Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bagaj hacmi, iç hacmi, ncap puanı 5 alt donanım seviyeri 2008 kadar boş değil ve malzeme kalitesi üstün incelenlerede ortak artılar olduğunu görebilisib.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Boxer dergisinde ötv indirimi haberi bile yapıldı. Osd başkanının bile haberlerde açıklamaları var. Forumda önceki sayfalardan bulabilirsin. Kimseyi yönendirmiyorum. Gtline+ gripkobtrol için tahmini fiyata bile 210binden aşağı fiyat olacağını düşünmeyen peugeout danışmanlarına sözüm.

• Vallahi ben B segment araca 200 ustu isteyen firmanin kicini kaldiramayacagim kimse kusura bakmasin. Ki bu araci Allah var kac aydir bekliyorum, ama hic bi markaya da gebe kalamam. Yeni captur e bakiyorum, gayet yeterli ve şık bi araç olmus. Hacim olarak ic hacmi daha genis. Şanziman olarak eat den daha kotu edc belki de tek dezavantaj burda, onun disinda eksik bi donanimi yok. Tasarim gorece bi kavram tabi, ben capture yonelmis olsam da kabul ediyorum ki 2008 daha şık.

Sizlere de tavsiyem fahiş fiyatlari onunuze koyan firmalara siraya girmeyin (fahis fiyattan kastim, ayni segment rakiplerine kiyasla fahis fiyat konmasi, yoksa suan hic bir araba ederinde satilmiyor malesef)

• Dün ilk olarak Doğuş Oto - Kartal'a gittim, sırf VW grubundaki durumu incelemek için.

3 adet Golf vardı. (2'si satılmış, 1 adet 1.0 TSI kalmış), 1 adet Tiguan vardı. Başka araç yok.

Son olarak Kartal - Öztek Peugeot/Citroen bayisine geldik. İlk olarak 2008 hakkında edindiğim bilgiyi aktarayım.
    *13 adet araç sattıklarını, kota kalmadığını söylediler fakat inanmadım. Araç için 5000TL kapora almışlar. Araç için beklediklerinden fazla talep olduğunu belirtti. Bu da fiyatın gereğinden fazla yükselmesine sebep olacak gibi duruyor.
    *Tahmini fiyat aralığı istediğimde ise 150-220 arası olacaktır, net rakam bizde de yok dediler.
    *Gelen araçların hepsi GT Line'mış fakat benzinli mi, dizel mi olduğunu bilmiyorlarmış.
    *Lansman Ocak 24 günü yapılacakmış ve fiyat 24'ünde açıklanacakmış.
  • Bayiler ya bilgisiz ya da manipülasyon peşinde.

Araç bilgilerini nasıl bilmezler ya? Ben opsiyon yaptırdığım arabayı motoruna, rengine hatta üzerindeki ekstra özelliklere göre seçtim. bayide gayet liste vardı yani. misal ben focal ses sistemli yerine siyah jantlı araç tercih ettim fiyatı daha makul olsun diye. kısaca gelen araçlar içinde yoğunluk gt-line olmak üzere, allure ve active de vardı.
  • Çok hoşuma gitti fiyat olarak mantıklı olursa kaçırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: changa

Bayiler ya bilgisiz ya da manipülasyon peşinde.

Araç bilgilerini nasıl bilmezler ya? Ben opsiyon yaptırdığım arabayı motoruna, rengine hatta üzerindeki ekstra özelliklere göre seçtim. bayide gayet liste vardı yani. misal ben focal ses sistemli yerine siyah jantlı araç tercih ettim fiyatı daha makul olsun diye. kısaca gelen araçlar içinde yoğunluk gt-line olmak üzere, allure ve active de vardı.
    Merhaba. Acaba otomatik hafızalı koltuklu araç getirmişler mi Fokal ses sistemi gibi opsiyonel donanım olarak. 2. Konuda araç satış görevlilerin birçoğu o kadar ilgisiz ki anlamak mümkün değil. Yani internetten de mi araştırmıyorlar bize yeni ne araç gelecek diye? Hangi özellikleri olacak? Çok karşılaşmışımdır bayideki görevliyi yanlış bildiği için düzelttiğimi. Galiba işlerini hiç sevmiyorlar.

• Hafızalı koltuk opsiyonu hiç duymadım hocam saydıkları listede. dediğiniz gibi çoğu bilgisiz, ya da işlerini sevmedikleri için ilgisiz.
  • Hafızalı koltuk opsiyon olarak 2008 de yok
    Sadece Elektrikli koltuk GT-Line da Opsiyon olarak seçebilirsiniz.
  • Gt-line araçlar standart cam tavan ve 18 jantla geliyor görüştüğüm bayilerde sadece focal ses sitemi ve siyah jant extralarından başkasına rastlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler @action16 @MadMax61 @changa
  • Avrupadaki donanım listesinde allure pakette fotoda işaretlediğim aktif güvenlik freni Türkiye'deki listede "Aktif Tam Durdurma Güvenlik Freni" olarak geçiyor galiba ve allure paketinde olmadığı yazıyor. Bunun gibi faklılıklar çok olur mu, bu konuda bilgisi olan var mı?

• serhard kullanıcısına yanıt
    Buyrun donanım farklarına aşağıda ki resimden kontrol edebilirsiniz.

• Me_HT M kullanıcısına yanıt
    Evet ben de yayınlanan bu listeden bahsettim mesajımda, burda yok gözüküyor fakat yurtdışında var.

Ayrıca ötv indirimi konuşuluyordu, tahmin ettiğimiz gibi öyle bir durum da yok.
    wmal.net
    2020'de ÖTV ve Hurda teşviki olacak mı? haberi ❤️
    https://www.wmal.net/ekonomi/2020-de-otv-ve-hurda-tesviki-olacak-mi-h18650.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MadMax61

Gt-line araçlar standart cam tavan ve 18 jantla geliyor görüştüğüm bayilerde sadece focal ses sitemi ve siyah jant extralarından başkasına rastlamadım
    Benzinli otomatik Allure de cam Tavan standart mı peki?

• Allure ve gtline da cam tavan standart allure 17 salamanca jant gtline 18 bund jant

• 10 gün sonra belli oluyor ak koyun kara koyun. Gt line soylendigi gibi 210 bandinda gelirse gecmis olsun bana, bir heves daha gitti

• 2020 icin yurt disi sitelerine baktim. Daha oncede bakmistim gerci. Peugeot 508 ve citroen c5 aircross en yeni araclar oldugu icin onlarla orantiladim. Gt line dizel otomatik 2008 icin 200-210 arasi gibi gorunuyor. Lansman icin belki bir ihtimal 200. Daha onceki tahminim 180 civariydi, 190 ihtimal vermemistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 13 Ocak 2020; 19:0:51 >
  • Herkese Merhaba,konu başlığını başından beri takip eden biri olarak bende birkaç düşüncemi aktarmak istiyorum.Geçen haftalardaki heyecanımla bende turuncu gt line +focal ses sistemi için kapora verenler arasindaydim ki bugün kaporami geri çektim nedenini birkaç satırda sizlerle paylaşmak isterim.Ilk başlarda gerçekten fiyat olarak bir net bir bilgi yoktu bayilerde ve bir öngörüde pek bulunmadılar.160 185 bin tl aralığında olacağını düşünüyoruz dediklerinde kapora bırakmıştım.Suanda benim fikrim bayilerin hepsinde fiyatlarin net olmasada aşağı yukarı bir bilgi paylaştıkları yönünde.Ayrica aracın kasko değer listesinde 270 bin tl olması buda araçların bayilere faturalandirildigi ve test araçlarınında kaskolandigini düşünürsek lansman fiyatları ile birlikte 200 bin altında olmayacağını gösteriyor şahsi fikrim olarak.Istanbul dışında ki yaklaşık 5 pejo bayi ile bugün telefonla görüşecek bilgi almaya çalıştığımda araçları opsiyonlamak istiyorsanız 200bin tl opsiyonlarla 208 bin civarında olacağı tahmin ettiklerini ve bu bütçeyi bilerek kapora bırakmam gerektiği yönünde bilgi verdiler.Bu arada istanbul bayilerinde ki araçların hepsi opsiyonlamis antalya bayide kırmızı vardı deri koltuk opsiyonlu gelmiş 15 bin tl fark olur dediler samsun bayisinde bir tane turuncu vardı bilginiz olsun.Burda ilk mesajım bir hatam olduysa affola.

• Ben yinede 200 ü görmeğeceyini düşünüyorum t-roc u geçerse vw varken pejoya pek bakan olmaz yıllarca vatandaşların kafasına kazınan pejonun kötü algısını yıkmaları için en azından ülkeye geçen sene gelen araçları uygun vermeleri gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.