Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (444. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.043
Cevap
117
Favori
954.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 benzinli veya dizel eat8, gt/gt line düşünüyoruz. Araba ötv muaf tutulacak biçimde alınacak. Daha önce alan kişiler olmuş hatta 3008 alanları dahi duydum. Şuan ki fiyatlar rapor sınırının bir hayli üstünde. Şu aralar teklif alan, aracı rapora girdiren bayiler hatta satın alan olduysa cevap yazabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben geçen ayın ilk haftalarında (belkide ilk haftası) 240 bin tl ye araç için anlaştım. Mart başı gelecek dediler fakat araç gümrükteymiş 3-4 hafta alır mart sonu gibi gelir diyorlar şimdi. Araç 1.2 eat8 130 hp active model. Forumda okuduğum fiyatlara göre biraz yüksek geldi sanki. 230 küsürlere anlaşanlar var. 230 diyen arkadaşlar da paket satılarak sizin de fiyatlarınızı 240 lara çekiyorlar mı ? Yoksa salt 230 lara mı anlaştınız. Başka bir ödeme istenmiyor mu ?

• Merhaba, allure 2008 dusunuyorum. Fakat e brosurden bakiyorum. On park sensoru yok yaziyor. Bazi ilanlarda ozellik olarak yazmislar. Koltuk isitma veya serit takip gibi ozellikler mevcut. Ben anlamadim. Bayide 2 allure vardi birinde on park sensoru var digerinde yoktu. Nasil incelemem gerekiyor?
  • Draconic D kullanıcısına yanıt

Hocam donanımlar zaman zaman değişebiliyor. 2021 üretimi Allurelarda ön park sensörü yok ama eskilerde olmayan 1-2 şey eklemişlerdi.

2.el alacaksanız durum daha da karışık. Pandemi döneminde Avrupa'da talep az bizde çok olunca nereden araç bulurlarsa getirdiler. Donanımlar da ülke bazlı değiştiği için çok farklı donanımda araçlar geldi. Maalesef araç bazlı araştırmanız lazım.

• Merhabalar, ben de GT line 1.2 130 bg EAT8 bir 2008 alma arifesindeyim. Bu versiyonu kullanan arkadaşlar şanzımanın tepkisi nasıl ? Bir kaç sene önce 3-5 km kadar EAT8 li bir 3008 kullanmıştım ve gaza asıldığım zaman yarım sn kadar geç tepki aldığımı hatırlıyorum, şanzımanın genel davranışı bu şekilde mi?

Bir de 1.2 Puretech130 bg lik motordan yakıt ve performans anlamında genel olarak memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Var full aksesuar diye konuşmuştuk ST ile lakin kol dayama yazmamış sanırım onuda konusacam onuda ekletecem

Hangi şehir hangi bayi hocam bu.Bende 2008 otomatik almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dante06

Hangi şehir hangi bayi hocam bu.Bende 2008 otomatik almayı düşünüyorum

Alıntıları Göster

Hocam bayide zaten 1 tane kalmış ti alacak kişi parayı ayarlayamamis ben aldım başka araç yoktu gri renk aldım mecburen araç yoktu başka çünkü siz tüm bayileri telefonla arayıp sormanız gerekmekte hemen hemen hiç bir bayide araç yok active serisi lakin alacak kişiler bazen vaz gecebiliyor onlara denk gelirseniz olur Ankara goral ve ABC pejo yu arayıp sorun bı isterseniz ABC de var diyorlardı Facebook grubunda çünkü ama deli gibi satılıyor araç Nisan ve Mayıs'ta herkes fiyatların ucacaginin farkında kapisiyirlar resmen

• Arkadaşlar 2008 Active 1.2 Eat8 otomatik vites için faizsiz kredi ile araç alan var mı? Birkaç bayiye sorduğumda bu modellerde faizsiz kredi veremiyoruz dediler.

• Trabzonli611 T kullanıcısına yanıt

Aynen 0 faizle active otomatik vermiyorlar lakin manuel e 70 bin 0 faiz le veriyitlardi otomatik 0 faiz allure paketlere veriyorlar

• 2020 model 1.2 moto 2008 gt line dynamic açılır cam tavanli platin gri renk kazasiz 6250km deki aracimi ev aldigimdan dolayi satıyorum ilana koydum yarin aktif olur 320bin tl ikametgah Ankara ilan linkini yarin koyarim düşünene sasi num da verebilirim. Garanti 5 yil uzaltildi ekstralarida var

• Bayii active benzin otomatik için 248 Bin TL fiyat verdi ve son fiyat olduğunu söylüyorlar. Ayrıca arabanın içi bomboş gerçekten. Gt-Line'ın içini gördükten sonra çok sönük kaldı.

Active dynamic ve active arasında ise ne fark var anlamadım ve gerçekten piyasa çok karışık.  Hangi paketi alacağımı geçtim yakıttan şanzıma kadar kafam karışık  

• herkese selamlar,

bende active veya allure paket otomatik almayı düşünenlerdenim,

showroomda koltuğa oturduğumda göz hizası ile kadranı nasıl ayarlandığını tam anlamadım.

kadranı görmek için direksiyonu en aşağıya indirmek zorunda kalıyorum bu sefer bacaklar koltukla direksiyon arasında sıkışıyor.(ki bacaklarım çok kalın değil :D)

direksiyon içinden kadranı görmek mümkün değil sanırsam, siz nasıl çözüyorsunuz?

bir de aracı eşimle kullanacağız, koltuk direksiyon kadran ayarı vs. çok zaman alacak gibi gözüküyor düşünceleriniz neler merak ediyorum.

• TheDC kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim gibi değil mi? Active ile GT arasında uçurum var. İkisi farklı araba gibi sanki.

Tek bir bayiye bağlı kalmayın arayabildiğiniz kadar bayiyi arayın. Fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor.

Ayrıca yılda 10bin kmden az yaparım diyorsanız benzilli otomatik üzerinde durun derim.

• michelvi M kullanıcısına yanıt

Hocam direksiyonun içinden değilde üstünde bakacaksınız ancak uzun boylularda epey sıkıntı oluyor haberiniz olsun.

Oturma poziyonunuzu değiştirince sorun büyük oranda çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleipnirr -- 11 Mart 2021; 18:50:22 >
  • Sleipnirr S kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hocam. Active otomatik yoktu ellerinde. Üstüne bir de manuel olanı inceleyince hepten soğudum ama üst paketler de biraz pahalı maalesef. Bu arada 6 bayii aradım, resmen araç yok. Kapora bile almıyorlarmış. Nisan gibi tekrar arayın diyorlar. Çoğu fiyat vermese de active otomatik için 245 bandı diye geçiştirdiler. Umarım ötv indirimi falan gelir de şu boş araçlara 250 bin tl bayılmayız...

• TheDC kullanıcısına yanıt

Ötv ve indirim... Güzel espriydi hocam  

• Ev alacagimdan 2020 model Acilir cam tavanli platin gri 1.2 motor 2008 gtline dynamic aracımı satışa cikardim 6250km de ilgilenlere linki

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-acilir-cam-tavanli-2020-model-1.2-gtline-dynamic-911734060/detay

• 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.