Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
958.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapora geri alınabiliyor zaten.. Beğenilmezse kapora lar geri alınır. Bunda ne sıkıntı var anlayamıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arabayi veya fiyati begenmezsen iptal edersin bu kadar basit..ikinci el tanimadigin birine vermiyosun ki parayi
    Sanki ustune cökecekler

Kimse senden zorla kapora almiyor bu arada, sadece oncelik kazanmis oluyorsun

• Donanımı hiçbir araçta yok diyenleri anlamıyorum... O donanımları şerit takip sistemlerini gerçekten Türkiye'de kullanabileceğine inanan bir kitle var anlaşılan. Allure paket alır geçerim diye düşündüm. Çift rengi geçtim öndeki Full led gündüz farı bile yok. Fazlaca Gtline pakete itilmiş aradaki fiyat farkıda 10bini geçmez kesin. 200gt line -190 allure
  • Hiçbirinde arka kol dayama yokmuş, bu nasıl iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

Hiçbirinde arka kol dayama yokmuş, bu nasıl iş.
    B segment hangi otomobilde arkada kol dayama var ki?
  • Anatomie A kullanıcısına yanıt
    Donanimi hicbir aracta yok demedim

200 bin bandina satilan c segment suvlarda 2008 in gt line donanimi yok dedim

Ben 200 bin verip halojen farli arabaya binemem
    Bir baskasi da o kadar para verip b segment arabaya binmek istemeyebilir
    İkisine de saygi duymak lazim

Allure ile gt line arasi 10 bin olursa bu cok iyi bisey, az bir fark verip full paket alabiliyosunuz
    Arada ciddi donanim farklari var

• Bu arada herkes bsuv diyor ama boyut olarak tüm incelemelerde b+ olduğunu belirtiyorlar. Mesela bendeki csuv atecanın uzunluğu 4363, 2008 ise 4300. Dingil mesafesi ateca da 2638, 2008 de 2605. Sadece en ve boydan daha kısa.. Yani aslında pek de o kadar küçük bir araç değil 2008

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuaydin

Sikayet edilen konu nedir tam olarak anlamadin
    Daha ortada aracin resmi satisi ve lansmani yok ve bayilerden telefonla bilgi istemeye calisiyor insanlar, sonrada netlik yok diyor.

Bu is oyle olmaz, gidersin bayiye kararli sekilde konusursun, verirsin kaporani al kardesim yaz beni listeye, arac gelince bana haber ver dersin bitti

Ben oyle yaptim, ocagin ilk haftasi gittim 10.000 biraktim
    Gt line turuncu dizel dedim, tum bilgileri sisteme girdi satici

Dunde aradi, aracimin ayrildigini soyledi ustelik focal ses sistemliyi sectim dedi, 24 unde satis baslayacak

Ne bayiyi taniyorum ne satisciyi
    Hicte bir sorun yasamadim, sadece kararli sekilde erkenden gidip kaporami verdim

Telefonda yok merkez bunu diyor, bayi bunu diyor
    Tabiki farkli soylemler olacak daha bayilerde dogru durust bilgi sahibi degil

Arz sinirli, talep yuksek
    Mecburen bir eleminasyon yapmak zorundalar

Fiyat halen belli degil ama 200 civari olacaktir gt line
    Kisiye gore degisir ama bence deger
    Evet segment farkli ama
    3008 ve c5 te olmayan dunya kadar donanim var bu aracta
    Kimisi de bos paket ama bir ust segment terch edebilir saygi duymak lazim
    Kesinlikle haklisiniz. Ayni fikirdeyim.

• Umarım 3008 de yaptıkları otomatik şanzıman çakallığını ileride gelecek allure araclara yapmazlar eat 8 yerine eski tarz 6 ileri koydular ya 3008 direk arabayı elememe sebep bu olay....

• Araba zaten gercekten b segment hacminde olsa bende dusunmezdim bu rakamlara

Bakmayin kitaba gore b gectigine, iste arkadas yazmis atecaya cok yakin
    Gayet yeterli ic hacmi tum incelemelerde c suva ne gerek var diye tanitiliyor

Cunku ayni paraya birinin bosunu digerinin dolusunu aliyosun

Sadece hacim de degil, konfor olarakta b degil diyolar

Geriye ne kaliyor ?
    3 boyutlu gostergenin, deri gorunumlu renkli dikisli konsolun, 10 inch ekranin,adaptif cruise un, full led farlarin, cercevesiz aynanin, spor koltuklarin, ambiyans aydinlatmanin ve gercekten cok dinamik dis tasarimin keyfini cikarmak

• quote:

Sikayet edilen konu nedir tam olarak anlamadin
    Daha ortada aracin resmi satisi ve lansmani yok ve bayilerden telefonla bilgi istemeye calisiyor insanlar, sonrada netlik yok diyor.

Bu is oyle olmaz, gidersin bayiye kararli sekilde konusursun, verirsin kaporani al kardesim yaz beni listeye, arac gelince bana haber ver dersin bitti

Ben oyle yaptim, ocagin ilk haftasi gittim 10.000 biraktim
    Gt line turuncu dizel dedim, tum bilgileri sisteme girdi satici

Dunde aradi, aracimin ayrildigini soyledi ustelik focal ses sistemliyi sectim dedi, 24 unde satis baslayacak

Ne bayiyi taniyorum ne satisciyi
    Hicte bir sorun yasamadim, sadece kararli sekilde erkenden gidip kaporami verdim

Telefonda yok merkez bunu diyor, bayi bunu diyor
    Tabiki farkli soylemler olacak daha bayilerde dogru durust bilgi sahibi degil

Arz sinirli, talep yuksek
    Mecburen bir eleminasyon yapmak zorundalar

Fiyat halen belli degil ama 200 civari olacaktir gt line
    Kisiye gore degisir ama bence deger
    Evet segment farkli ama
    3008 ve c5 te olmayan dunya kadar donanim var bu aracta
    Kimisi de bos paket ama bir ust segment terch edebilir saygi duymak lazim
    Tahminimi soyluyorum, bi hakaret veya asagilama yok:

Max. Yaşiniz 35. Anadan babadan gelen parayla alinmis evde oturuyorsunuz kira gideriniz yok. Bi işiniz var, calisiyosunuz, ama aylik kazancinizin 1.5-2 kati kadar da yine aileden gelen gayrimenkul / ticaret geliriniz var. Yanlissam duzeltin

• gokselelkn kullanıcısına yanıt
    Genel merkez die söylediler meğer genel merkez yönlendirmiş ankara göraldan aramışlar haklıymışsın hocam bugün tekrar arayınca söylediler kapora 20 bine çıkarmışlar ben 2 bin kaporayla aynı aracı ayırttım başka bayiden hayırlısı hakkımızda bakalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

B segment hangi otomobilde arkada kol dayama var ki?

Alıntıları Göster
    Aslında çok basit bir özellik ama çok önemli hele arkada çocuklar varsa. Sırf bu yüzden almam, c suvun en boşunda bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Tahminimi soyluyorum, bi hakaret veya asagilama yok:

Max. Yaşiniz 35. Anadan babadan gelen parayla alinmis evde oturuyorsunuz kira gideriniz yok. Bi işiniz var, calisiyosunuz, ama aylik kazancinizin 1.5-2 kati kadar da yine aileden gelen gayrimenkul / ticaret geliriniz var. Yanlissam duzeltin

Alıntıları Göster
    Yasim 36, yazdiklarinizda en ufak dogru tahmin yok malesef
    Maasli (nispeten biraz yuksek) bir calisanim hicbir ek gelirim de yok

Yahu siz kapora vermeyi ne zannediyosunuz ki, geri donusu olmayan bir yolmu ?
    Verirsin ve boylece avantaji eline alirsin
    Baktin sartlar uymadi, vazgecersin
    Bu kadar basit

Kimse sizden zorla kapora da istemiyor
    Ulkedeki sifir arac piyasasindan haberiniz varsa ne kadar az sayida arac geldigini ama buna karsin talebin yuksek oldugunu bilmeniz lazim
    Bu yuzden bayiler mecburi eleminasyon yapiyor

Bu dogru demiyorum, gelinen noktada sartlar bunu gerektiriyor

• quote:

Yasim 36, yazdiklarinizda en ufak dogru tahmin yok malesef
    Maasli (nispeten biraz yuksek) bir calisanim hicbir ek gelirim de yok

Yahu siz kapora vermeyi ne zannediyosunuz ki, geri donusu olmayan bir yolmu ?
    Verirsin ve boylece avantaji eline alirsin
    Baktin sartlar uymadi, vazgecersin
    Bu kadar basit

Kimse sizden zorla kapora da istemiyor
    Ulkedeki sifir arac piyasasindan haberiniz varsa ne kadar az sayida arac geldigini ama buna karsin talebin yuksek oldugunu bilmeniz lazim
    Bu yuzden bayiler mecburi eleminasyon yapiyor

Bu dogru demiyorum, gelinen noktada sartlar bunu gerektiriyor

Alıntıları Göster
    Tekrar dusundum de sen haklisin

• Allure donanımında led far var, Gtline da pençe stil led far var ikiside led farlı. En azından fransız sitede öyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayasus -- 9 Ocak 2020; 22:19:29 >
  • Kayasus K kullanıcısına yanıt
    Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• changa C kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden cewap yazmama izin vermiyor yada ben beceremiyorum istersen cep yaz ben whatsaptan cewaplarım sorularını

• Kayasus K kullanıcısına yanıt
    Fotoda sorun var galiba ben gönderdiğim halde açılmadı burda belirtmek istedim active ve allure donanımda eco led farlar var gtline da ise full led farlar var bilginize.

• Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum...
    C SUV olarak yeni makyajlı kasa Benzinli otomatik 1.33 160 HP 270 TORK QASHQAİ almak niyetim olsa (Ciddi ciddi) spypack paket alabilecek param olsa bile spypack değil TEKNA almayı düşünüyorum (Çünkü 1- Cam Tavan olayını sevmiyorum 2- ki; Zaten spypack teki Cam Tavan açılmıyor)

Şimdi bu kistasa göre baktığımızda siz olsanız;

2020 Allure paket Peugeot 2008 i mi yoksa yeni makyajlı QASHQAİ TEKNA yi mı alırsınız? Ve neden?

Önümü görme ve doğru bir kararla, doğru araçta karar verebilmek noktasında fikir ve düşüncelerinizi çok önemsiyorum, saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.