Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (446. sayfa)
-
-
Hocam 2008 ana konusunda geçen gün konuşuldu bu olay. Orayı takip ederseniz daha isabetli olur
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142027843
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler yakın zaman da active otomatik için fiyat alan oldumu
quote:
Orijinalden alıntı: dublex06
beyler yakın zaman da active otomatik için fiyat alan oldumu245 Bin dediler bana yetkili bayi. Basamak, seramik kapmala vs vs içinde.
-
@dublex06 1.2 Puretech EAT8 Active paket 2021 modeli için 240bine anlaştım. Kaparosunu yatırdım Nisan'ın ilk ya da ikinci haftası teslimat dediler, heyecanla bekliyorum. :)
Bu arada döviz kurundaki dalgalanmalar anlaştığım rakamı yukarı yönlü etkiler mi?
-
active otimatik icin size fiyat verdiklerinde bayiler araç ücretini ödemişlerdir yok ödememişlerse araclar %80 otv ye cikar fiyat 40bin artar. Insallah artistan etkilenmezsiniz.
Olabilir satış temsilcisine sormanız iyi olur ama büyük ihtimalle fiyat değişmez
Hayırlı olsun, hangi il - bayiden aldınız acaba? Allure ile çok farkı var mı, bilginiz var mı? Ben de araştırıyorum bu sıra :) -
Hangi bayiden aldınız bu fiyatı. Ne zaman teslim dediler?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de martın başında kapora yatırıp sipariş geçmiştim otomatik 1.2 active, 235 bin tl seramik vs. içerisinde olmak üzere. Nisanın 2inci haftası teslim demişlerdi. En son st hanımefendiyle görüştüğümde pazartesi faturayı keseriz bağlantılı araçlar korunuyor, fiyatlar değişmez dedi ama ba güne belli olacak. Şuanki kur artışıyla atlamaz bence yüzde80 e geçen ay skypack 50 bandında alan vardı.
Selam, 1,2 eat8 allure icin fiyat alan var mi? -
2.el piyasasında fiyatlar mı artmış acaba? 1.2 active 130bg 2020 model için konuşuyorum
-
Evet piyasa biraz artmış gözüküyor, dolar euro biraz artmaya görsün herkes fiyatları artırıyor malesef
Hocam size bir dönüş yaptılar mı?
merhaba
gt 155 bg gören duyan var mı ?
-
Daha dönüş yapılmadı maalesef. Bugün Peugeot'nun web sitesine baktığımda fiyat listesinin güncellendiği yazıyor. Bu durumda 1.2 Active Otomatik vites de %80'lik dilime girerse şaşırmayalım :(
-
Hocam ben dün faturamı aldım, şükür bir süpriz olmadı, size de olacağını düşünmüyorum inş
Kampanya bitmiş galiba 229 bin olan
2021 Peugeot 2008 1.2 Puretech EAT8 Active için Mart ayında kaporamı verip, 240bin TL'ye anlaşmıştım. Aracı Mart ayında opsiyonladığım için faturada fazla sürpriz olmadı. Active otomatik benzinli versiyonun Nisan ayı itibarıyla liste fiyatından bağımsız bayi satış fiyatı duyduğum kadarıyla 300binlere yaklaşmış. :( Güncel liste fiyatları yayınlanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetnr -- 2 Nisan 2021; 8:36:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X