Şimdi Ara

petrol ofisinde money club kart işbirliği:30 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
28
Favori
12.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yakıt aldım ancak kampanyayı unuttum. Money kartı pompada mı okutuyorlar. Sonradan ekleme ihtimali var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Yakıt almadan pompa da. Ancak başkası yakıt alırken kullanırsa olabilir. İnisiyatif ine kalmış

• Tek seferde 200 TL mi acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Katıldık ama sonuç ne olur bilemiyoruz.Kimsenin haberi yok kampanyadan.Ben bugün 200 tamamladım.Puan yatarsa yazarım

puan yuklendimi acaba

• AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    Geçen gün yoktu bişey. Ay başı gelsin arayacağım

• Ne zaman yüklenir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya var mi gercekten kimse bilmiyor mu

• daha önce vardı bu galiba bitti
    şu anda yenisi var hocam

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/campaign/13515-money-club-veya-positive-kart-ile-migros-ve-petrol-ofisi-nden-100-tl-lik-alisverise-20-tl-hediye

Kampanya, 29 Eylül-31 Ekim 2016 tarihleri arasında anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından ve Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter, Migros Sanal Market’ten, hem Money Club hem de Positive Card sistemine kayıtlı Money Club Kart, Money Bonus veya Positive Card ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Hem anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde 100 TL ve üzeri, hem de Migros Grup mağazalarından da tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri, 10 TL değerinde Money ve 10 TL değerinde (1000) Positive puan, toplam 20 TL değerinde puan kazanabilecektir. Kampanyadan her müşteri en fazla 2 kez yararlanabilir. Hediye puan kazanmak için Petrol Ofisi istasyonlarından ve Migros Grup mağazalarından yapacağınız harcamalarınızda mutlaka aynı kartın kullanılması ve bu kartın hem Money Club hem de Positive Card sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Farklı kart kullanılırsa puan yüklenmeyecektir. Money Club ya da Positive Card alışveriş öncesinde görevliye verilmelidir. Hak kazanan kart sahiplerinin ödül puanları, 10 Kasım 2016’da alım yapılan karta yüklenecek ve 31 Aralık 2016 tarihine kadar kullanılabilecektir. Migros alışverişlerinde harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme ürünleri, puan kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Petrol Ofisi alışverişi tüm akaryakıt ve otogaz (yakıt) alımlarında geçerlidir ancak kampanya ve indirimler ile birleştirilmeyecektir. Petrol Ofisinde kazanılan Positive puanlar sadece Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında (yakıt) kullanılabilecektir. Money puanlar ise hem Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında hem de Migros Grup mağazalarında kullanılabilecektir. Kampanya kapsamında Positive Card ve Money Club başvuru formu genel şartları geçerlidir. Kampanya ve kart kayıtlılık detayları içinwww.moneyclubkart.com veyawww.petrolofisi.com.tr web sitelerini ziyaret edebilir, 444 10 44 Migros Çağrı Merkezi veya 0555 675 55 55 Petrol Ofisi Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: formula01

daha önce vardı bu galiba bitti
    şu anda yenisi var hocam

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/campaign/13515-money-club-veya-positive-kart-ile-migros-ve-petrol-ofisi-nden-100-tl-lik-alisverise-20-tl-hediye

Kampanya, 29 Eylül-31 Ekim 2016 tarihleri arasında anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından ve Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter, Migros Sanal Market’ten, hem Money Club hem de Positive Card sistemine kayıtlı Money Club Kart, Money Bonus veya Positive Card ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Hem anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde 100 TL ve üzeri, hem de Migros Grup mağazalarından da tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri, 10 TL değerinde Money ve 10 TL değerinde (1000) Positive puan, toplam 20 TL değerinde puan kazanabilecektir. Kampanyadan her müşteri en fazla 2 kez yararlanabilir. Hediye puan kazanmak için Petrol Ofisi istasyonlarından ve Migros Grup mağazalarından yapacağınız harcamalarınızda mutlaka aynı kartın kullanılması ve bu kartın hem Money Club hem de Positive Card sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Farklı kart kullanılırsa puan yüklenmeyecektir. Money Club ya da Positive Card alışveriş öncesinde görevliye verilmelidir. Hak kazanan kart sahiplerinin ödül puanları, 10 Kasım 2016’da alım yapılan karta yüklenecek ve 31 Aralık 2016 tarihine kadar kullanılabilecektir. Migros alışverişlerinde harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme ürünleri, puan kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Petrol Ofisi alışverişi tüm akaryakıt ve otogaz (yakıt) alımlarında geçerlidir ancak kampanya ve indirimler ile birleştirilmeyecektir. Petrol Ofisinde kazanılan Positive puanlar sadece Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında (yakıt) kullanılabilecektir. Money puanlar ise hem Petrol Ofisi’nde akaryakıt veya otogaz alımında hem de Migros Grup mağazalarında kullanılabilecektir. Kampanya kapsamında Positive Card ve Money Club başvuru formu genel şartları geçerlidir. Kampanya ve kart kayıtlılık detayları içinwww.moneyclubkart.com veyawww.petrolofisi.com.tr web sitelerini ziyaret edebilir, 444 10 44 Migros Çağrı Merkezi veya 0555 675 55 55 Petrol Ofisi Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.

Bu kampanyadan yararlanmak icin sadece money bonus sahibi olmak yeterli mi ?

Money club ve positive card da mi almak gerekiyor

• Kampanya geçerli. Telefon ile arandım. Bu ay sonu 30 lira puan yatacağı söylendi.

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Sikayet kaydi mi olusturdunuz hocam? Neden aradilar sizi? Migros'tan mı bilgi verdiler po'dan mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: qulf

Sikayet kaydi mi olusturdunuz hocam? Neden aradilar sizi? Migros'tan mı bilgi verdiler po'dan mi?

Mail ile kayıt oluşturdum. Öyle aradılar.

•  petrol ofisinde money club kart işbirliği:30 tl

ben komboyu yaptım bekliyorum.

3x100 yakıt

petrol ofisinde money club kart işbirliği:30 tl

2x100 migros

bakalım 30 + 20 + 20 yükleyecekler mi :) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenersonmez -- 18 Ekim 2016; 12:59:58 >

• 30 Kasıma kadar 200 TL alışveriş diyor ama tek seferdemi yoksa parça parça oluyor mu bilgisi olan varmı ? Malum lpg tankı en fazla ne kadar alabilir ki :))
  • Gittiğim 2 tane PO money kartı nasıl okutacağını bilmiyordu. Bir türlü katılamıyorum kampanyaya
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Makinaların da yarısı bozuk zaten.

• Petrol Ofisi pişmanlıktır.

• Dün akşam aldım yakıtı icerden kartı okutcan dedi gittim iceri makina bozuk dedi almıyorym o zaman dedim
    Yakıtı koyduk dedi. Geri çekin o zaman dedim 2 aydır makineniz bozuk dedim sonra aradım müşteri hizmetlerini azıma gelen ne varsa söledim
    Karta soradan ekletecem diye zırladı mh şimdi beklemedeyim

• yakıt almadan önce kasada money kartı okutmak mı gerekiyor yada pompacı mı okutuyor

• Bazı istasyonlarda önce kartı okutmak lazım, bazı istasyonlarda ise benzin aldıktan sonra market kısmından iş bankası pos cihazından puan yüklüyorlar, yakıt almadan önce pompacıya sorun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.