Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (434. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
958.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allure dynamic mi? Ayrıca kaça aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelanchoLy - Man

Allure dynamic mi? Ayrıca kaça aldınız

Yok hocam bayiden aldım.Tr paket li allure

308 bine aldım

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyat gibi geldi bana. Aracı teslim aldıysanız fotoğraflarını çekip atar atabilir misiniz ? 3008 - 2008 arasında kaldım. Hayalet gösterge, 10 inç multimedya ve ambiyans aydınlatma kablosuz şarj falan var mı cam tavanın yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: MelanchoLy - Man

Çok iyi fiyat gibi geldi bana. Aracı teslim aldıysanız fotoğraflarını çekip atar atabilir misiniz ? 3008 - 2008 arasında kaldım. Hayalet gösterge, 10 inç multimedya ve ambiyans aydınlatma kablosuz şarj falan var mı cam tavanın yanında

Hocam fatura kesildi.şase belli oldu

Ocak ortası gibi teslim alacağım

Bunda ambiyans aydınlatma yok,3d ekran var.multimedya ekranı 7 inç

• Active manuel’ler için istenen fiyat çok yüksek değil mi? Neredeyse o fiyata 2. El düşük km’de manuel 3008 satılıyor. Çok daha geniş ve çok daha dolu donanımda.

• arkadaşlar 1.2 130 BG EAT8 ile bu aracı kullananlar , yakıt tüketimleri hakkında bilgi verebilirler mi acaba ?

Şehir içi, şehir dışı ve İstanbul'da ise dur kalk trafiğinde.

Teşekkür ederim.

• SeneCa61 kullanıcısına yanıt

Mayıs ayında 1.2 GTline teslim aldım, geçen cuma sattım ve dün 1.5 dizel GTline satın aldım.

Az çok tecrübeliyim, 12500 km kullandım.

• 12.500 km için genel ortalamam 8.4 oldu.
    • Aydın ilinde şehiriçi 9.0 yakıyor, şehirdışı otoban kullanımında 120'de 5.5'e düşebiliyor.

Dizel megane 4'den geçtiğim için benzinliye alışamadım fakat 1.2 motorun tutumsuz bir motor olduğunu asla düşünmüyorum. Performansı ve titreşimsizliği çok iyiydi. Yakıt ise dizelden geleni üzer :) Dizel seri kullanımda da üzmüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: kyazmaci468

Su an 2008 active manual 130 luk manual teklifi alan oldu mu fiyatlar nedir

226k. Otomatik 260k.

• Cevap için teşekkür ederim.

Bir kaç şey sormak isterim hocam.

Benzinli 2008 i satıp, dizel 2008 e geçecek kadar çok mu üzdü ? :)

Ek olarak şehiriçi 9 yakarken ortalama hızınız neydi acaba ? Çok yoğun trafik ve dur kalk mıydı acaba?

Normal şehir içi trafikte 6.5 7 yakar diye düşünmüştüm ama , tabi siz kullanansınız. Bu şekilde ise eğer biraz fazla gibi.

Hocam şehiriçi işe git gel sakin sakin ışıklara pek yakalanmadan giderseniz 7.5 lt ortalama çok rahat ile kullanılır. Fakat motor 3 silindir olmasına rağmen çok performanslı. Sakin sakin kullanmaya çalışmak sıkıcı oluyor..

• Dizel alma amacım gaz pedalıyla aram iyi olsa bile az yakması :)

+ 0-100 hızlanma değerleri çok yakın olsa da dizel 0-60 hızlanması çok çok iyi. 300 tork ile arabanın hafifliği çok cezbedici.

Bana arkadaşın yakıt değerleri biraz fazla geldi, ya İstanbul trafiğinden ya da biraz fazla sert kullanmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Bende 1.2 155 GT var, Ankara'da ise git gel trafiğinde ortalamam 6.4-6.6 civarlarında geziyor. Ki sabahları işe yetişme amacıyla sert kullanıyorum. Şehirlerarası ise Ankara'dan Kaş a 5,1 ortalamayla gittim, dönüşüm 5,7 ortalamayla oldu. Puretech motorlar oldukça az yakıyor. Bence gayet iyi. Ben de 14 bin km ye geldim, Haziran'da aldım aracı.

• drdouble D kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim hocam.

Ankara işe git gel trafiği, dur kalk anlamında yoğun oluyor mu ? Ortalama hızınızı söyleyebilir misiniz ?

• hocam selam .aracınızı kaca satıp dızelı kaca aldınız?bende aynı durumdayım. mayıs ayında aldım aracı bende dizele gecmeyı dusunuyorum.

Ankara'da ise git gel trafigi çok dur kalkli olmuyor, ortalama bizim 35-45 arası değişiyor

• atakane kullanıcısına yanıt

Siz de mi çok yakıyorsunuz hocam :)

• driekrem D kullanıcısına yanıt

Merhabalar, active otomatik fiytı hangi bayiden aldınız

aslında normal yakıyor ama ben cok geziyorum :) ortalamam 7,5 filan

• Arkadaşlar merhaba bu aralar 1.2 GT line için fiyat alan oldu mu? Şimdiden teşekkürler..
  • yusufmehmed Y kullanıcısına yanıt
    Evet active otomatik 260 k neresi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.