişim linkini kullanarak

--------------------

Money Club Kartımı sisteminize kaydederek "Yakıt Alımlarınızda Size Özel Bir Hediyemiz Var. Money Club Kartınızı Petrol Ofisinde 30 Kasım 2016 tarihine kadar aktif hale getirin, 2016 yılının sonuna kadar Toplam 200 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapın 3.000 Positive Puan kazanın." kampanyanıza katıldım.
    Gerekli akaryakıt harcamalarını da yapmış olmama rağmen 3.000 Positive Puan halen hesabıma yüklenmemiş. Gerekli yüklemenin gerçekleştirilerek tarafıma bilgi verilmesini rica eder, iyi çalışmalar dilerim.
    -----------------

gibi bir mesajı gönderin, bir iki gün içinde dönüş yapıyorlar; sonuç alamazsanız telefon ile tekrarr deneyin.
  • quote:

positivecard sitesine giriş yapın. iletişim linkini kullanarak

--------------------

Money Club Kartımı sisteminize kaydederek "Yakıt Alımlarınızda Size Özel Bir Hediyemiz Var. Money Club Kartınızı Petrol Ofisinde 30 Kasım 2016 tarihine kadar aktif hale getirin, 2016 yılının sonuna kadar Toplam 200 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapın 3.000 Positive Puan kazanın." kampanyanıza katıldım.
    Gerekli akaryakıt harcamalarını da yapmış olmama rağmen 3.000 Positive Puan halen hesabıma yüklenmemiş. Gerekli yüklemenin gerçekleştirilerek tarafıma bilgi verilmesini rica eder, iyi çalışmalar dilerim.
    -----------------

gibi bir mesajı gönderin, bir iki gün içinde dönüş yapıyorlar; sonuç alamazsanız telefon ile tekrarr deneyin.

Eline yüreğine sağlık saolasin

• quote:

Başka bir arkadaşım da denedi. Durumu anlatan mesaj attığının günü ona da 30 TL yatırdılar. Bence takip edin, paranızı PO'da bırakmayın.

mail attım ama gelişme yok şu an arayanda yok
  • arkadaşlar, puanlar yattı mı ? bana da yatırmamışlar, mail attım ,aradılar bakacağız dediler, bir haftadır sonuç yok
  • bize ulaşın' dan ulaştım. aradılar kontrol ettiler 3 günde 30TL puan yattı. 4.gittim harcadım ne olur ne olmaz.
  • Banda m.h. 10 ocakta yatacak dediler kafalarına göre iş yapiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

Banda m.h. 10 ocakta yatacak dediler kafalarına göre iş yapiyorlar

10 ocak yarın görelim bakalım po ne yapacak
  • M.h aradım 2 kampanya birleşmez diyip 30 TL yi yükleniyor
  • bana bugün 30 tl yatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyok

M.h aradım 2 kampanya birleşmez diyip 30 TL yi yükleniyor

ne demek istediniz acaba
    2 kampanya birleşmez derken
    puanınız yüklendimi
  • AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    1. kampanya Po+migros 20 TL puan vardı ( 100po+100 migros )

2. Kampanya 200 TL money clubla Po dan benzin vs almaktı

2 si birleşmez diyip puanı 30 TL puanı yatırmadi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.