Şimdi Ara

PEUGEOT 1007

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• turkiyede henuz cikmadi evet ama konuyu acarken bir resim ekleseydin, bilmeyenlere en azindan fikir edinirdi.

PEUGEOT 1007
  • yandan güzel görünüyo yawwww
  • çıkmış 21 ytl civarında.
  • neden arkadaşlar dizel otomotik seçenegi yok eşime düşünüyorum ancak illede otomotik diyor bende ille dizel diyorum ama gene 1o7 de yok
  • türkiyede çıkan 1007 değil 107 ,,,

1007 ayrıca euroncapın gelmiş geçmiş en güvenli aracı seçildi....

Türkiyeye sanıyorum Bu sene içinde getirilecektir..... Yani henüz ülkemizde 1007 yok...
  • BENCE BÖLE OYUNCAK ARABALARA YANAŞMAYIN,1007 Yİ GÖRMEDİM AMA HEMEN Bİ BAKİM NASIL BİŞEY
    quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

turkiyede henuz cikmadi evet ama konuyu acarken bir resim ekleseydin, bilmeyenlere en azindan fikir edinirdi.

PEUGEOT 1007

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    /// PEUGEOT 308 ///
    18 yıl önce açıldı
    peugeot 307
    17 yıl önce açıldı
    peugeot 206
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tasarımı ilgi çekici ama yakından incelemek lazım tabii
  • BU ARABANIN MALİYETİ BENCE TAŞ ÇATLASA 4.000 EURO YARAMAZ PARTNER KARIŞIMI BİŞEY
  • güsell gibii!!
  • sie binmem bile be
    bu ne böle hem tek kapılı iğrenççççç
  • araba tek kapı ama nasıl açılıyo biliyormusun bence çok güzel araba istanbulun dar sokaklarına göre ideal bir araba bence daha çok bilgi edinin araç hakkında
  • cok aptal bi model peugeotun cok guzel tasarimlarivar niye bole bi model yapmislarki ama bayanlar icin guzel heralde
  • cok ufak sahsen böle bi arac kesinlikle almam pugta ben aldıgımda 307 diydi şimdi 207 ye de binebiliri ama daha ufagı hoşuma gitmior
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.