Şimdi Ara

Peugeot 106 Quicksilver mi Citroen Saxo Vts mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisi daha mantııklı secim olur arkdaşlar bi yardımcı olurmusunuz ? kalite olarak yakıt tuketimi olarak
     Peugeot 106 Quicksilver mi Citroen Saxo Vts mi ? Peugeot 106 Quicksilver mi Citroen Saxo Vts mi ?

• peugeot bence
  • Ben saxo öneririm çünkü piyasada temiz peugeot kalmamış.Ayrıca konu yanlıs yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinkiraz

hangisi daha mantııklı secim olur arkdaşlar bi yardımcı olurmusunuz ? kalite olarak yakıt tuketimi olarak
     Peugeot 106 Quicksilver mi Citroen Saxo Vts mi ? Peugeot 106 Quicksilver mi Citroen Saxo Vts mi ?

quik 1.4 75 hp fabrika verisi şehiriçi 9,5 litre
    saxo 1.6 120 hp fabrika verisi şehiriçi 11,5 litre
    sen hesap et kafana yatanı. bu arabaların devri kapandı artık temizi az çok aramak lazım
    yoksa sanayiden çıkamazsın. aynı kalitedeler benim gözümde pek farkları yok.
    quik temizini daha rahat bulabilirsin çok hızlı olmadığı için diğerine göre.

• saxo forever
  • Kıyaslamak için birbirine eşdeğer araçlar değil. İkisi de aynı firmanın üretimi ama VTS nin eşdeğeri 106 GTI. VTS performans aracıdır. Daha çok gençler tarafından tercih edilir. Kullananlar aracı epey zorlarlar ve daha çabuk yıpranır. Yakıt tüketimi fazladır.
  • peugeot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • metinkiraz M kullanıcısına yanıt
    Aracına bu sitedenhttp://www.turboaksesuar.com/ uygun fiyata aksesuar bulabilirsin dostum
  • saxo yu isminden dolayı tavsiye etmem Türkiye de bu yuzden tutnamadı zaten
  • kesinlikle saxo

hem o temizini bulmak kolay hem daha az yakıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsrbst

saxo yu isminden dolayı tavsiye etmem Türkiye de bu yuzden tutnamadı zaten

• Arkadaşım bende saxo 1,6 vtr 8 valve var sana şu kadar söyleyeyim yakıt tüketimi şehir içi 9-10 ltre arasında
    benim araçta ufak oynamalar war ben gtı lar ile kalkıyorum tarz olarakta saxo bence daha mantıklı 106 larda önden kazasız bulamazsın diyebilirim.
  • Quicksilver ile kiyaslayamazsin vts yi tavsan ile kaplumbaga gibi olmus resmen vts iki kat guclu ve seridir piyasadaki 106 lar leş temiz nadir bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevapları görünce dayanamadım 2014 deki konuyu hortlatayım dedim 3 aylık 106 quicksilver 2000 model kullanıcısıyım. VTS'ye binmedim daha önce hakkını yemeyeyim ama, 106 tüpü 54 TL doldurdum ve 378 Km'de bitti. yakıt ve konforundan memlunum
  • haqqus kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşünüyorum öğrenciyim nasıl araçtır. Standart bakımları hariç Sorun çıkarırmı acaba bol bol ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet7634

Hocam bende düşünüyorum öğrenciyim nasıl araçtır. Standart bakımları hariç Sorun çıkarırmı acaba bol bol ?

Kardeşim mümkün mertebe KM düşük bulursan ve standart bakımları yapılmış bir araç çok bir problem yaşamazsın ama öylesine de 17 - 18 istiyorlar. Benim araç 290bini devirdi. Bir kere ağır sanayiye girdim onda da alt takım debriyaj fren baskı balata direksiyon kutusu şanzıman aklına ne geliyorsa yaptırdım. Yani aracı sıfırladım 1400'e maal oldu. Bende aile genişledi diye aracı satlığa çıkardım. 4 kapı uno falan alıp üstü ile de borçlarımı kapatacağım. Genel olarak araçdan memlunum. yakıtı çok makul vergisi düşük. kaçışı 10 numara. Almanı tavsiye ederim.
  • Teşekkürler hocam her şey içinde 1400 çok iyi bence. Bir çok yerde aracı araştırdımda baya kötülüyorlar bunu duymam iyi oldu teşekkürler.

• İkiside kalite olarak hemen hemen ayni.

• Konuyu hortlatiyorum 106 quicksilver hakkında daha fazla bilgisi olan kullananlar var mı

• Vts nin akranı gti dır o yüzden tabiki vts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkukşn -- 2 Mayıs 2016; 15:35:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.