Şimdi Ara

Peugeot 2008 kullanan var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
12.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manueli vitesle ilgili olumsuz yorum pek yok hatta hiç yok gibi bişey belki aracınızla ilgili bir sorundur bilemiyorum.En iyisi bu araba alınacaksa manueli de otomatiği de denemek galiba çünkü çelişkili yorumlar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Önümüzdeki sene için şimdiden araştırırken yerden biraz yüksek crossover dizel bir araç bakarken fiyat olarak alınabilecek seviyede ve cazip geldi 2008.Standart donanımların çoğu var yokuş kalkış navigasyon açılır kapanır cam tavan vs vs vs.Arabada pejo amblemini kaldır woslvagen amblemi tak olur araç 70-80 binden 130-140 bin.Öyle alman japon hayranlığı da yok gidip park sensörü bile olmayan bomboş golfe 70-80 bin vereyim

aynen öyle, dizel-allure donanım, f/p araç.

Alıntıları Göster
    Cactus gibi bir sanat eseri varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    10 kişiden 8 i 2008 tercih eder. cactüs marjinal bir yapıt, genele hitap etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

10 kişiden 8 i 2008 tercih eder. cactüs marjinal bir yapıt, genele hitap etmiyor.
    T-Roc hakkında ne düşünüyorsunuz hocam Q2 nin VW yamalı hali

Cactus daha yenilikçidir her anlamda, maalesef markalar dünyada artan suvumsu araç akımına çok kapıldı, ortaya 208 in biraz yükseği, polonun biraz yükseği falan çıktı

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Hocam genel ortalamam 12 bin kilometrede 5.4 litre ortalama hızım ise 34 km/h.

Gelirken dikkat ettim 90 km hızla 5. viteste 2000 devrin hemen altındaydı.

120 ile giderken 2500 devire rahat geliyordur.

Yakıt, donanım, tasarım, kullanım rahatlığı olarak beğeniyorum.

Yol tutuşu, genişlik gibi beklentileriniz varsa tatmin etmeyebilir.

Yalıtımın da çok iyi olduğunu söyleyemem ama genç olduğum için hep müzik çalıyor, hissetmiyorum dışarıdan gelen sesleri.

Bozuk yollara sık gidiyorum, deniz kenarlarına, pikniğe falan devamlı gidiyorum.

Bozuk yollarda oldukça güzel, altı yere değmiyor.

Peugeot niyeyse marka olarak benim ilgimi oldukça çekiyor, bundan sonra araç alacak olsam net 3008 alırım.

Uzaylı gibi tasarım yapmasalar Cactüs de düşünebilirdim

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer sebeplerle düşünüyorum aracı.Bunun düz yolu bozuk yolu engebeli yolu pikniği şusu busu var aracın altının yere değecek kadar yakın olmaması önemli benim için aksi durumda bozuk bir yoldan geçerken alttan küt diye metal sesi duyunca insanın ciğeri yanıyo Opeli satın alan kendini sürekli gelistiren Peugeot önyargıya kurban gidiyo bizim ülkede

• 2016 eylül ayında 0 km makyajlı kasa *(Son kasa) dizel manuel alure paket 2008 sahibiyim. 2 yılda 25000 km yaptım. Araçla ilgili bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Donanım olarak bu fiyatlara alınacak en donanımlı araçtır alure paket olan.Yakıt olarak mükemmel değerlere sahip. Son 10000 km karma tuketimim (bunun yarıdan fazlası şehir içi kullanım ) 5.0 lt.Şehirler arası 120 km ve üzeri hizlarda 4.5 km yi gecmesi mucize.

Aracın benim için olumsuz tek yeni 100 km yi geçince camlardan biraz ses alıyor ama müzik dinlemeyi seviyorsaniz hiç bir sıkıntı vermiyor.Aracta hersey var, vam tavan oldukca ferah bir görüntü katıyor iç mekana.

Peugeot markasına etrafımdaki olumsuz yorumlardan dolayı oldukça ön yargiliydim.Aracı test sürüsünde beğendim ve etrafindaki olumsuz yorumlara kulaklarimi kapayip aldım. İyiki de almışım. Hiç bir pismanlik yaşamadım. Hayatında hiç pejo kullanmayip pejoya sallayan arkadaşlarım benim aracin sayesinde pejo ile alakali kafasındaki olumsuz düşüncelerin hepsini sildi.bu sayede Dayima sıfır km dizel 3008 aldık. Abim Passat şirket aracını 508 ile değiştirdi.

Aldiginizda kesinlikle pişman olmucaksiniz özellikle yakıt benim için önemlidir diyorsanız 2008 den az yakanini bulmaniz imkansız.

Peugeot 2008 kullanan var mı

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    O zaman beklentinizi kesinlikle karşılar.

Bu arada 120 km hızla devir 2500 civarında oluyormuş.

Siz deyince fotosunu çektim.

Peugeot 2008 kullanan var mı

• kirwana K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle güle güle kullanın aracınızı.Makyajlı kasa daha güzel ama fiyat farkından dolayı alırsam 2014-2015 allure olanını tercih edecem gibi.Arabayı alıp da rahat binebilmek için yakıtı da güzel arabanın.Zaten müzik açık olur ama olmasa bile belli hızlardan sonraki sesi çok kafaya takacağımı sanmam.

Peugeot'un belki de en sorunlu modeli olan 307'yi almadan önce de sakın bulaşma bak elinde kalır,alan herkes pişman,viraja falan girilmez o arabayla,sürekli her gün arıza verir bi yerlerden,km'si 200.000'e gelince motoru rektefe ister gibi kulaktan dolma birçok şey duydum ama kullananların çoğu da farklı konuşuyordu,nihayetinde 130 bindeyken aldım keskin sayılabilecek virajlara 120 ile girdim,90 bin kmye yakın yol yaptım nerdeyse yarısı uzun yolda hiç yolda kalmadım,öyle benim hatam dışında arabayla mekanik veya başka bir problem de yaşamadım. 2008 de benim gibi crossover sevenleri memnun edecektir.

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Uzaylı gibi tasarım yapmasalar Cactüs de düşünebilirdim
    yeni Cactus öyle değil ben olsam Cactus derim

• hocam arkadaşımın yarı otamatik var arabada yok yok mütiş bir araç ben vites gecişlerinde hiç sarsıntı görmedim star stop harika araç çok başarılı.
    Crossover segmentinde araştırdığım özelliklerde araçlar içinde mokka gereğinden fazla pahalı,captur özellikle iç dizaynı ve malzeme kalitesi vasat,juke'a bi türlü ısınamadım.Geriye 2008 kalıyor ama Cactüs de hoşuma gitmiyor değil.Neyse daha 1 yıl var önümde düşünecek.

• redkid00 kullanıcısına yanıt
    Tahminimce yarı otomatik 2008i deneyince bu mu sarsıntı bunu mu kafaya takıyorlar diyebilirim çünkü araç ana hatlar itibarı ile kafama yattıysa detayları çok da büyütmemek gerek.Yine de bi denemem lazım önce

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.