Mahsuru yoksa neden satıyorsunuz öğrenebilir miym ? 3 hafta öne 324K ya 1.2 benzinli satıyorlardı. Euro düştüğü için MArt ayındaki araçlarda 310'a güncellerler inşallah. |
Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (441. sayfa)
-
-
2020 gt line lar 345 bin civarı 2021 gtler ise 365 civarı. Az önce aldığım bilgilet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dieseller için bu fiyatlar -
Kullanamıyoruz hocam bu pandemi koşulları yüzünden. Araç 3700 km civarında. Heves güves aracımı satıp bunu almıştım, sözde ülkeyi gezecektik :) bir de ilk parti olduğu için mecbur 1.5 dizel aldık. Araç öyle yatıyor, yazık oluyor. Sorun yaşadın mı derseniz: hiçbir sorun yaşamadım. Sadece start-stop 6-7 aydan sonra çalışmamaya başladı, az kullanımdan aküsü zayıflamış. Servis öyle diyor lakin ben araştırdım bu problemi yaşayan arkadaşlarımız var yerli-yabancı. Daha ufak bir araç almayı planlıyorum, üst yada alt segment fark etmeksizin. Normalde satınca bir şey almazdım ama günümüzde araçlar da yatırım aracı oldu maalesef.
-
Cevap ve ilginiz için teşekkür ederim hocam.
-
Arkadaşlar aracım satılık 850km'de 1.2 active otomatik turuncu. İlgilenen varsa özelden ulaşabilir.
-
Hocam hangi bayiden fiyat aldınız acaba? Ben 1-2 yeri aradım ama GT Line yoktu.
-
Gt line bulmak zor gerçekten. Ben muğla bayiisinden fiyat almıştım öğleden sonra konuştuğumda gt line satılmıştı. O kadar çok yerle görüştüm ki sanırım afyonda vardı. -
Valla ekranda ayar vardı otomatik kitle uzaklaşınca diye sizin araçta varmı bilmiyorum 2008 için konuştum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kethanisKullanamıyoruz hocam bu pandemi koşulları yüzünden. Araç 3700 km civarında. Heves güves aracımı satıp bunu almıştım, sözde ülkeyi gezecektik :) bir de ilk parti olduğu için mecbur 1.5 dizel aldık. Araç öyle yatıyor, yazık oluyor. Sorun yaşadın mı derseniz: hiçbir sorun yaşamadım. Sadece start-stop 6-7 aydan sonra çalışmamaya başladı, az kullanımdan aküsü zayıflamış. Servis öyle diyor lakin ben araştırdım bu problemi yaşayan arkadaşlarımız var yerli-yabancı. Daha ufak bir araç almayı planlıyorum, üst yada alt segment fark etmeksizin. Normalde satınca bir şey almazdım ama günümüzde araçlar da yatırım aracı oldu maalesef.
Teşekkürler bilgi için :)
-
1 ay önce Euro 9 tl iken benzinli modele 324k istediler. Kur düştü bugünlerde, 20K daha falza mı istiyorlar. Ditelim kur tekrar 9,5 lara çktı bu defa 500K mı isteyecekler. Gerçekten anlamıyorum.
Ama net olan bir şey var 500K da olsa, o fiyata araç satar. Evi arsayı satar, gerekirse aç gezer bizim milletimiz alır.
-
Benzinli fiyatlar hakkında bilgim yok. Fakat kur buralarda tutunursa illa ki düşecekler. Ben 2021 gt için kapora yolladım nasip olursa şubat ortası gibi gelecek -
fiyat ne diyorlar hocam? benzin mi, dizel mi? -
Dizel turuncu 360 bin -
Bende bugün epey bir bayi aradım. GT 1-2 bayinin elinde vardı ancak renklerini beğenmedim ve 2020 model olmasına rağmen 2021ler ile aynı fiyatı verdiler. İzmirde haftaya gelecek mavi bir araç buldum. Peşin 345e anlaştık. Kredi kullanırsanız 10 bin daha ekliyorlar. Bütün bayiler ağız birliği yapmış gibi aynı fiyatları verdiler.
-
Bende bakıyorum ama hangisi mantıklı bilemedim. C segment ateca mı B segment 2008 mi arada kaldım -
Hocam araç seçmek gerçekten çok zor. Ben tasarımını, oyuncaklarını beğendim ve hali hazırda Peugeot kullanıcısı olduğum için bunu aldım. Birde aracı uzun seneler kullanma planımız olduğu için birazda DSG'den korktum açıkcası
-
Gerçekten seçmek zor, şuan edc kullanıyorum bi problemim yok ama dsg daha mı problemli bilemiyorum. Arada kaldım. Bi aklımda 3008 active prime da -
DSG tartışmasına hiç girmeyelim hocam. Belki yeniler sağlamdır ama mutlaka almadan araştırın.
-
Bana active 1.2 eat8 ocak ayı 245 TL ye fatura edildi aracı şubat ortasında teslim alacakmışım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X