Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
958.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Qashqai ve 2008 aynı segment değil neden hep onun üzerinden gidiliyor anlamıyorum bitane kendini bilmez danışman yüzünden bu sohbeti uzatmaya gerek yok bence
    Qashqai - H segmenti
    2008 - B segmenti
    Sarı siteden alınmadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qashqai ve 2008 aynı segment değil neden hep onun üzerinden gidiliyor anlamıyorum bitane kendini bilmez danışman yüzünden bu sohbeti uzatmaya gerek yok bence
    Qashqai - H segmenti
    2008 - B segmenti
    Sarı siteden alınmadır.

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• garcia1905 G kullanıcısına yanıt
    Pejo bey diyeceksiniz 😂

• Kapora verirken sözleşme yaptınız mı arkadaşlar? Yoksa sadece havale mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum yerde Suzuki bayisi ve servisi olmadığı için Vitara almıyorum, yoksa vitarayi ciddi anlamda çok araştırdım, B SUV katagorisinde başka da hiç bir araç almayı aklımın ucundan bile geçirmiyor -D-um... Bu 2008 ile ilgili yazılıp çizilenleri görene kadar...
    Ha şu var, araç gelir, gider görür, genişliğine bakar, Test sürüşü yapıp notunu veririm, olur ya BELKİDE görünce begenmeyecegim... Her şey YouTube videolarında görüldüğü gibi olmayabilir, bakıp göreceğiz artık..

• Gtline 190 bini gecerse nal toplar. 2020 reno captur mart ayında türkiyede. Kıyas yapabilcepiniz 2020 model araçlar türkiyede henüz gelmediği için kıyas yapılamayacağı için yüksek tutacaklar 2008in fiyatını. Capture Araçta yok yok. Her açıdan yeni 2008den üstün özellikleri var. Bence 2008 almadan önce 2020 capture düşünün derim. Şubat ayı için ötv yapılandırılması konuşuluyor zaten martı bekleyin derim. Ayrıca renault capture yakıt ekonomisi açısından çok iddialı fransız sitesinden araştırabilirsiniz. Bunu okuyan peugeot danışmanı varsa cevap bekliyorum neden 2008 alalımki? Capture varken.

• Youtube de yeni captur ve yeni 2008 in karşılaştırmalarını izledim aslında çok aralarında kaldım captur daha suv duruyor bagajıda içi de geniş ama yıl sonu dedikleri için 2008 e yönelmiştim mart ayı kesinse bende beklemeye geçerim bulunduğum yerde peugeot yok renault var servis ve 2. El de sağlam çarpışma testlerinde 2008 4 yeni captur 5 yıldız almış bilginize...

• Arkadaşlar iyi akşamlar sormak istediğim merak ettiğim bir durum var. 3 kere peugeot bayiisine gittim prime edition için 208 Bin TL fiyat verdiler. Bu simsarlar bu aracın 2.eline nasıl 230 bin istiyorlar? benim bilmediğim birşey mi var?

• Captur da donanim paket seçenekleri ve fiyatları belli mi?

EDİT: İnceledim.... Sonuç: 2008 nireeee.... Captur nire...?(Şahsi düşüncedir... Değişik görüşlere saygı duyarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaschocuk -- 12 Ocak 2020; 20:7:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renny_

Gtline 190 bini gecerse nal toplar. 2020 reno captur mart ayında türkiyede. Kıyas yapabilcepiniz 2020 model araçlar türkiyede henüz gelmediği için kıyas yapılamayacağı için yüksek tutacaklar 2008in fiyatını. Capture Araçta yok yok. Her açıdan yeni 2008den üstün özellikleri var. Bence 2008 almadan önce 2020 capture düşünün derim. Şubat ayı için ötv yapılandırılması konuşuluyor zaten martı bekleyin derim. Ayrıca renault capture yakıt ekonomisi açısından çok iddialı fransız sitesinden araştırabilirsiniz. Bunu okuyan peugeot danışmanı varsa cevap bekliyorum neden 2008 alalımki? Capture varken.
    Capturun her acidan ustun olan ozellikleri nelerdir mesela ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anatomie

Arkadaşlar iyi akşamlar sormak istediğim merak ettiğim bir durum var. 3 kere peugeot bayiisine gittim prime edition için 208 Bin TL fiyat verdiler. Bu simsarlar bu aracın 2.eline nasıl 230 bin istiyorlar? benim bilmediğim birşey mi var?

Bu durum sadece peugeot için değil birçok markada durum aynı sanırım yeni araç yok diye böyle oldu piyasa

• serhard kullanıcısına yanıt
    evet sözlesme yaptık
  • serhard kullanıcısına yanıt
    Ben sadece havale yaptım bayi bana baya uzak

• Renny_ R kullanıcısına yanıt
    Algı mı yapmaya çalışıyorsunuz? Şubat için ötv yapılandırması falan konuşulduğu yok milleti boş yere umutlandırmayın. Yakıt ekonomisi falan boş yapmışsınız bayağı iki arabada aşağı yukarı aynı yakar siz captur alın milleti de yönlendirmeye çalışmayın saçma argümanlarla.

• quote:

Arkadaşlar iyi akşamlar sormak istediğim merak ettiğim bir durum var. 3 kere peugeot bayiisine gittim prime edition için 208 Bin TL fiyat verdiler. Bu simsarlar bu aracın 2.eline nasıl 230 bin istiyorlar? benim bilmediğim birşey mi var?

2-3 hafta önce 3008 drive paketlisine 206 bin dediler. sizin sorduğunuz drive paketlimi. kaldıysa muhtemelen onu alacağım gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renny_

Gtline 190 bini gecerse nal toplar. 2020 reno captur mart ayında türkiyede. Kıyas yapabilcepiniz 2020 model araçlar türkiyede henüz gelmediği için kıyas yapılamayacağı için yüksek tutacaklar 2008in fiyatını. Capture Araçta yok yok. Her açıdan yeni 2008den üstün özellikleri var. Bence 2008 almadan önce 2020 capture düşünün derim. Şubat ayı için ötv yapılandırılması konuşuluyor zaten martı bekleyin derim. Ayrıca renault capture yakıt ekonomisi açısından çok iddialı fransız sitesinden araştırabilirsiniz. Bunu okuyan peugeot danışmanı varsa cevap bekliyorum neden 2008 alalımki? Capture varken.
    şirket aracı olarak megane 4 sedan touch dizel edc otomatik kullanıyorum. özel aracım 308 1.2 130 beygir eat6 . otomatik vitesleri karşılaştırırsak diye başlayacağım ama alakası yok. edc saçma sapan hareketler yapan, robotize, kararsızlık yapan, ne yapacağı belli olmayan bir şanzıman. eat6 ise bence ZF ile birlikte en iyi şanzıman. capturu alabilirim ama aynı donanım 2008'e göre en az 20-30 bin tl ucuz olursa. mesela 2. el 2015 kadjarlara baktım, 140 bine bile 80 bin km. altı dizel otomatik icon donanım denk geliyor. hatta tüm birçok opsiyon ekli olarak 145 e var, 132 bine icon opsiyonsuz buldum. bunlar konuştuğum ilanlar. aynı donanım 3008 alure elegance pack aracı ise 195 e ancak buldum, konuştum ama 192 den aşağı inmedi. ve aynı gün sattı aracı. 3008 2016 sonuydu, kadjarla aralarında 1,5 yaş fark var ve 65 bin km.de. arada 50 bin tl ikinci el farkı var. haa 50 bin cebimde kalır kadjar alırım diyede düşündüm ama arada 20 bin fark olsa kesinlikle 3008 alırım. aynı şey 2008 ve captur içinde aynı olacaktır bence. şu piyasada 2020 captur icon dizel otomatik en fazla 150-160 olursa satar. touch daha düşük olmalı. captur alacağıma gider c4 aircross, ford ecosport, seat arona falan alırım. opel crosland X'te var ama opelde bir sürü sorun yaşadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokselelkn

2-3 hafta önce 3008 drive paketlisine 206 bin dediler. sizin sorduğunuz drive paketlimi. kaldıysa muhtemelen onu alacağım gibi görünüyor.

Alıntıları Göster
    Drive paket yok reis. Prime'dır o. evet 206 istiyorlar ona ama 2.eli 220binden aşağı yok. Tabii peugeot gibi bir firmada 3 ay sonraya araba getirince böyle dolandırıcılara gün doğuyor.
  • quote:

Drive paket yok reis. Prime'dır o. evet 206 istiyorlar ona ama 2.eli 220binden aşağı yok. Tabii peugeot gibi bir firmada 3 ay sonraya araba getirince böyle dolandırıcılara gün doğuyor.

Alıntıları Göster
    1 ay olmadı, sıfır araç başlıklı konuda drive paketlisini 208 e alan oldu. 1.6 180 beygir benzinli eat8. bende elinde olan bayi bulup sordum özellikle drive paket vardı. sizin sorduklarınızda yok o zaman. 2008 'i beklemek için almadım, kaldımı bilmiyorum. yarın arayacağım tekrar bayiyi. eper varsa 2008 için veya 3008 benzinli için konuşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 12 Ocak 2020; 23:15:5 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.