Dün teslim aldı, 2020, active benzin otomatik. Bayinin elinde kalmamış ama gelecekmiş araçlar. Deli gibi talep olmasa araçlar düşük kurdan geliyor baya fiyatlar düşecek ama talep var. Bayi ne fiyat koysa gidiyor araç |
Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (440. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: nabalYurtdışından silikon anahtar kılıfı sipariş vermiştim. Vergiler ve kargo ücretinden dolayı biraz fazla sipariş vermiştim. İlgilenen olursa mesajla ulaşabilir.
fiyat ne kardeşim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hollandsedropPeugeot müşteri hizmetlerini arayarak mutlaka şikayet kaydı oluşturun.. Bu karaktersizlerin yanına kâr kalmasın bu sömürgecilik...
Alıntıları GösterBende Ötv muafiyetli kasım ayında 1.2 puretech allure kırmızı renk için fiyat sordum bayilere 178-185 aralığında fiyat verdiler. kimisi yanında aksesuar da veriyoruz dedi kimisi direk aksesurasız bu fiyatları verdi. en sonunda Peugeot ÖZTEK çekmeköyden aldım aracı. 179.600 TL ye içinde seramik kaplama ön cam film deri döşeme koltuk ısıtma ve basamak vardı. aracın faturası 167 bin kesilip gönderildi. verdikleri aksesuarlara ayrı ayrı faturalar kestiler. sonunda 600 Tl eksik fatura yolladılar sorduğumda sizin plaka ve ruhsat masraflarınız oda dediler.
-
bu arada aracı 6 ocakta teslim aldım. paspasları eksik geldi tedarik sıkıntısı varmış sonra kargoyla yollayacaklarmış.
-
Arkadaşlar 2008 gt line ötv muafiyetiyle veren yada fiyat alan var mı ? -
1.2 turbo active eat8 liste fiyatı 318 bin lira sarı sitede aynısı 250 bin lira bayi kaça veriyor ? Neden bu kadar fark var ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Liste fiyatına bakma 3008 445 bin lira ama 360 bin tl ye veriyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Onyargisiz
1.2 turbo active eat8 liste fiyatı 318 bin lira sarı sitede aynısı 250 bin lira bayi kaça veriyor ? Neden bu kadar fark var ?bayiler 240-245 e bırakıyorlar ama işte bulmak zor. o sarı siteye 250 ye koyanlar muhtemelen 235e aldılar alt vergi diliminden
-
hocam iphone kırılmaz cam olsa neyse de aracın anahtarına kılıf, aracın kaputuna kılıf, aracın koltuğuna kılıf.. sürmeyek daha iyi :)
allah korusun bunca korunan mal bi kaza gecirirse, anahtarını da kılıflı kullandım deseniz nafile.. adam kazasına boyasına bakıyor.
-
Allure ile allure dynamic farkına ulaşamadım arkadaşlar. Yol asist şerit takip vs mi aradaki fark acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: melihgs
Arkadaşlar 2008 gt line ötv muafiyetiyle veren yada fiyat alan var mı ?Biz Bursa dan aldık. çoğu yer yaklaşık aynı fiyatı veriyor.
Pazartesi teslim aldık . 190.000 tl
2020 model 2008 GT-Line 1.2 Benzinli
-
Hayırlı olsun, ilk Ne zaman konuşup anlaştınız -
Dynamiclerde yol asist serit takip var ama i-cocpit yok diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgs
Hayırlı olsun, ilk Ne zaman konuşup anlaştınızTeşekkürler... Ocak ın 11 yada 13 gibiydi galiba. Sorduğum çoğu bayide araç vardı.
Sanırım şu anda pek araç kalmadı ama yinede sormak lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Deyavbayiler 240-245 e bırakıyorlar ama işte bulmak zor. o sarı siteye 250 ye koyanlar muhtemelen 235e aldılar alt vergi diliminden
Alıntıları GösterHocam araba yoksa daha da pahalıya satmazlar mi
Ben de düşünüyordum aynı şekilde bakarken dikkatimi çekti. 60.000 -70.000 TL fark var güncel liste fiyatı ile ikisi de 2020 model 0 km active otomatik
quote:
Orijinalden alıntı: Disco VolanteHocam araba yoksa daha da pahalıya satmazlar mi
Ben de düşünüyordum aynı şekilde bakarken dikkatimi çekti. 60.000 -70.000 TL fark var güncel liste fiyatı ile ikisi de 2020 model 0 km active otomatik
Alıntıları Gösterben kaç bayi ile konuştum hepsi 240 ile 250 arası fiyat verdiler 2021 model . çoğu insan liste fiyatını görüp bayileri aramıyor. bu 1.2 active otomatikleri alt vergi dilimine soktular araç aslında 232 ye bile alınabilir ama talep çok olduğu için aksesuar ayağına fark koyuyorlar. dolar 7.3 e kadar gerilemiş kesinlikle bayilerde 235 den fazla satılmamalı .
-
-
-
Güncel Gt-line fiyatları nedir? Liste fiyatı değil de bayinin verdiği fiyatı bilen var mı? Satmayı düşünüyorum ona göre ilanı koyayım. Sarı sitede fiyatların çoğu liste fiyatından pahalı çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kethanis -- 1 Şubat 2021; 21:51:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X