Şimdi Ara

peugeot 206 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
10
Favori
377.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OnTEC

Arkadaşlar 206sının Kadranlarını mavi ışığa çeviren kadran tabanlarından takan oldu mu hiç ? gittigidiyorda 10 ytl ye buldum işe yarar birşey mi uğraşmaya değer mi ?

valla bende merak ediyorum bu konuyu
  • En kısa zamanda alır ve ardından, dener söylerim.
    Bu arada orjinal göstergemizle farkı yok galiba? Sadece renk değişik öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 27 Ocak 2008; 0:10:48 >
  • montajı nasıl yapmayı planlıyorsun
  • Oto Elektrikcisi arkadaşım var ona söylerim eğer kolay birşeyse zarar vermeden çıkarabilirsem yada o çıkarırken herkezin yapabileceğini anlarsam nasıl yapıldığını anlatırım.
  • arkadaşlar benim benzin göstergesi kafayı yedi
    gecen arabada benzin oldugu halde benzin ısıgı yanıyordu
    neyse dedim gittim benzin aldım kontagı cevirdim hala ısık yanıodu tam arabayı calıstıracakken birden yarım depoya fırladı
    sizce düzeldimi orda??

bu arada arabam 2007 206 1.4 fever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-mage -- 27 Ocak 2008; 22:54:55 >
  • bence düzeldii
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

bence 10 liralık parçadan bir hayır gelmez dertsiz başını derde sokma derim

• arkadaşlar selam 1,6 roland garrosum var vites geçişleri çok sert olmaya başladı bazen ses geliyor vitesi değiştirirken aynı problemi yaşayan oldumu?mesela geri vitese bazen girmiyor debriyaja basıp bırakıyorum o zaman giriyor sizce problem nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Oto Elektrikcisi arkadaşım var ona söylerim eğer kolay birşeyse zarar vermeden çıkarabilirsem yada o çıkarırken herkezin yapabileceğini anlarsam nasıl yapıldığını anlatırım.

Ben de yeni bir 206 XT kullanıcısı olacağım yarın inşallah. Birkaç pürüzle karşılaştık alım satım sırasında. Onlar gideriliyor şimdi, yarın inşallah alım satımını da yapma şansı olacak.

Acaba siz deneme fırsatı yakalayabildiniz mi bu gösterge filtresini? Merak ettim hoş olabilir beyaz mavi uyumu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maeglin3

quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Oto Elektrikcisi arkadaşım var ona söylerim eğer kolay birşeyse zarar vermeden çıkarabilirsem yada o çıkarırken herkezin yapabileceğini anlarsam nasıl yapıldığını anlatırım.

Ben de yeni bir 206 XT kullanıcısı olacağım yarın inşallah. Birkaç pürüzle karşılaştık alım satım sırasında. Onlar gideriliyor şimdi, yarın inşallah alım satımını da yapma şansı olacak.

Acaba siz deneme fırsatı yakalayabildiniz mi bu gösterge filtresini? Merak ettim hoş olabilir beyaz mavi uyumu.

Allah kaza bela vermesin. Aramıza hoşgeldin..

• hoş bulduk valla:) sonunda aracıma kavuştum ancak kar muhalefeti yüzünden bir türlü keyfini çıkaramadık:) bizim aslanın fotosu da altta:)

peugeot 206
  • 206 nın keyfi yazın çıkar.Hele de sunroof varsa.Güle güle kullanın.
  • çok teşekkürler;)
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba,

2006 model 12 binde 206 xdesign aracım var ama dertliyim araçtan duraklama yaptığımda özellikle debriyaj basılı iken tıkı tıkı.. şeklinde devam eden bir ses geliyor servisi bir şey yok dedi ki ilgilenmemişlerdir eminim bıraktığımda aracı cünkü sesi hemen yapmıyor kontak acıldıktan bir süre sonra oluyor. Başka bir usta ise sesin benzin otomatiginden geldigini normal oldugunu söylüyor. Başka 206 larada bindim ama bu sese denk gelmedim hic araçtan soğuyacagım bu gidişle. aracı 11500 km de 2. el aldım.

Destek verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler,
    Saygılar.
  • ABi Cok manyak bi araba Bİde tüp taktıracan ekonomik
  • quote:

Orjinalden alıntı: helin06

selam arkadaşlar

aracın 10000 bakımını yaptırdım masraf sadece eksilen yağın parası oda bizi bayağı sarstı ama ne yaparsın işte ödedik

evet 10000 bakımı masrafı sadece 5 YTL

herkese kazasız günler dilerim

Arkadaşlar bu 206 ların tümü yağ yakıyor mu? Neden? Bildiğim kadarıyla yağ yakan motor arızalıdır...

• Yaktığını duymadım.Yakıyorsa o araçla ilgili bir arızaolabilir.
  • slm arkadaşlar bende 206 x-line var arka koltuklara orjinal kafalık taktırmak istiyorum ankarada nerde taktırırsam bana ne kadara mal olur veya elinde olana varsa ne kadara satar yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 89sahin

slm arkadaşlar bende 206 x-line var arka koltuklara orjinal kafalık taktırmak istiyorum ankarada nerde taktırırsam bana ne kadara mal olur veya elinde olana varsa ne kadara satar yardımcı olursanız sevinirim.

En son sorduğumda 3kafalık için toplam 750lira gibi bir fiyat çıkarmışlardı ve oha demiştim.Ertex'te ise aynı şekil virgül tipi koltuk kafalıklarının 3üne de 200lira demişlerdi.Ben ertexten yaptırmayı düşünüyorum
  • slm arkadaşlar
    bende laguna var ancak oldum olası 206ları çok beyenirim kafalıklar için 750 çok değil mi.başka taktıran arkadaşlar olmadı mı.bi yardımcı olurlarsa sevinirm. benim bir arkadaşımda da 206 var ve oda düşünüyor da bi fikir verirseniz çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.