Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (445. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
958.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Active sunrooflu bakır turuncu rengi araca Nisan teslim 245 fiyat aldım 1.2 otomatik cok kararsız kaldım aile kullanacak ://

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi fakat 250 bin TL vereceğiniz aracın arka hava perdelerinin olmaması çok kötü aile aracı olacağı için bunu göz önünde bulundurun
    Hangi şehirde buldunuz acaba? Uzun zamandır arıyorum ancak arac gelmiyor deniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Active sunrooflu bakır turuncu rengi araca Nisan teslim 245 fiyat aldım 1.2 otomatik cok kararsız kaldım aile kullanacak ://

Çok iyi fiyat

Aynı aracın grisine şubatta anlaştım geçen hafta teslim aldım. Gold paket 2 yıllık bakım dahil 244.500e. Sizin aldığınız fiyat da güzel
  • Arkadaşlar 1.2 püre tech otomatik 2 hatta önce kaporamı bıraktım araç nisan ilk haftasında teslim edilecek.Seramik kaplama ve bir kaç koruma işleminide bayide yaptırmayı düşünüyorum.Ancak seramik kaplama tarzında işlemleri bayide değil de dışarıda yaptırmak daha iyi dediler.Sizce bayideki ekstraları iptal edip dışarıdamı yaptırmalıyım

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Seramik kaplama gibi profesyonel işlemleri bence dışarda iyi bir yer bulup oraya yaptırın. Boya koruma, seramik kaplama gibi işler özenerek ve bilen birileri tarafından yapılırsa anlamlı
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler.Kafam karıştı valla bayide bi sıkıntı olmaz dedi.Gittiğimde alt katlarındaki büyük bir alanda bir çok sıfır Peugeot ya kaplama ve işlem yapılıyordu.Hepsini tek tek gösterdiler.Bakalım ilerleyen günlerde kararımı vereceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: dante06

Anladım hocam teşekkürler.Kafam karıştı valla bayide bi sıkıntı olmaz dedi.Gittiğimde alt katlarındaki büyük bir alanda bir çok sıfır Peugeot ya kaplama ve işlem yapılıyordu.Hepsini tek tek gösterdiler.Bakalım ilerleyen günlerde kararımı vereceğim

Hocam ben de 1 hafta önce aldım 2008'i. Ben, ikinci el yakın bir arkadaşımın aracını tercih ettim. Yine 1 hafta önce sıfır fiyat tekliflerini bayilerden aldım. Aynı sizdeki gibi kaput kaplama, seramik kaplama vb. gibi bazı hizmetleri de vereceğiz dediler. Ben bunları almak istemiyorum dedim, özellikle seramik kaplamayı benim bildiğim bir yer var oraya yaptırmak istiyorum dedim. Bu ürünleri almayacağım takdirde bana 5 bin tl daha indirim yaptılar, aklınızda olsun.

Kaput filmini yaptırabilirsiniz bence ama seramik kaplama, boya koruma gibi işlemlerin daha çok işi bilen insalar tarafından yapılması taraftarıyım.

Zamanında Opel marka aracımı bakıma bıraktığımda yetkili servis bu işte çok iyi olduklarını ve istersem boya koruma yapabileceklerini söylemişlerdi, kabul ettim, etmez olaydım. Hala o zaman verdiğim o paraya acırım.

• Bence de bu tarz işlemleri bayi dışında profesyonel bir yere yaptırmak lazım. Mesela filmde kullanılan marka ve işçilik çok önemli. Serviste kullanılan markayı söylüyorlar mı? Yada servisin bu konudaki işçiliğine güveniyor musunuz? Ben şahsen güvenmiyorum. Peugeot ve farklı markaların servislerinde yapılan kötü

uygulamaları sürekli duyuyor, görüyoruz.

Serviste çok işlem yapılması iyi olduklarını göstermez bence. Kimilerine zorunlu tutuyorlar, kimileri de konuya çok hakim olmadığı için serviste yaptırıp geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Hocam ben de 1 hafta önce aldım 2008'i. Ben, ikinci el yakın bir arkadaşımın aracını tercih ettim. Yine 1 hafta önce sıfır fiyat tekliflerini bayilerden aldım. Aynı sizdeki gibi kaput kaplama, seramik kaplama vb. gibi bazı hizmetleri de vereceğiz dediler. Ben bunları almak istemiyorum dedim, özellikle seramik kaplamayı benim bildiğim bir yer var oraya yaptırmak istiyorum dedim. Bu ürünleri almayacağım takdirde bana 5 bin tl daha indirim yaptılar, aklınızda olsun.

Kaput filmini yaptırabilirsiniz bence ama seramik kaplama, boya koruma gibi işlemlerin daha çok işi bilen insalar tarafından yapılması taraftarıyım.

Zamanında Opel marka aracımı bakıma bıraktığımda yetkili servis bu işte çok iyi olduklarını ve istersem boya koruma yapabileceklerini söylemişlerdi, kabul ettim, etmez olaydım. Hala o zaman verdiğim o paraya acırım.

Alıntıları Göster

Şimdi şöyle söyleyeyim, bunlar benim aldığım fiyata dahil değildi.Ben sonradan kendim sordum, motor koruma, seramik kaplama,kaput filmi,cam filmi,iç Nano kaplama, yalıtım dahil ekstra 4000 liraya anlaştık

Anladım hocam, ben fiyat alırken direkt bu işlemleri üstüne koyarak söylediler. Ayrıca pazarlık yapmak durumunda kalmıştım

• leonheart07 kullanıcısına yanıt

Arabadan memnun musunuz

Henüz uzun dönem bir kullanımım olmadı ama şu ana kadar gayet memnunum. Yalıtım, performans, tüketim, donanım ve konfor disiplinlerinde beklentilerimin hepsini karşıladı. Severek kullanıyorum.

• quote:

Henüz uzun dönem bir kullanımım olmadı ama şu ana kadar gayet memnunum. Yalıtım, performans, tüketim, donanım ve konfor disiplinlerinde beklentilerimin hepsini karşıladı. Severek kullanıyorum.

Güle güle kullanın hocam kazasız belasız

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam Fiyat olarak size ne dediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim hocam çok sağ olun. Siz de inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz aracınıza.
  • The Zebani kullanıcısına yanıt
    Hocam ben özellikle GT Line donanımlı düşünüyordum, fiyatı sadece GT Line 1.2 puretech-155 bg lik olan için almıştım. Nisan 15 teslim 350 bin tl demişlerdi. Ankara Göral’da bir de 2020 model mavi Gt line 1.2 puretech-130 bg lik olanı vardı, ona da 325 istediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 18 Mart 2021; 21:54:51 >

Bende geçen hafta teslim aldım cam tavansız olanı Gold paket ,2 paspas 235K , sizin fiyatın altını verenler olmuştu geçen ay

ama suan zaten araç yok , ilk parti mayis ta gelicek dediler . araç yokluğunda fena sayılmaz fiyat

• Arkadaşlar 2008 Allure 2019 model ile C3 Aircross Shine arasında tercih yapmakta zorlandım. Zorlanma sebebim temelde 2019 ile 2020 arasındaki kasa farkı ve tasarım olsa da, 2008 daha iyi duruyor ön konsol ve iç mekan kalitesi olarak. İzolasyon konusunda da C3 aircross sanırım bir tık daha kötü. Bu noktada sizlerin düşünceleri nelerdir ? Eşime aldığım için o c3 aircross beğendi ancak ben 2008'e yönlendirmeye çalışıyorum da...

• 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.