|
Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (435. sayfa)
-
-
1.2 pure tech 100 bg için 0 faizli olarak fiyat alan var mı? en son kaça kadar düşüyorlar
-
233k ile satın aldım 20 ocak teslim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DocKubilay28
Bugün 350 den 316 k ya düştü herkes saldırdı dedi bir bayi, benin o fiyata çıkacak gücüm yokz ama cikabilenler için çok iyi fiyat bence.Kasım ayında aldığımıza pişman olduk gerçekten. 1 ayda bu kadar indirim normal değil.
-
Ya hocam boşver benim param active e yetti 267 k ya active aldım (Kasım'da 240 k ya alanlar var) belki 1 ay sonra yine 240 dan active satacaklar ama moralim bozulmayacak, hazırladım kendimi 😂 aracın keyfini çıkarın -
2008 en bos manuel 100 beygir pesin 225 fiyat aldim 60 bin sifir faiz olursa 230 a veriyorlar. Daha uygun bulan var mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araç için yeni yeni araştırmaya başladım..affınıza sığınarak ne kadarlık bir farktan bahsediyoruz.. Piyasalar çok dalgalı zannediyorum en büyük nedeni bu olmalı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murareyn -- 26 Aralık 2020; 12:32:17 > -
Şu an peugeot ve bayileri yıl sonu hedeflerini tutturmaya çalışıyorlar, o yüzden son günlerde adeta indirimde açık arttirma var. Ümraniye bayii gt line için 316 k derken kartal bayi 325 k, Bayrampaşa bayii 320 k diyor. Kim kime neyi tutturursa gibi... Ama 316 k dan düştüğünü daha duymadım henüz -
Otomatik active için hiç fiyat aldınız mı?
-
Hocam ben bayileri ararken geçen hafta birtane iptal ettiren müşterinin fatura kesilmiş sıfır aracını tutturdum. Bayi ikinci el olarak sattığı için 267 k istedi. Ben de sarı sitede en düşük 258 k ya al satcılardan alacağıma onu aldım. Ama bu esnada sorduğum hiçbir bayide 1.2 active otomatik kalmamıştı. Bahsettiğim İstanbulun bütün bayileri + Kocaeli + Sakarya... Türkiye nin diğer bayilerinde bu ay teslim alacak olup arabasından vazgeçecek bulabilirseniz ancak bulabilirsiniz. Ama çok düşük ihtimal. -
Geçenlerde Adana dan bir arkadaş yazmıştı buraya 255 k ya bayiden alır almaz devir yapicam diye , duruyorsa belki onunla iletişime geçebilirsiniz. -
60.000 krediye 5 bin fark istemesinin nedeni kredi koruma sigortası ücretimi yoksa bayi indirim yapmaması mı. -
Bayi indirim yapmiyo kreei kullanildigi icin. Ayriyetten kredi koruma sigortasida var tabi onuda yaptiriyon 1000 liraya yakin tutuyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MindolluinMayıs ayında 1.2 GTline teslim aldım, geçen cuma sattım ve dün 1.5 dizel GTline satın aldım.
Az çok tecrübeliyim, 12500 km kullandım.
- 12.500 km için genel ortalamam 8.4 oldu.
- Aydın ilinde şehiriçi 9.0 yakıyor, şehirdışı otoban kullanımında 120'de 5.5'e düşebiliyor.
Dizel megane 4'den geçtiğim için benzinliye alışamadım fakat 1.2 motorun tutumsuz bir motor olduğunu asla düşünmüyorum. Performansı ve titreşimsizliği çok iyiydi. Yakıt ise dizelden geleni üzer :) Dizel seri kullanımda da üzmüyor..
Hocam bu 12 bin kmnin ne kadarı uzun yoldur tehminen?
Ben de dizel 308den 1.2 eat8'e geçmek üzereyim. Benzer tereddütleri yaşıyorum, ayağım gaza alışık. Işıklarda falan seri kalkarım. Yavaşlamam garakecek mi :) %50-50 ş.içi-dışı dağılımında 7.8 falan tuttururum diye hesap etmiştim.
-
Arkadaşlar nasipse 1.2 130hp manuel active teslim alacam yetkili bayiden. Teslim almadan önce ekspertize sokabilirmiyim. Bayiler bu tür isteklere ne diyor. Ekspere sokup sıfır araç alan oldu mu aranızda?
Malum o kadar zorluklar içinde sıfır araç alıyoruz. Bazem sıfır araçlarda bile boya veya değişen çıkabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abay41 -- 26 Aralık 2020; 20:15:12 > -
Hangi bayi hocam 240 lardan bahsediyorlar bakayım bende 130 bg için Manuel -
Hangi bayii hocam ben Balıkesir'de 228 alabildim -
Aracı aldığız gün aldıktan sonra sokun boya çıkarsa hemen bayii ye gidip itiraz edersiniz. 2 saat içinde hem kaza yapıp hem tamir ettirip bem boyamışsız diyemezler -
Ankara goral hocam son 1 adet mavi vardi satilmadiysa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz kaca ve hangi bayiden aldiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X