Merhaba arkadaşlar 1.2 100 beygirlik versiyonu sipariş verdik satış temsilcisine Dinamik mi diye sorduğumuzda evet dendi ama Facebook'ta ki arkadaşlar yeni gelen 100 beygirler sadece Active diyorlar bir fikriniz var mı biz Active Dynamic olmasını istiyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (436. sayfa)
-
-
231 bin tl -
100 beygirliklerinde active dynamicleri gelmişti Türkiye'ye. Şansına bulduysan ne mutlu sana. Standart donanım yanına güvenlik paketide almış oluyorsun -
Hocam benzine geçecekseniz mutlaka sakin basmalısınız :)
7.9 ları görmek zor değil emin olun başarılı bir motor
- yaptığım kilometrenin tam yarısı uzunyol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun bilgiler için
Yakıt üzmez görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 27 Aralık 2020; 16:41:19 >
Balıkesir 100 HP 1.2 228 bin -
Bende 1.2 155 HP olan motordan var, 14 bin km gittim bunun 5 bin km şu şehirlerarasıdır şimdiye kadar ortalamam 6.1 civarında, şehiriçinde gaza da çok basıyorum şehiriçi ortalamam 6.4 civarındaydı havalar sogudukca 6.6 ya çıktı. Ben anlamadım 7.8 i tutturmak için hiç durmadan gaza basıyor olmak gerekiyor bence. Araç gayet ekonomik, aradaki fiyat farkı ve vergi farkına değmez eğer senede 25 bin km falan yapmıyorsanız. Ki ben 25 bin km yapan bir insanım senede o halde bile değmez diye düşünüyorum
1.2 benzin allure cam tavansız için istanbuldaki öztek, can, aktif iriyıl bayilerini aradım hepsi 299-300 gibi fiyat çektiler. sizce nasıl fiyat? daha da düşer mi?
2015 dizel leon'dan geçmeyi düşünüyorum. kendi aracımı sarı siteye koydum ama pek dönen olmuyor, takasa versem çok mu düşük fiyat çekerler? -
hangi bayi hocam? ben allure bakıyorum 300 diyorlar ama gtline bu fiyata indiyse bütçeyi zorlayıp gtline almak isterim. -
Hocam Ümraniye Peugeot bayii (ismini hatırlamıyorum) Perşembe akşamı bana telefonda net olarak bu fiyatı verdi. Diğer konuştuğum bayiler 325 ve 321 k olarak fiyatlar zikretmişlerdi. Ben de bütçemi zorlayabilecek olsam ciddi olarak düşünürdüm bu fiyatı. Tabi o günden bu yana değişiklik olduysa bilemiyordum. Belki yerinde pazarlık yapılırsa biraz daha düşebilirler. -
Yetkili servis ilk bakımına giren oldu mu? Ücreti için soruyorum.
Merhaba,
Otomatik frenleme park anında da çalışıyor mu? Yani arkadaki araca 3, 5cm kala araç frenliyor mu ?
-
Benzin active dynamic 1150 tl. -
15.000 km de mi ilk bakımı? -
Arkadaşlar merhaba, ben araç almak niyetindeyim. Bayi bana GT ve GT-line aynı gibi bir karşılık verdi. Aralarında fark olmadığına dair. 1.2 Puretech GT 130 hp EAT 8 olarak görünüyor araç. bunun GT-line'dan farkı var mıdır? Fiyat olarak da 320 bin lira gibi bir miktar çıkarıldı. Bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: elmouns1993Arkadaşlar merhaba, ben araç almak niyetindeyim. Bayi bana GT ve GT-line aynı gibi bir karşılık verdi. Aralarında fark olmadığına dair. 1.2 Puretech GT 130 hp EAT 8 olarak görünüyor araç. bunun GT-line'dan farkı var mıdır? Fiyat olarak da 320 bin lira gibi bir miktar çıkarıldı. Bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim.
Normalde tüm Peugeot modellerinde GT en üst performans modeli olarak geçer. GTLine ise adından da anlaşılacağı gibi GT Çizgisi anlamına gelir ve GT izleri taşır.
Mayıs ayında gelen GT versiyonlar da 155 hp motor vardı. Şu an gelenlerden emin değilim zira Peugeot Türkiye bu işi yüzüne gözüne bulaştırdı. Hangi araçta ne var karmaşık, şaka gibi. Hele ki 155 hp den de kısıp utanmadan GT diyorlarsa vay hallerine ..
GT ve GTLine arasındaki Temel Farklar:
- 155 hp Motor
- Alcantrara mistral döşeme
- Daha kaliteli trim seviyesi
- Kişiselleştirilebilir kadranda ilave seçenek
- Daha güçlü fren sistemi (GT seviyesine özel 302 mm ön disk çapı [Benzinli GT line ve daha alt versiyonlarda 283 mm])
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollandsedrop -- 30 Aralık 2020; 16:26:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ben ilk defa 130 beygirlik GT duyuyorum. Bayinin üç kağıdı olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşın bahsettiği gibi GT de ek olarak bunlar var. Bir de GT modellerde ek olarak koltuk ısıtma vardı tr paket GT linelara göre. Ancak tr paket GT linelarda cam tavan standart olarak varken GT paketlerde opsiyondu.
Şimdi baktım fiyat listesine 130HP GT eklemişler, garibime gitti açıkçası. Yurtdışı Peugeot sitelerinde böyle bir paketi hiç görmemiştim. Ama GT paket bizim aldığımız GT paketle aynı ozelliklerdeyse, cam tavansizlik dışında mutlu eder emin olun. Özellikle koltukları çok daha kaliteli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdouble -- 30 Aralık 2020; 17:15:4 >
Araç broşürünü de değiştirmişler, daha önce gt-line yazan yerde GT yazıyor. Özellikleri tr paket gt-line la aynı özellikler. Cam tavan falan da standart daha önceki GT den farklı olarak. GT deki alcantara koltuk da yok. Bence diskleri de GT deki gibi kalın disk degildir. Sanki bana GT linelari GT paket diye satıyorlar gibi geldi ama hadi bakalım 😀😀
Herkese teşekkür ederim, bayinin yorumu şöyle oldu: 2020'de GT-Line olarak geçiyordu 2021 yılında artık GT olacak diye. İki araç arasında belirgin bir fark olmadığını ifade ettiler. Cam tavan olayı üzer beni biraz ama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X