Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende aynı düşüncedeyim b suv da tahtı almak istiyorsa fiyatı diğer markalardan uygun yapmalı
    aksi takdir de tabiki de gider diğer oturmuş markalara yönelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 13 Ocak 2020; 19:9:20 >
  • 185 bin bandında dizel otm sunroof fuul kona var tamam o korelide sen sanki alman yada japonsun düne kadar araç satmak için 40 takla atıyodunuz 308 208 binekte sinek avlıyorsunuz 3008 sizi cesaretlendirdi ama bu fiyatlar size haddinizi bildirir para ülkede kolay kazanılmıyor 209 a cam tavan ve 18 jantta standart c5 aircroos varken 220 buna kim verecek şaşarım gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 13 Ocak 2020; 19:20:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim umarım güzel bir fiyatlandırma yapılır ve yanılan ben olurum ki ben gerçekten almak isteyen birinin hakkını gasp etmek istemedim ve lansman fiyatları açıklanmadan kaporami geri aldım bütçemi aşacağını düşündüğümden dolayi. Tabi bunda benim için diğer etken 1.2 benzinli allure paket uygun gelirse gerçekten almak istiyorum ve araç için acelem olmadığı için ve benzinli araçlar şubat sonu mart başı geleceğinden beklemeye karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozennumit O kullanıcısına yanıt
    Ben kapora verirken bayi 200 ü geçmez die dediği için kapora gönderdim yoksa bende benzinli kullanıcısıyım lakin artık markalar benzinli dizel arasında çok fiyat farkı bırakmadılar çünkü benzinlilerde turbolandı markalarda atmosferik motor bulmak çok zor olsada en baz donanım olanda oluyor dizel benzin farkı hocam max 10 bin olur o farkıda lansman da düşerlerse dizel tercih edebilirim çünkü araçlar 28 aralıkta bayilere gönderildi ve araçlar 2019 model olacak bence ve lansman adı altında daha uyguna verilecek 2. Parti 2020 olacağı için lansmanda bitince daha pahalı olacaktır die düşünüyorum.

• C5 aircross feel ve feel adv. Fiyatlarina baktiginizda 2019 eat8 feel adv. 213 bin. 2020 model eat6 feel adv. Ise yine 213 bin . Shine da fiyat birden ucuyor. Yabi vergi dilimi icin tepe limit 213 bin. Bence tum opsiyonlar dahil gt line dizel otomatik 213 bin olur. Opsiyonsuz gt line dizel otomatik mesela 205 bin. Arac cok guzel ama orta donanim 3008 preime mi veya c5 aircross feel adv. mu falan derken kafa karisiyor.

• Lansman fiyatlarında indirim yapılacağına hepimiz hemfikiriz.Yalniz 508 lasmanindaki benzinli motorlar ile 2008 benzinli motorları arasında bence fiyat olarak fark olacak diye düşünüyorum.Örnegin gt line dizel için lansmana özel 190 bin tl derlerse allure 180 bin bandında olabilir.1.2 benzinli allure paket 165 2020 model için 170 bandında olursa alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokselelkn

C5 aircross feel ve feel adv. Fiyatlarina baktiginizda 2019 eat8 feel adv. 213 bin. 2020 model eat6 feel adv. Ise yine 213 bin . Shine da fiyat birden ucuyor. Yabi vergi dilimi icin tepe limit 213 bin. Bence tum opsiyonlar dahil gt line dizel otomatik 213 bin olur. Opsiyonsuz gt line dizel otomatik mesela 205 bin. Arac cok guzel ama orta donanim 3008 preime mi veya c5 aircross feel adv. mu falan derken kafa karisiyor.
    Hemen hemen bütün markalar için aynı şey söz konusu olmaya başladı.Bir üst segment boş paket mi bir alt segment dolu paket mi işte burda tercih meselesi oluyor ki gerçekten karar verme noktasında insanin kafası karışıyor.Ama piyasada liderliğine oynamak ve lansman fiyatları gibi piyasada söz ettirmek için bir satış politikası belirlermi 2008 için bilmiyorum gerçekten.

• Hersey kagit ustu verilerle olmuyor malesef

B suv diye gectigine bakmayin gayet genis arac
    Ve 210 bin bandini gecmedigi surece bu arac piyasayi sallayacak
    Bu donanim, bu tasarim, bu ozenilmislik sinifinda yada c sinifinda hangi aracta var bu fiyat bandinda ?
    Kona troc falan diyorsunuz, yanyana koymam kusura bakmayin

Marka algisi diyorsunuz, vw diyorsunuz da
    Tiguan 3008 in yarisi kadar bile satamadi

Peugeot eski peugeot degil, ve bakin gorun yil sonunda en cok satan suv 2008 olacak tum siniflar dahil

İnsanlar halojen farli c suvlar yerine ayni paraya ışıl ışıl 2008 alacaktir

• muhtemelen önümüzdeki günlerde hepimizin karşısına gelecek soruyu soralım. muhtemelen 2008 dizel otomatik gt line tüm opsiyonlar dahil yani grip control, focal ses sistemi falan.. bununla aynı fiyata yine sıfır 3008 dizel otomatik actife life prime editiyion. ama life prime edition donanımına iyi bakın led far, şerit takip ve aktif frenleme hariç bir.ok donanım var. açılır cam tavan, koltuk ısıtma vs... bu 2 araç bence aynı fiyat olacak. tercihiniz ne olurdu?Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• gokselelkn kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki resimlerde active life a bakın orada LPR ismindeki donanım. zaten son resimde neler olduğu yazıyor. ben şu an bunu düşünüyorum.
    Ben olaya bir de şu açıdan bakılabilir diyorum.. 3008 in yüzü aslında baya eskidi.. Çok sattığı için de her yerde karşımıza çıkıyor. 2008 boyut olarak tatmin edecekse (geldiğinde içine binip göreceğiz) ki öyle görünüyor piyasaya daha çok hitap eder. Her fiyat artışında müşteri daha çok alt segmente kayıyor mecburen.. 2020 de toplam satışlarda 2008 3008i geçerse benim için sürpriz olmaz. Taa ki 3008 tekrar makyaj görene kadar.. Ayrıca 2008 in içi daha yenilikçi.. Sadece focal bile önemli bir kriter benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokselelkn

muhtemelen önümüzdeki günlerde hepimizin karşısına gelecek soruyu soralım. muhtemelen 2008 dizel otomatik gt line tüm opsiyonlar dahil yani grip control, focal ses sistemi falan.. bununla aynı fiyata yine sıfır 3008 dizel otomatik actife life prime editiyion. ama life prime edition donanımına iyi bakın led far, şerit takip ve aktif frenleme hariç bir.ok donanım var. açılır cam tavan, koltuk ısıtma vs... bu 2 araç bence aynı fiyat olacak. tercihiniz ne olurdu?
    Çocuksuz aileler ve nispeten genç kesim daha güncel bir kasa ve daha oyuncaklı olan 2008 den yana kullanacaktır tercihini bence.Ama daha geniş bir iç mekan ve daha büyük bir bagaja ihtiyaç duyan 3008 seçmesi daha mantıklı olacaktır.Tamam kabul yeni 2008 gt line aslan pençesi led farlar falan çok şık duruyor bunu kabul edelim ama led far ve şerit takip v.b donanımlar çok elzem değilse kullanım amacına göre uygun olan 3008 hem bir üst sınıf hem işçilik hemde malzeme kalitesi olarak bence her zaman şansı var.

• utkuaydin U kullanıcısına yanıt
    Siz bu araçları yanyana koymayın ama aynı segmetin araçları ve yanına yıl içinde yeni captur ve skoda kamig de gelecek.
    Aracın ışıltısından bahsetmişsiniz 2006 yılında bende o ışıltıya kapılıp polo yerine 206 aldım ve araç yakıt ekonomisi hariç bişey yoktu o zaman pejo algısıda yoktu yılımıza dönersek 3008 in tigıandan çok sattığını döylemişsiniz bunu bana ancak malum sarı sitedeki adetler gösterirki 3008 sitede 683 adet ilan tiguan 1152 adet ilan bu umarım açıklayıcı olmuştur satılmayan malın ikinci elide olmaz hee ben aracı beyenmedim demiyorum bayıldımki kapora verdim ama fiyatların da belli bir yere konumlandırılması gerekiyor ya bu araç iyi güzel diye uçurmanın anlamı yok aramızda aracı dünya gözüyle gören yok herkez fotodan videodan gördükleriyle biliyor gelsin görelim fiyatları öğrenelim ondan sonra hakeder etmez konuşalım ama segment fiyatlarına bağlı kalsın demek istediğim budur saygılar

• MadMax61 M kullanıcısına yanıt
    3008 bu sene iki katından fazla satmış tiguanın.Sarı site pek açıklayıcı değil.3008 in ikinci eli çok hızlı.Tiguanı bırak golf yetişemez.
    11263 e 5514

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 13 Ocak 2020; 22:48:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

3008 bu sene iki katından fazla satmış tiguanın.Sarı site pek açıklayıcı değil.3008 in ikinci eli çok hızlı.Tiguanı bırak golf yetişemez.
    11263 e 5514

aynen. 2. elde aracı arayıp konuşana kadar satılıyor. anlamıyorum. araç al sat yapsam 3008 alıp satarım.

Çok hızlı hocam.İlanı verdim dakikasında düşündüğüm rakamın 6 bin tl altı geldi.Bir taraftanda satmaya gönlüm razı değil.Çok memnunum,kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadMax61

Siz bu araçları yanyana koymayın ama aynı segmetin araçları ve yanına yıl içinde yeni captur ve skoda kamig de gelecek.
    Aracın ışıltısından bahsetmişsiniz 2006 yılında bende o ışıltıya kapılıp polo yerine 206 aldım ve araç yakıt ekonomisi hariç bişey yoktu o zaman pejo algısıda yoktu yılımıza dönersek 3008 in tigıandan çok sattığını döylemişsiniz bunu bana ancak malum sarı sitedeki adetler gösterirki 3008 sitede 683 adet ilan tiguan 1152 adet ilan bu umarım açıklayıcı olmuştur satılmayan malın ikinci elide olmaz hee ben aracı beyenmedim demiyorum bayıldımki kapora verdim ama fiyatların da belli bir yere konumlandırılması gerekiyor ya bu araç iyi güzel diye uçurmanın anlamı yok aramızda aracı dünya gözüyle gören yok herkez fotodan videodan gördükleriyle biliyor gelsin görelim fiyatları öğrenelim ondan sonra hakeder etmez konuşalım ama segment fiyatlarına bağlı kalsın demek istediğim budur saygılar
    Yahu hangi yilda yasiyoruz, bir aracin satis adedini sahibinden sitesindenmi ogrenecegiz :)

Acin odd nin resmi satis rakamlarina bakin, 3008 11 bin kusur satmisken tiguan onun yarisindan bile az satti.qasqai nin 10 yillik egemenligine son vermis bir model.ikinci elde de en cok ragbet goren 1. suv arac

Tabiki 2008 in fiyati segmenti geregi nispeten dusuk olmali
    Ancak sunduklariyla da rakipleri icinden en pahali olmasi gayet dogal

Piyasadaki en iyi motor sanziman kombini
    En guclu donanimi
    En ozgun ic tasarimi
    Bir o kadar heyecanli dis tasarimi
    En yeni teknolojili ( 3d cockpit, otonom surus vs)

Bu kadar cok artisi varken fiyatin bir nebze yuksek olmasi kabul edilebilir

206 407 bunlar mazide kaldi, peugeot bambaska bir sayfa acmis durumda

• utkuaydin U kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşıldım heralde ben yıl bazlı örnek vermedim bu yıl 3008 in Qashqaiyi tahtindan ettiğinden haberimiz var çok şükür ben marka algısının ülkemizdeyi yerinden dem vuruyorum pejo arac alacam diyorum arkadaşlarım ne işin var diyor pejoyla başka araçmı bulamadın diyor vw grubu 10 a yakın araç aldım sattım hiç bunlara maruz kalmıyordum bu algıyı yıkmak birazda uygun fiyattan geçecek ama biraz daha poh poh la haftaya fiyatlar 250 yi bulacak bol şans iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 13 Ocak 2020; 23:0:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Çok hızlı hocam.İlanı verdim dakikasında düşündüğüm rakamın 6 bin tl altı geldi.Bir taraftanda satmaya gönlüm razı değil.Çok memnunum,kararsız kaldım.
    sizde 3008 mi var? donanım tipi falan nedir. belki ben alırım :) . kafam çok karışık 2008 muhtemelen 205-210 olacak. 250 ye allure 508 var. 213 e 3008 prime edit. var. eşim taş koymasa 508 çok hoşuma gidiyor.
  • Herkese merhaba. 2008 almayı düşünenlere, bunun için aracı görmeden kapora yatıranlara bazı bilgiler vereyim. Aracı fotoğraf ve video haricinde çıplak gözle görmenizi özellikle tavsiye ederim. Çok iddialı ve çarpıcı bir dış tasarımı var. aslan dişi formlu ön ledler sadece GT line donanımında geliyor ve otomobile kusursuz bir agresiflik veriyor.
    Bu araca baktığınızda 3008’in beğenilen tasarımının eskimeye başladığını daha iyi anlıyorsunuz. Ancak şunun bilincinde olmak gerek, bu araç 3008’in kardeşi ve 3008 kadar geniş bir iç hacim ve yükseklik sunmuyor. Sınıfının en uzun araçlarından biri olduğu halde kompaktlık hala ön planda.
    Dizel bekleyen arkadaşların biraz daha vakti olacak çünkü bildiğim kadarıyla dizel araçlar nisandan önce gelmeyecek.
    Zaten bu yıl citroen de peugeot da satışlarda ağırlıklı olarak benzinli tarafında kalmayı planlıyor.
    Fiyat olarak benim markayla yaptığım görüşmelerde Türkiye’de fiyatı bilen sadece 3 kişi vardı, bu konuda yorum yapmadan sadece şunu söyleyebilirim, en üst donanımda 170-180 bin beklentisi hayal kırıklığı yaratabilir. Rakamların açıklanmasına 10 gün kaldı, birlikte görürüz.
    Son olarak araçta bulunan anahtarsız giriş ve çalıştırma 3008’de bile bulunmayan üst nesil özelliğe sahip. Araca yaklaştığınız anda anahtarı algılayıp araç otomatik açılıyor. Uzaklaştığınızda da kapılar otomatik olarak kilitlenip aynalar ve farlar kapanıyor. Kapı koluna dokunarak açma kapama tercihini ayrıca seçebiliyorsunuz.
    Vw’yi daha kaliteli malzemeler ve daha dayanıklı materyaller kullanan marka olarak biliyoruz, ancak 2008’in yenisini gördükten, içine oturduktan sonra t-roc’u hatırlamak oek mümkün olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.