|
Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (442. sayfa)
-
-
Herhangi bir şey eklemediler. Bir kaç isteğimi söyledim onları biz yapamıyoruz veya basit bir şekilde olacağından bahsettiler ben de ilgilenemedim. -
Anlaştığınız araç 2021 model mi? -
evet
-
2021 gr araç için harika fiyat. -
bende active eat8 a30 hp anlaştım.
içinde 30 binlik aksesuar var.
Deri döşeme,
Ayak sensörlü otomatik bagaj,
Geri görüş kamerası intelface,
Sağ sol basamak,
Araç içi güvenlik kamerası,
Kol dayama,
Araç içi ses izolasyonu,
Seramik kaplama,
Korumalı cam filmi,
Kaput koruma,
Bagaj havuzu ve paspaslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utunc -- 6 Şubat 2021; 15:1:12 > -
Arkadaşlar allure benzinli ve dizel ne fiyatlara bulunabiliyor bayilerden? -
Alınca kol dayamanın görselini atar mısınız?
Bir de geri görüş kamerası fazla sök tak gerektiriyor mu?
-
Arkadaşlar merhaba. 3008 allure ve 2008 Gt Line hemen hemen aynı fiyat. Sizin tavsiyeniz ne olur bu ikisi arasında? -
-
Geri görüş kamerası ekranda olacak servis yapacak çok sök takı bilmiyorum. Araç daha iki haftaya gelecek. -
10 inc ekran araç dururken usb bellekten video oynatabiliyor mu? Bilenler cavaplarsa çok sevinirim -
otomatik active fiyati alaniniz var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SvbnA
10 inc ekran araç dururken usb bellekten video oynatabiliyor mu? Bilenler cavaplarsa çok sevinirimMultimedya kaynakları kısmında Video varsa oynatır yoksa oynatmaz. Fakat rootlu bir telefon varsa car play, yada android auto vasıtasıyla bağlanıp telefon ekranındaki görüntüyü araç ekranında izleyebilirsiniz.
Araç yolda geliyor video kısmı olup olmadığını bilmiyorum ☺️ -
Aracınız GT ise video oynatma GT lerde mevcut. Fakat araç hareket ettiğinde güvenlik için videoyu durduruyor.
Evet gt teşekkür ederim 🙏 -
Sivas bayi 231k verdi. Şuan varmı bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SvbnA
2021 gr araç için harika fiyat.1 ay önce 324K'dı fiyat. Bence pahalı. Yeni araçlar piyasa girip rekabet artınca fiyatlardaki köpük gidecek. Şu an bayiler 380K da dese satılır araçlar.
-
Fiyatlar fena yahu da bir iki aya yine fırlar araç üretimi sıkıntıya giriyor tekrar 300 lük araç 500 de olur 600 de çünkü bir sene araba gelmeyecek desek yeridir Japon arabaları bir ihtimal çoğalabilir ülkede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X