Şimdi Ara

Peugeot 2008 kullanan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
12.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dizel otomatikten caydım gibi,umarım manuelde dediğiniz problemleri yaşamam denerken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urene kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa daha hoş aslında ama fiyatı eski kasaya göre yüksek olduğundan eski kasa düşünüyorum.Eat6 dizelde olsaymış harika olurmuş gözü kapalı alınır ama dizelde şıkayet edilen etg6 var.O yüzden dizelinde,manuel çok daha mantıklı galiba bu araba için

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Deneyiminiz için teşekkürler.Amacım sakin kullanmak ve de az yakması çok önemli,ergen ruhuyla sert ani kullanıp arabayı zorlamak gibi derdim yok.Alıp da yakıttan pişman olmak istemem.Yerden biraz yüksek ferah az yakması dizel ve dolu bir araç aradığımdan 2008 manuel bayağı uygun kriterlerde bana göre
    O zaman tam size gore bir arac, 1.6 hdi 301 de 5.5 litre civari yakiyor. Boyut ve surtunmeyi hesaba katarsak manuelinin yakacagi en fazla 6.5 litredir. Sakin kullanimla 5.5 6 civari gezinir

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Crossover tercihimdir yerden biraz yüksek olması türkiye yollarında daha mantıklı.301 demişsiniz ama sedan düşünmüyorum.

• quote:

Dizel otomatikten caydım gibi,umarım manuelde dediğiniz problemleri yaşamam denerken.
    Hiç bulaşmayın. Rezalet bir araba.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Allure dolu pakette cam tavan dahil nerdeyse bütün donanımlar var,araç dıştan ve içten gayet tatminkar,yarı otomatiği rahat değil deseniz anlaşılır da neye göre rezalet onu anlamadım.Bi tanıdık 2013 bomboş golfü ki geri park sensörü bile yok 80 bine yakın paraya satıyor,sırf alman diye onu mu alalım. Şu an 2003 model 307 pejo kullanıyorum.Almadan aman uzak dur şöyle böyle korkuttular aldım 3 sene 90 bin km civarı kullandım hiç de öyle aman aman bi sorun yaşamadım yola yapışan taş gibi arabaydı.Kulaktan dolma şeylerden ziyade bizzat uzun süre kullanıp deneyimlediyseniz duymak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 21 Ağustos 2018; 1:22:9 >
  • quote:

Allure dolu pakette cam tavan dahil nerdeyse bütün donanımlar var,araç dıştan ve içten gayet tatminkar,yarı otomatiği rahat değil deseniz anlaşılır da neye göre rezalet onu anlamadım.Bi tanıdık 2013 bomboş golfü ki geri park sensörü bile yok 80 bine yakın paraya satıyor,sırf alman diye onu mu alalım. Şu an 2003 model 307 pejo kullanıyorum.Almadan aman uzak dur şöyle böyle korkuttular aldım 3 sene 90 bin km civarı kullandım hiç de öyle aman aman bi sorun yaşamadım yola yapışan taş gibi arabaydı.Kulaktan dolma şeylerden ziyade bizzat uzun süre kullanıp deneyimlediyseniz duymak isterim
    Nisan'dan beri kullanıyorum, arabayı araba yapan bütün dinamiklerden uzak bir otomobil. Golf ile 2008 kıyaslanır gibi değil zaten, Golf 2008'in yanında D segmenti gibi kalıyor. Arabada donanım olmaması da kullandığınız pakete göre değişen bir durum, Highline Golf'e binin arabada her şeyi bulursunuz. Kaldı ki otomobili otomobil yapan kavram donanım değildir.

Donanım almayın araba alın.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Golfe binmek isterim ama modelli temiz dizel bir highline golf de nerden baksan 120-130 bin şuanki kurla,arada ciddi fark var.Millet 80 bine boşunu satıyor,80 bin verecem bomboş golf alacam hiç mantıklı değil.Yine de 2008den kimileri çok memnun Siz memnun kalmamışsınız,deneyip biraz kullanınca kimler daha insaflı yorumlamış arabayı belli olur zaten

• quote:

Golfe binmek isterim ama modelli temiz dizel bir highline golf de nerden baksan 120-130 bin şuanki kurla,arada ciddi fark var.Millet 80 bine boşunu satıyor,80 bin verecem bomboş golf alacam hiç mantıklı değil.Yine de 2008den kimileri çok memnun Siz memnun kalmamışsınız,deneyip biraz kullanınca kimler daha insaflı yorumlamış arabayı belli olur zaten
    Dayı oğlunda var çok memnun 95000de sıfır aldı trim sesi yok yol tutuş süper diyo tık demedi diyor uygun bir fiat bulursan kaçırma ha ben almam o ayrı ben japoncuyum

• 2016 0 km dizel manuel 2008 sahibi olarak 45 000 km yaptım, şuana kadar normal bakım harici yürüyenin de bir masraf çıkarmadı (sol arka kapı cam fitili değişti) yakıt ort 4.5L karışık, yol tutuşu yerden yüksekliği ile orantılı olarak 90 km üzeri zayıflıyor ve virajlarda salınım oluyor, rüzgardan yine benzer süratlerde etkilenmesi fazla, sonuçta b segmenti araba, sürat viraj kabiliyeti biraz düşük fakat donanım bagaj genişliği yükseklik bence görüntüsü gayet yeterli ayrıca forum sayfamız var bu sitede oradan da genel bir kanıya varabilirsiniz, 0 fiyatları uçtu ayrıca pejo nun fiyatlandırma politikası da değişken fakat ikinci el de aradığınızı bulmanız daha kolay, merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    bakacaz artık duruma göre

• Bobera10 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Bu kurla zaten 0 almam imkansız,önümüzdeki sene için düşündüğüm bir araç.Zaten uzunca süredir ordan burdan bilgi sahibi oldum araç hakkında.Bu sayfada 2008 le ilgili bölümdeki birçok yorumu henüz okumadım ama en kısa zamanda okuyacağım.Benim de düşündügüm manuel olandan memnunsunuz genel olarak galiba.Aracınız yanlış hatırlamıyorsam 5 vites değil mi?120 km ile örneğin giderken 5 .viteste kaç devirde gidiyor? İçerideki motor rüzgar sesi kafaya takılacak seviyede mi yoksa her araçta olan makul seviyelerde mi?Grip kontrolün faydasını görüyor musunuz?

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Manuel 5 vites 120 ile giderken ki deviri hatırlamıyorum ama 90dan sonra araçta yol sesi hissediliyor rüzgar sesi ise biraz daha hızlı gidince 110-120 gibi başlıyor, ben manuelden memnunum çünkü şehir içi çok girmiyorum, ayrıca aldığım da ki bütçem buna yetti, grip kontrol moddalarını her koşulda deneme imkanım olmadı fakat şöyle anlatayım, kar modunda lastikleriniz de uygunsa arazi şartları hariç ş. İçi ş. Dışı gidemeyeceğiniz yer yok, ben kendi evimin önündeki dik rampada hem kar modunu hem de normal modu denedim hissedilir fark var ama 4 çeker bir araç performansını da beklememek gerek 2 çekerle 4 çeker arasında sayılır, araçın tekerleklere aktardığı torku elektronik olarak düzenliyor, yine de ş içi de olsa dışı da olsa dik bir rampa da kaldı iseniz araç patinaja düşüyor çünkü ağırlık merkezi arkaya kayıyor ve önden çekiş bir araç için yapacak pek bir şey kalmıyor, ilave olarak kuru dik bir rampayı üzerinde gelen lastiklerle patinaj çekerek çıkarken çamur modun da patinaj çektirmeden çıkabiliyorum, aralarında ki farkı hissetmeniz için benzer koşulları grip modlarında denemeniz gerekiyor

• 5. vites 104 km civarıdır 2000 d/dk da. Rüzgar sesi A sütunundan yine 105 110 civarı duymaya başlarsınız. Yakıt tüketimine gelince 26-28 km ort ile 5,4 civarı yakıt harcar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSTFHKMT -- 21 Ağustos 2018; 17:13:24 >
    Zaten büyük ihtimal 2008 alırsam manuelini alırım.Uzun vadede daha mantıklı.Araba konusunda öğrendiğim tek şey kişisel algıların ve beklentilerin de önemli olduğu.Mesela kimine göre çok büyük sorun olan birşey diğerlerine göre önemsiz bir ayrıntı olabiliyor.Hangi marka hangi model olursa olsun mutlaka olumsuz yorum yapan olur.Rampa olsun yokuş olsun 4×4 performansı beklemiyorum zaten,aracın gücü yeterli bana göre.Yakında aracı bizzat deneme maksatlı kullanıp buradaki yorumların doğruluğu veya abartısını daha iyi anlarım.Bir dünya insan yorumlasa da bizzat denemeden hiçbir araba tam anlamıyla anlaşılamaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Dayı oğlunda var çok memnun 95000de sıfır aldı trim sesi yok yol tutuş süper diyo tık demedi diyor uygun bir fiat bulursan kaçırma ha ben almam o ayrı ben japoncuyum

Alıntıları Göster
    Bizde bir zamanlar japoncuyduk (honda) fransızların yakıt tüketimini görünce iş değişti

• smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Otomatik için zevksiz dense de artık çoğunluk otomatiğe yöneliyor bunu da göz önün de bulundurun alırken, araçlarla ilgili bahsedilen sorunlar sayısal rakamlara dökülmediği sürece değişken oluyor mesele ben yol sesi rüzgar sesi trim sesini abartılı olmadığı sürece dikkat etmem, yüksek süratlere nadiren çıkarım, araç 45 bin oldu hala fren balatalarını değiştirme ihtiyacı olmadı, araçtan kalite akmıyor fakat donanım olarak oldukça dolu, özellikle manuel alacaksanız active ile allure arasında olan clasic editionları göz ardı etmeyin (grip kontrol digital klima vb bir çok özellik standart, allura dan farkı parçalı deri kumaş, mavi ledli kadran hariç) kullanıcı olarak aracımı öveyim biraz :)

• MSTFHKMT M kullanıcısına yanıt

Benim de dediğim bu,bazılarının dikkat bile etmediği,etse bile o kadar şey her araçta değişik seviyelerde olur dediği rüzgar yol sesi vs gibi şeyleri bazıları da araba gurmesi gibi o kadar abartıyor ki sanarsın bahsedilen araç 95 model reno broadway.Dizel otomatikte abartıldığı kadar bir durum yoksa otomatiği de düşünebilirim.Alırsam da hep allure donanıma bakıyorum,alluredan aşağı düşünmem büyük ihtimalle.Size de kazasız belasız sürüşler dilerim

• Classic edition alıp 4 ay kullanmıştım

Yalıtım tipik b segmenti konfor bir tık üstü

Donanım güzel

Rezalet bir manuel vitesi vardı.Hadi otomatiği anladıkta manuel nasıl böyle kötü olur.Belki benim araca has bir durumdur bilmiyorum

Kaportayıda beğenmemiştim.4 ayda 7-8 tane kapı izi oluştu.Aynı yerde aynı zamanda 308 de birtane olmadı.

Etg yi 208 de kullanmıştım.Tamam ilk 3 te sarsıntı varda Manuel’den kesinlikle iyi.Bu arada opelin yarı otomatiğinden daha başarılı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.