Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (443. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
958.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonu rootladik diyelim, bu dediğinizi nasıl yapacağız? Bu arada araç araştırıyorum, 2008 veya megane olabilir. Bu telefon ekranını paylaşma öneriniz bütün araç ve ekranlar için değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size bir akıl danisacagim 2008 model 2021 model 235 e anlaştım active otomatik modeli Mart in 15 ine gelecek beklemek istemiyorum sizce 3008 mi alsam 2. El 2017 model civarı onlarda cam tavanlisi var dijital kadran var vs alacağım araç 2008 in boş paketi tavsiyeleriniz nedir ?

• Hocam tamamen beklentilerinizle alakalı bence... Mesela ben boş yada orta paket bir araç almak istemem. Teknolojiyi sevdiğim ve kullandığım için hep en dolusunu isterim. Diğer yandan da iki araç arasında sınıf farkı var. İki kişiyseniz ve çok yük taşımıyorsanız 2008 yeterli olacaktır... Ayrıca temiz 2. el araç bulmakta zor. Araba alma işi zor hocam ya Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)  Kolay gelsin size...

• quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Arkadaşlar size bir akıl danisacagim 2008 model 2021 model 235 e anlaştım active otomatik modeli Mart in 15 ine gelecek beklemek istemiyorum sizce 3008 mi alsam 2. El 2017 model civarı onlarda cam tavanlisi var dijital kadran var vs alacağım araç 2008 in boş paketi tavsiyeleriniz nedir ?

Bu teklifi otomatik için mi ve yakın bir zamanda mı aldiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kk35

Bu teklifi otomatik için mi ve yakın bir zamanda mı aldiniz acaba?

Alıntıları Göster

Evet otomatik vites 1.2 eat 8 130 beygir turuncu renk aşağı yukarı 15 gün oldu anlasali 20 kapora yolladım Martin 10 yada 15 i teslim

• Merhabalar, 3 ay önce burada lastik konuşup en son Kormoran marka lastik almıştım. Sağ arka lastik balon yaptı. Lastik garantisine girer mi? Almayı düşünen arkadaşlara kormorani tavsiye etmiştim burdan ancak şu anda almayın diyorum 3 aylık lastik balon yapıyorsa hemen

• dublex06 kullanıcısına yanıt

Fiyatın içinde aksesuar vs var mı

• TuNcİx T kullanıcısına yanıt

Var full aksesuar diye konuşmuştuk ST ile lakin kol dayama yazmamış sanırım onuda konusacam onuda ekletecem

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• 308 Allure sport ve 2008 active arasında kaldım mart ayını bekliyorum güncel fiyatlar için ama sizce hangisini seçmeli. 308 kasa olarak eski farkındayım ama - 2008 için - 230k rakamlara çıkıp kol dayamasız, mekanik el frenli ne bileyim çok boş geliyor. Var mı bu kararsızlığı yaşayıp seçim yapan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Var full aksesuar diye konuşmuştuk ST ile lakin kol dayama yazmamış sanırım onuda konusacam onuda ekletecem

Herşey dahil, 235 mi 245 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kk35

Herşey dahil, 235 mi 245 mi?

Alıntıları Göster

243 ekstra 4 adet kışlık lastik

• boras06 kullanıcısına yanıt

Ben de iki seçenek arasında kalmıştım ama tercihimi 308 Allure Sporttan yana kullandım. 2008 active bana çok boş geldi. Hem içi hem dışı hiç hoşuma gitmedi.

• 245 İn altına inmiyorlar maleaef.
  • Hocam Nisan araçları geldikçe düşecekler, ben de beklemedeyim.

Şu an 231'den fazlasını istemeleri fırsatçılık, 245e satarak 285'e sattiklarindan daha çok kar ediyorlar
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama burda para edecek ve araca değer katacak pek bir donanım yok.
  • utunc U kullanıcısına yanıt

Doğrudur yanlış anliyacak bişey yok lakin cam tavanlı olmasi hoşuma gitti

• Cam tavanlı active otomatik 231’den verirlerse düşünülebilir..

Tek sıkıntısı activelerde perde hava yastığı yok.. benim gibi çocuklu aileler için olmazsa olmaz donanım
  • herkese selamlar. 1.2 actie pure tech eat8 için fiyat alan oldu mu ? en uygun ne kadara veriyorlar

• 231 soylenmisti forumda en dusuk, benim konustugum en dusuk 233 ama pazarlikla daha da duser. Cam tavanlilar da gelmeye baslamis, martla fiyatlarin daha düşmesini bekliyorum.

• Aralık sonunda kaparo ile ayırttım bayiden 2008 active 130 otomatik şanzıman. Hâlâ gelmedi. 3 hafta sonra diyorlar yani mart sonu. Hayırlısı😊
    2020 ile 2021 active arasında bir farklılık oldu mu acaba bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.