Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
958.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ön sipariş verdim kapora ile birlikte ve lansmanda aracın özelliklerine ve fiyatına göre değerlendireceğim. (Kapora verdiğim araç gtline grip kontrollü dizel)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: action16

Grip Kontrol 3008 dede opsiyon olarak sunuluyor fiyatı 1.300 tl

Alıntıları Göster
    İyiymiş valla fiyatı, korkulacak bir şey değilmiş :)
    Dacia Duster dodik setine servis neredeyse buna yakın bir fiyat istiyor.....
    Benzinli otomatik Allure 155-165 bandında olursa şayet, grip kontrol de ekleyip almayı ciddi ciddi düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Bugün peugeot türkiye ile görüştüm benzinli 2008 in ne zaman geleceği hatta geleceği bile belli değilmiş şuan ama lansmanda değişiklik olursa gelişinde fiyatlarla beraber açıklanır dediler fiyatın da araçlarla beraber 24 ocakta açıklanacağını söyledi bende benzinli bekliyordum şimdi mecburen dizel otm gtline focal+siyah 18 jant için kapora verdim hayırlısı bakalım

• Bu arada tüm turuncu gtline larda focal ses sistemi varmış extradan maliyet çıktı 😱

• quote:

Orijinalden alıntı: MadMax61

Bugün peugeot türkiye ile görüştüm benzinli 2008 in ne zaman geleceği hatta geleceği bile belli değilmiş şuan ama lansmanda değişiklik olursa gelişinde fiyatlarla beraber açıklanır dediler fiyatın da araçlarla beraber 24 ocakta açıklanacağını söyledi bende benzinli bekliyordum şimdi mecburen dizel otm gtline focal+siyah 18 jant için kapora verdim hayırlısı bakalım
    Tüh..
    Ad blue denilen zımbırtı ve Dizelin malum geleceği ile ilgili kuşkulardan dolayı DİZEL den iyice soğuyup kendimi Benzinli otomatik 2008 e adapte etmişken (Şehir içi Kullanım da yakıt tüketimi anlamında İçimde buruk bir korku olmasına rağmen...!) Bu haber hiç ama hiç iyi olmadı üstad
    Size şimdiden hayırlı olsun aracınız 👍
    Kaporasini verdiğiniz dizel aracın özelliklerini Biliyorsanız paylaşabilir misiniz lütfen? Yada varsa link falan..
    (Torku, beygiri, 0-100 ü- yakıt tüketimi verileri , bakım aralıkları, garanti süresi vs)

• Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• Bende uzun zamandır dizel kullanmıyordum benim gibi yılda 10bin km yapan için gereksiz oluyordu.
    Araca kapora verdim ama fiyat 200 e yaklaşır yada geçerse vazgeçerim yinede teşekkürler.
    Taleb çok olursa ileride gelir ama lansmanda yok bundan eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

İyiymiş valla fiyatı, korkulacak bir şey değilmiş :)
    Dacia Duster dodik setine servis neredeyse buna yakın bir fiyat istiyor.....
    Benzinli otomatik Allure 155-165 bandında olursa şayet, grip kontrol de ekleyip almayı ciddi ciddi düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    Benim aracımda grip kontrol var çokta bi fayda sağlamıyor ama 18 inç Jant ve M+S lastiklerle gelmesi güzel
    birde üst donanın paketli araçların çoğu grip kontrol elki geliyor
  • quote:

Bende uzun zamandır dizel kullanmıyordum benim gibi yılda 10bin km yapan için gereksiz oluyordu.
    Araca kapora verdim ama fiyat 200 e yaklaşır yada geçerse vazgeçerim yinede teşekkürler.
    Taleb çok olursa ileride gelir ama lansmanda yok bundan eminim.
    Kapora ne kadar verdiniz?

• 24 ocaktaki lansman bayilerde mi olacak yoksa basın için mi?
  • serhard kullanıcısına yanıt
    Ankara göral 20 bin istedi ben istte bir bayiye 5 bin verdim fiyatların açıklanmasını bekliyoruz bakalım tamammı dewammı olacak hayırlısı

• herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    24 ocakta bayiler araçları satışa çıkartacak denildi basınla ilgili bişey duymadım

• quote:

Ankara göral 20 bin istedi ben istte bir bayiye 5 bin verdim fiyatların açıklanmasını bekliyoruz bakalım tamammı dewammı olacak hayırlısı
    Daha öncede 2 bin verdim yazmışsın ? Hangisini inanalım hocam

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    Hangisine inanmak istersen hocam 5 bin istediler 2 bin verdim sipariş dewam ederse gerisinide göndereceğim 👍🏻

• quote:

Bende aynı valla yılda maksimum 10 yada 12 Bin KM arası yapıyorum....
    Peki Ad Blue denilen sistem sizinde kafanızı bulandirmiyor mu?

Bir de bu paylaştığiniz bilgilerin linkini verebilir misiniz lütfen? Net okunmuyor da...

• Ad blue yeni bişey deyil hocam ve çok kafaya takma bence emisyon kuralları nedeni ile zorunlu geliyor. Yani markalar mecbur kalıyor diyelim.
    Paylaştığım bilgileri bana kapora verdiğim satış danışmanı gönderdi link yok hocam kusura bakmayın

• quote:

Ad blue yeni bişey deyil hocam ve çok kafaya takma bence emisyon kuralları nedeni ile zorunlu geliyor. Yani markalar mecbur kalıyor diyelim.
    Paylaştığım bilgileri bana kapora verdiğim satış danışmanı gönderdi link yok hocam kusura bakmayın
    Peki Teşekkür ederim 👍
    Ad Blue ile ilgili olumsuz yönde çok fazla paylaşıma rastgeliyorum...
    Oyuzden geç yada daha sonra bile gelse ben Benzinli otomatik olanı bekliyecegim, kararlıyım...

• serhard kullanıcısına yanıt
    Özelden sistem izin vermiyor cewap yazmama gsm no eksik diyor ve girecek yer yok garip durum lakin 2 gün önce ben zor buldum bu saatten sonra bulmanız zor ama bütün bayileri usanmadan arıyıp boşta araç varmı die sormanız gerek ben öyle bulabildim belki vazgeçen olmuştur olmasa bile fiyatlar açıklanınca mutlaka boşa araç çıkar 👍🏻

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.