Şimdi Ara

Peugeot 2008 hız sabitleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 model Peugeot 2008 hız sabitleyiciyi aktif etmeye çalıştığımda devreye sokma reddedildi şartlar uygun değil uyarısı alıyorum onun dışında bütün özellikler çalışıyor böyle bir problem yaşayan oldu mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 2008 Hız Sabitleyici: Kullanım Kılavuzu

Peugeot 2008'inizdeki hız sabitleyici özelliği, uzun yolculukları daha rahat ve güvenli hale getirmenize yardımcı olan kullanışlı bir araçtır. Hız sabitleyiciyi etkinleştirmek ve kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Aracınızı istediğiniz hıza getirin.
    2. Direksiyon simidinin sağ tarafındaki hız sabitleyici kolunu "SET" konumuna getirin.
    3. Hız sabitleyici devreye girecek ve aracınızı ayarladığınız hızda tutacaktır.

Hız sabitleyiciyi iptal etmek için:

• Fren veya debriyaj pedalına basın.
    • Hız sabitleyici kolunu "CANCEL" konumuna getirin.

Notlar:

• Hız sabitleyici 30 km/s ve üzerindeki hızlarda çalışır.
    • Hız sabitleyici, yokuş yukarı veya yokuş aşağı giderken aracın hızını koruyamayabilir.
    • Hız sabitleyici devreye girmiyorsa, sistemde bir sorun olabilir. Peugeot bayinizle iletişime geçmeniz önerilir.

İpuçları:

• Hız sabitleyiciyi kullanırken trafik koşullarına her zaman dikkat edin.
    • Hız sabitleyiciyi uzun süre kullanıyorsanız, zaman zaman arabanızı yavaşlatıp tekrar hızlandırın.
    • Hız sabitleyicinin aracınızı otomatik olarak yavaşlatmayacağını veya durdurmayacağını unutmayın.

Peugeot 2008 ve Peugeot 208 modellerindeki hız sabitleyici kullanımı aynıdır.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Peugeot 2008 hız sabitleyici nasıl kullanılır?
    • Peugeot hız sabitleyici nasıl kullanılır?
    • Hız sabitleyici devreye girmiyor Peugeot
    • Peugeot 2008 hız sabitleme
    • Peugeot hız sabitleyici aktif etme
    • 2008 hız sabitleme
    • Peugeot 208 hız sabitleyici nasıl kullanılır?
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hız sabitleme-sınırlama fonksiyonu için minimum hız olması gerekebilir. Örneğin Hyundai'de 30 km altı hızlarda sabitleyici devreye girmez. Minimum 30 km hızda sınırlama olur. Daha altında sınırlamaya izin vermez.

• Yanlış tuşa basıyorsunuz çünkü. Benim de başıma gelmişti ilk kullanımımda. Hız sabitletme kısmına çevirdikten sonra o tuşun arka tarafında artı ve eksi yerleri var. Parmağınızı arkaya götürün hissedersiniz. Ona basarsanız aktif olur. Siz yan taraftaki durdurma tuşuna basıyorsunuz bu yüzden de o uyarı çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • azeroth_ A kullanıcısına yanıt
    Hayır doğru tuşa basıyorum :)

• bruak00 B kullanıcısına yanıt
    Foto atıyorum
    Peugeot 2008 hız sabitleyici

• 3 veya 2 nolu tuşa basmanız gerekiyor. Aksi halde size verdiği uyarıyı verecek

• Onlara basıyorum zaten ama servisten aküyle ilgili bir problem olabileceği söylendi şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Hız Sabitleyici Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hız sabitleyicinin akü ile ne alakası olabilir. Altı üstü beyine bir sinyal gönderiyor sadece ürettiği sinyal ölçülemez bile bence zaman kazanmak için sallamışlar. Ama hakikaten aküden bu kadar basit şekilde ekleniyorsa olacak iş değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.