Bakalım en çok kaç puan yapıcaksınız. fakat bu ilk 10 sıradaki kişiler felaket skor elde etmişler hiç bi şekilde yaklaşamadım yanlarına bide siz deneyin isterseniz.
onlar saatlerce felan oynamışlardır.. euehue
quote:
Orijinalden alıntı: panzer_
quote:
Orjinalden alıntı: ToTTalliTy
Farketmiyoki Bi taktik hilesi var ama ben bitane buldum fakat onla 52Bin oluyo :)
quote:
Orijinalden alıntı: yukon12
quote:
Orjinalden alıntı: ToTTalliTy
Farketmiyoki Bi taktik hilesi var ama ben bitane buldum fakat onla 52Bin oluyo :)
oyunu oynayıp bari onları desteklemeyin not: bu ss eskidir şimdi kaldırmışlar ama haberlerini görebilirsiniz mynette filan google da doğan grubu türkiyeyi yine böldü diye aratın no ss no güven diyenler için
oyunu oynayıp bari onları desteklemeyin not: bu ss eskidir şimdi kaldırmışlar ama haberlerini görebilirsiniz mynette filan google da doğan grubu türkiyeyi yine böldü diye aratın no ss no güven diyenler için
Alıntıları Göster
ark. sen o resmi nerden aldın ok ss olabilirde bayrak çok fake duruyor orda abest kaçmış yani
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!
ark. sen o resmi nerden aldın ok ss olabilirde bayrak çok fake duruyor orda abest kaçmış yani
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ***blood***
fake deil eskiden girdiğimde vardı mynete bile çıktı tüm haber sitelerinde var google a dogan grubu türkiyeyi yine böldü yaz
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454
quote:
Orjinalden alıntı: ***blood***
fake deil eskiden girdiğimde vardı mynete bile çıktı tüm haber sitelerinde var google a dogan grubu türkiyeyi yine böldü yaz